Τους τίτλους Ιδιοκτησίας ζητούν οι 36 ιδιοκτήτες των Λαϊκών Κατοικιών Κω

24
5833

Τους τίτλους Ιδιοκτησίας ζητούν οι 36 ιδιοκτήτες των Λαϊκών Κατοικιών Κω

Πηγή:KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τους δώσαμε τζάμπα σπίτια τα έχουν εγκαταληψει ,έχουν κάνει πολεοδομικές παρανομίες και θέλουν και τίτλους να τα πουλήσουν .Τα σπίτια να σωθούν εφόρου ζωής .Μετά να επιστρέφουμε να σωθούν σε άλλους που έχουν ανάγκες.Κάποιος πρην 20 χρόνια ήταν δικαιούχος,σήμερα με αυτή τι βοήθεια πήγε καλα σήκωσε κεφαλή ,τώρα να βοηθηθεί άλλος.

  2. ΜΕ ΚΩΣΤΑΝΤΗΔΕΣ,ΚΥΡΙΤΣΗΔΕΣ,ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΔΕΣ,ΣΗΜΙΤΗΔΕΣ,ΠΑΠΑΝΤΡΕΗΔΕΣ,ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ,ΟΧΙ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΑΛΑ ΚΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΜΙΛΑΜΕ.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΟ@@ΕΦΤΕΣ.

    • Φερε πισω τα φοροκλεμμενα…παπατζη φασιστακο…..
      ξεχασες να γραψεις και την ιστορια του Ευταξια(αναθεμα και αν τον εχεις ακουστα γιδι αλλα λεμε τωρα)….
      ΑΥΤΟΙ ΕΙΤΑΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ…
      χεχεχε

    • Και το μυαλο σου ειναι…θολο….
      και των κοψιμιογητευτων που γλειφεις…πιο λειψο….

  3. ΟΚΑΜΠΑΝΗΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΠΑΡΧΟΣ????

  4. Προς ψιτ...και βραχονησίδα Νομίζω ότι σε 2 χρόνια από τώρα, θα πρέπει

    Να βρείτε ένα καλό ψυχοθεραπευτη, για το πατατράκ που θα πάθετε… Αρχίστε να ψάχνετε από τώρα,..εδω θα ειμαί εγώ να διαβάσω τα σχόλια σας.. Αν έχετε αντοχή να γράψετε…δηλαδή 2 +5=αλλα 7 χρόνια τουλάχιστον θα γράφετε… Χαχα

  5. Μηνν εχετε παραπονο.Εσεις ειστε απο τους τυχερους ψηφοφορους πουλησατε τον ψηφο σας κατι πηρατε.Εχει αλλους που τοσα χρονια ακολουθουν σαν προβατα αλλα παντα μενουν στην απεξω.

  6. Ναι οπως και στη Καζερμα και αλλου.Πλουσιες οικογενειες πηραν σπιτια και τα εκμεταλευοντε σημερα αυξανοντας την περιουσια τους.

  7. Ρε παιδιά και εγώ φτωχός είμαι. Θα πω στον Δήμαρχο να μου γράψει ένα μαγαζάκι στην παλιά Πόλη;

  8. ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩΛΗΘΟΥΝ ..
    ΣΕ ΟΠΟΙΟΟΝ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΟΣ ….
    ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

  9. Είναι ένα θέμα που σέρνεται πολλά χρόνια τώρα. Πάντως γνωρίζω ότι ο Έπαρχος έχει ενημερωθεί για το θέμα ,ταυτίζεται με το αίτημα των πολιτών και είμαι σίγουρος ότι αυτό που περνάει από το χέρι το έχει κάνει ήδη. Και ότι άλλο χρειαστεί και μπορεί να το κάνει, θα το κάνει.

  10. Πηρανε μεγαλυτερα σπιτια…κ θελουν κ τιτλους για αλλα πραγματα?τι ειναι το κρατος?φιλ. Ιδρυμα,να μοιραζει τιτλους ιδιοκτησισς?μονο οι πολυτεκνοι κ οι αποροι πρεπει.

  11. ..εμ τους δόθηκαν κατοικίες ..εμ θέλουν και συντήρηση χωρίς οι ίδιοι να δώσουν ούτε ένα ευρώ..εμ θέλουν και να τους χαρίσουν τους τίτλους ιδιοκτησίας..(δεν ξέρω υπό ποιες προυποθέσεις και με ποια κριτήρια δόθηκαν αυτά τα σπίτια,ας μας ενημερώσει κάποιος)

  12. 1 Η2 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΔΙΚΑΙΑ ΟΛΟΙ Η ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ 2Η 3 ΣΠΙΤΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΞΑΝΑ ΟΧΙ ΤΠΩΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ