Δήμος Κω: για το Νέο Νοσοκομείο & το Μεταπτυχιακό Τμήμα στην Κω

1
579

Στους δύο κορυφαίους στόχους, δηλαδή στην κατασκευή νέου Νοσοκομείου και στην ένταξη της Κω στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, τους οποίους η κοινωνία μας αγωνίζεται 40 χρόνια να πετύχει και απαιτεί σύγκλιση δυνάμεων, ο μονίμως διχαστικός κ. Κυρίτσης επιβεβαιώνει τον υπονομευτικό ρόλο του.

Ενώ η επίτευξη αυτών των στόχων βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο υπονομεύει την κατάκτηση τους, με δύο απανωτές ανακοινώσεις, μνημεία ύβρεων, χρησιμοποιώντας φράσεις πεζοδρομίου που τρομάζουν τους συμπολίτες μας, οι οποίοι δίνουν μάχη επιβίωσης.

Αυτός που διοίκησε για εννέα χρόνια το Δήμο, δεν πήρε χαμπάρι ποιες είναι οι ανάγκες της Κω, λόγω αδιαφορίας και μόνιμης καλοπέρασης.

Όταν στη δημαρχία του δεν πέρασε ούτε έξω από το Νοσοκομείο για να δει τις ανάγκες του, κατηγορεί τη σημερινή δημοτική αρχή που διεκδικεί την κατασκευή νέου Νοσοκομείου, που το χωροθέτησε, που δίνει κίνητρα στους επικουρικούς γιατρούς με χρηματοδότηση ενοικίου για να παραμείνουν στην Κω, που διεκδικεί λύσεις και στηρίζει με κάθε τρόπο το Νοσοκομείο του νησιού μας.

Το ίδιο κάνει και στο υπό ίδρυση Μεταπτυχιακό Τμήμα, με άμεση αναφορά στην οικονομία και στον τουρισμό. Και εδώ ο κ. Κυρίτσης επιδεικνύει την πλήρη άγνοια και την ανευθυνότητα του.

Για αυτό τον καλούμε να τοποθετηθεί δημόσια και να τον ακούσουν οι συμπολίτες μας, στη σημερινή συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, στις 7 το βράδυ.

 

Γραφείο Τύπου

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κριμα….κριμα νησακι μου που σημερα η τυχη σου δεν βρισκεται σε χερια ΙΚΑΝΩΝ..
    .αλλα στα χερια μιας παραταξης- αχταρμα..
    ….στα χερια ενος *ρεμπετ ασκερ*…
    Το οποιο..δεν καταφερε να βρει ουτε ενα στελεχος αξιοπρεπες …που να καλυπτει στοιχειωδως εστω…τα βασικα προαπαιτουμενα ενος σοβαρου στελεχους!!!!

    «………….Τα εκ μεταξιου γενομενα εσωενδυματα…..
    ……………εκ μεταξιου γενομενα οπισθια απαιτουσι…¨

    Ποσες φορες θα πω…ντροπη σας να υποτιματε την νοημοσυνη μας!!!!

    Ποσες φορες θα πω ..οτι οποιοι γραφουν τα δελτια τυπου σας…ειναι οι ιδιοι…
    γραφιαδες-υβριστες των ανωνυμων σχολιων στο σαιτ….
    Ανελλιπως …σας παρακολουθω…

    Υ.Γ.Για ποια μαχη επιβιωσης των Κωων…ανησυχειτε.. και κοπτεστε?
    Επιχορηγειτε την επιχειρηση του τοπικου CNN…διπλοπληρωνετε…ατομα..προσλαμβανετε συμβουλους….
    Ποσο σας λυπαμαι…..που νομιζετε οτι θα μπορειτε να κοροιδευετε τους Κωους…
    .. για πολυ καιρο ακομη…
    Εχετε κοψει…και δεν το ξερετε!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ