Σ. Βλάχου: »Είμαστε το νησί του Ιπποκράτη και οφείλουμε να αναδείξουμε την Ιπποκρατική Κω – Καλεντάρι με όλες τις δράσεις ανά περιοχή»

9
900

Σ. Βλάχου: »Είμαστε το νησί του Ιπποκράτη και οφείλουμε να αναδείξουμε την Ιπποκρατική Κω – Καλεντάρι με όλες τις δράσεις ανά περιοχή»

ΔΕΙΤΕ τον απολογισμό του ΔΟΠΑΒΣ:

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ:

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ:

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ:

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. ΔΗΜΟΥ ΚΩ ΕΤΟΥΣ 2020

Πηγή:KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καταντήσατε !!!! την Κω. κάποιοι σαν εσάς τον εξόρισαν για να διασώσουν τον σκοταδισμό . Καταντήσατε το ΔΙΕΘΝΕΣ Ιπποκράτειο Ιδρυμα συνοικιακό σωματείο, φέρνοντας στα μέτρα σας την πολιτική, την φιλοσοφία, τον πολιτισμό την φιλανθρωπία και την αισθητική.

  2. Ελεος.Δεν ειναι να γραψεις η να πεις μια ωραια εκθεση ιδεων η πολιτικη.Τα χειροτερα δεν τα εχουμε δει.

  3. Τι να αναδείξεις?????? Την Ιπποκρατική Κω??? Ασε την αναδεικνύει το Νοσοκομείο μας που μέχρι πρότινος έδιωχνε τους τουρίστες σε ιδιωτικές κλινικές, σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα γιατί τα μηχανήματα ήταν χαλασμένα ή ακόμα καλύτερα δεχόταν να φορτώνουν τα περιστατικά στις βάρκες που σάλπαραν για τα απέναντι παράλια προκειμένου να γιατρεύσουν ασθενείς στα εκεί Νοσοκομεία!!! Ιπποκρατική Κω και γελοιότητες! Όταν ο Τουρίστας χρειαστεί να μπει στο Νοσοκομείο, καταλαβαίνει μια χαρά πόσο Ιπποκρατική είναι η Κως! Ευτυχώς όμως έχουμε και γιατρούς που δεν εγκαταλείπουν το Νοσοκομείο, συγκεκριμένα τους μισθούς τους, ούτε όταν διορίζονται σε άλλες αιρετές θέσεις! Ετσι για να είναι εκεί και να έχουν πάντα το νου τους να παρέχονται σωστά οι υπηρεσίες!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ