Τροφές για τα αδέσποτα μοίρασε σήμερα ο «Άι Βασίλης» στους ζωόφιλους της Κω, στο εργοτάξιο του Δήμου

7
5447

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Όχι ακριβώς ο Άι Βασίλης αλλά… ο Δήμος Κω διένειμε σε συνεργασία με τη Ζωοφιλική Ένωση Κω πολλά σακκιά ξηράς τροφής στους εθελοντές φιλόζωους του Δήμου, για τη σίτιση των αδέσποτων σκυλιών και γατιών.

Η διάθεση των τροφών έγινε βάσει λίστας διανομής με όλα τα στοιχεία των εθελοντών, και την περιοχή που τα’ί’ζουν.

Στο χώρο του Δημοτικού εργοταξίου όπου και παραδόθηκαν τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας με την επίβλεψη και της Δημοτικής Αστυνομίας.

Όλα αυτά έγινα στο πλαίσιο του Προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς και με γνώμονα την ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στα αδέσποτα, αλλά και λόγω των εκτάκτων αναγκών που προκύπτουν από την εξάπλωση της πανδημίας covid_19, όπως εξήγησε η αρμόδια Αντιδήμαρχος, Γεωργία Κασιώτη.

Ο Πρόεδρος της ΖΟΕΚ Βαγγέλης Τρακόσσας έστειλε μήνυμα ευαισθητοποίησης στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε ευχαριστώντας την Αντιδήμαρχο κ. Κασιώτη και για το προσωπικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον για τα αδέσποτα προσφέροντάς της συμβολικά το ημερολόγιο της ΖΟΕΚ για το 2021.

Πολλά ζώα, λόγω του κλεισίματος των εστιατορίων και καταστημάτων κινδύνευαν να παραμείνουν χωρίς τροφή για μεγάλο χρονικό διάστημα και εθελοντές φιλόζωοι έχουν ευαισθητοποιηθεί και αναλάβει τη σίτιση των αδέσποτων επώνυμα, οργανωμένα και βάσει προγράμματος, όπως ορίζουν οι περιστάσεις.

Η διανομή θα συνεχίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΣΣΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ!!!!

  2. Καλά κάνατε παιδιά αλλά κάτι πρέπει να γίνει με τα αδέσποτα. Στο τέλος γάτες και σκυλιά καταλήγουν χτυπημένα από αυτοκίνητα…

  3. Μπραβο στη γεωργια, μπραβο στη δημοτικη αρχη. Τωρα πρεπει να βρεθει χωρος για τη συγκεντρωση των αδεσποτων..

  4. Οι κακες γλωσσες λενε οτι καποιος ζητησε τροφες για τον ψιτ… και το αχ νησακι μου!!!. Τα κακαμοιρα , γνωριζα οτι ηταν ζωα, αλλα δεν γνωριζα οτι ειναι αδεσποτα!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ