Ο Δήμος Κω θα προσλάβει 88 εργαζόμενους με 8μηνες συμβάσεις λόγω covid19 | ΔΕΙΤΕ ειδικότητες

9
10202

Ο Δήμος Κω θα προσλάβει 88 εργαζόμενους με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, μέγιστης διάρκειας 8 μηνών, διαφόρων ειδικοτήτων για την κάλυψη έκτακτων και πρόσκαιρων αναγκών λόγω της πανδημίας.

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ υποβάλλοντας επιπλέον τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
  2. Υπεύθυνη Δήλωση (συμπεριλαμβάνεται στην αίτηση), στην οποία θα αναφέρεται ότι πληρούν τα απαιτούμενα γενικά προσόντα, όπως ορίζονται στην παρούσα ανακοίνωση.
  3. Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών και της άδειας άσκησης επαγγέλματος αντίστοιχης ειδικότητας του τίτλου σπουδών, όπου απαιτείται καθώς και όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών.
  4. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986, με την οποία θα δηλώνουν το χρονικό διάστημα (ημερολογιακά και διάρκεια), κατά το οποίο τυχόν έχουν απασχοληθεί στο Δήμο Κω με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση εποχιακών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ώστε να ελεγχθεί το κώλυμα της οκτάμηνης απασχόλησης
  5. Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986 για τυχόν εμπειρία στον οικείο φορέα αντίστοιχης ειδικότητας στα πλαίσια εφαρμογής κατεπειγόντων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVΙD-19.

Δημοσίευση της ανακοίνωσης

Δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Κω (www.kos.gov.gr ) όπου μπορεί να ενημερωθεί κάθε ενδιαφερόμενος όπως και να εκτυπώσει τη σχετική ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ(ΣΟΧ1/2021) και τα απαραίτητα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά, καθώς και στο πρόγραμμα «Διαύγεια».

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΣΟΧ1/2021 και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, με ηλεκτρονικό τρόπο στο email: [email protected].

Στο πλαίσιο λήψης μέτρων για την αποφυγή διασποράς  του covid-19 η υποβολή των δικαιολογητικών θα γίνει αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο.

Για περαιτέρω διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2242360489, 2242360481, 2242360423.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από Παρασκευή 19/02/2021 έως και Δευτέρα 22/02/2021.

 

 

Γραφείο Τύπου

ΔΕΙΤΕ την προκήρυξη με τις ειδικότητες και όλα τα δικαιολογητικά ΕΔΩ:

Υ-Δ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ.doc
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 1-2021 ΜΕ ΑΔΑ.pdf
Υ-Δ ΤΥΠΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ.doc
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΝΩΣΗ ΗΥ.doc
ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ.docx

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πες τα ζουμ!Μαλλον για φωτογραφημενη θα ειναι παλι οπως στον Δηρας…Καλα κανουν κ πηραν αυτους που πηραν,δεν τα εχω με τα παιδια αλλα συγγνωμη κιολας ρωτηθηκαν αλλοι νεοι της Κω μηπως θελουν να δουλεψουν στο μεσο;!Ολα ρουσφετια…δεν εκπλησσομαι…

  2. Εγω απλα αναρωτιεμαι η προκηρυξη γιατι αναφερεται σε ΠΕ και ΔΕ μονο…Οι αποφοιτοι σχολων ΤΕ που ειναι!??

  3. τι θα τις κάνεις βρε δήμαρχε αυτές τις ειδικότητες ? Πώς θα εξυπηρετήσουν οι τοπογράφοι καί οι μηχανικοί για την καταπολέμηση του κορονοιου??? Νοσοκομειο θα χτίσεις??? Μπα , μάλλον ημέτερους θα βολεψεις… Καλά κάνεις…τα ίδια έκανε και ο προηγούμενος ,τα ίδια κάνεις κι εσύ, τα ίδια και ο επόμενος…Το ///////ο είναι διαχρονική αξία…το συντηρούν όλες οι δημοτικές αρχές!!!

  4. Γελούν και τα βόδια του νησιού. Πως να πάει μπροστά αυτή η χώρα με αυτούς που μας κυβερνούν. Αλλά μην ξεχνάμε ότι εμείς τους βγάζουμε. Άρα και μας αξίζουν. Μπορεί να βολέψεις 88 αλλά έχει κι άλλους νέους το νησί. Θα τους προσλάβεις όλους γιατί κάτι θα βρεις για δικαιολογία.

  5. Θα παρουν 88 αλλα οι αιτησεις ειναι 500. Τι να σου κανει ο δημος. Πραγματικα υπαρχει μεγαλη αναγκη. Πολλοι θελουν να συμπληρωσουν ενσημα. Αλλοι δεν εχουν να φανε, αλλοι εχουν παιδια που σπουδαζουν, αλλοι εχουν αρρωστους. Θα επρεπε η κυβερνηση να δει με μεγαλυτερη ευαισθησια αυτους τους ανθρωπους, και να περικοψει λιγο τις επιστρεπτεες προκαταβολες των μεγαλων επιχειρησεων!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.