Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κω: Προσλήψεις 7 εργαζομένων 8μηνης διάρκειας λόγω covid19 – ΠΙΝΑΚΕΣ

10
2760

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κω θα προσλάβει 7 εργαζόμενους με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών, διαφόρων ειδικοτήτων για την κάλυψη έκτακτων και πρόσκαιρων αναγκών λόγω της πανδημίας.

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ υποβάλλοντας επιπλέον τα παρακάτω δικαιολογητικά:

 1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
 2. Υπεύθυνη Δήλωση (συμπεριλαμβάνεται στην αίτηση), στην οποία θα αναφέρεται ότι πληρούν τα απαιτούμενα γενικά προσόντα, όπως ορίζονται στην παρούσα ανακοίνωση.
 3. Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών και της άδειας άσκησης επαγγέλματος αντίστοιχης ειδικότητας του τίτλου σπουδών, όπου απαιτείται καθώς και όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών.
 4. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986, με την οποία θα δηλώνουν το χρονικό διάστημα (ημερολογιακά και διάρκεια), κατά το οποίο τυχόν έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου με την ιδιότητα του εποχιακού εργαζομένου, ή για την κάλυψη περιοδικών, ή πρόσκαιρων αναγκών και σε καταφατική περίπτωση να δηλώνει την υπηρεσία που έχει απασχοληθεί και το ακριβές χρονικό διάστημα απασχόλησής του.
 5. Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986 για την προϋπηρεσία του.
 6. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986, με την οποία θα δηλώνουν ότι δεν ανήκουν στις ομάδες αυξημένου κινδύνου λόγω COVID-19 της αριθμ. ΔΙ∆ΑΔ/Φ64/420/16446/17-9-2020 με ΑΔΑ : ΩΔΧ746Μ7Λ6-956) και ότι δεν θα κάνουν χρήση οποιασδήποτε διευκόλυνσης (άδειες ειδικού σκοπού κλπ.) λόγω COVID-19.
 7. Για θέση ΤΕ και ΠΕ Πιστοποιητικό απόδειξης γνώσης χειρισμού Η/Υ ( όπως ορίζεται στο ΕΙΔΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ (Α1) /Απόδειξη χειρισμού Η/Υ (17-9-2020) του ΑΣΕΠ ).

 

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΣΟΧ1/2021 και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, με ηλεκτρονικό τρόπο στο email: [email protected].

 

Στο πλαίσιο λήψης μέτρων για την αποφυγή διασποράς του covid-19 η υποβολή των δικαιολογητικών θα γίνει αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο.

Για περαιτέρω διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στo τηλέφωνο  2242029130.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από Τετάρτη 24/02/2021 και ώρα 10:00 π.μ. έως και Πέμπτη 25/02/2021 και ώρα 10:00 π.μ..

 

Για το Δ.Λ.Τ ΚΩ

 

                                                                                                              Χόνδρος Κωνσταντίνος

Πρόεδρος Δ.Σ

Υ-Δ ΤΥΠΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ.doc
269 23 02 2021 ΔΛΤ ΚΩ ΣΟΧ 1 2021 6Κ0ΗΟΡΓΜ-ΞΩΦ.pdf
Υ-Δ ΜΗ ΧΡΗΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ.doc
ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.docx
ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ-1.docx
Υ-Δ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ.doc
Υ-Δ ΚΩΛΥΜΑΤΟΣ ΟΚΤΑΜΗΝΟΥ.doc

10 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΛΟΓΟ COVID ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ. ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ…

  • Όχι θα προσληφθεί ο υπάλληλος και από την πρώτη μέρα θα φύγει με άδεια ειδικού σκοπού για όλο το οχταμηνο? Πας καλα?

   • Η διευκολύνσεις και η άδεια ειδικού σκοπού είναι νόμοι του κράτους και οποιαδήποτε απαγόρευση χρήσης τους είναι καταχρηστική. Άμα έχεις πρόβλημα, κατηγόρησε το κράτος που θεσμοθετεί ψηφοθηρικά αντί ρεαλιστικά.

 2. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΚΑΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ.

 3. Προσλήψεις που απλά μαζεύεις δικαιολογητικά και τα στέλνεις με email στο ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου. Γελάει και το παρδαλό κατσίκι για τις «αξιοκρατικές» διαδικασίες απο τις προσλήψεις στον δήμο! Για αυτο τα παιδια όσων ειναι δίπλα στο δήμαρχο βολεύονται και τα υπόλοιπα φεύγουν απο το νησί! Για αυτο ο Δήμος υπολειτουργεί διοικητικά…

  • Νεα
   Ταξη
   Κοψιμιου
   Νομιζει ο δολιος…οτι θα κερδιζει παλι τις εκλογες!!!!!!χεχεεχεχ
   τικ..τακ…τικ…τακ….
   κοψιμιος σε λιγο ..παπαλα…..
   ο κυκλος του γητευτη εχει αποφασισει….

  • Τώρα. ποτε βγήκε ποτε λήγει και σε χρόνο ρεκόρ κάνουν τις αξιολογήσεις και την Παρασκευή οι προσληψεις;;; τα συμπεράσματα δικά σας!!!

 4. Πως λέμε καθε πέρσι και καλυτερα;; ετσι συμβαίνει και εδω!!! Παιδιά όσοι θέλετε να κανετε τα χαρτιά σας μην μπαίνετε στο κόπο!!! Ειναι όλες οι θέσεις κλεισμένες !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ