Ούτε ίχνος Covid_19 στα λύματα της Κω (Αποτελέσματα ελέγχων)

8
1456

Ούτε ίχνος Covid_19 στα λύματα της Κω

 

Κανένα ίχνος του ιού Covid_19 δεν ανιχνεύθηκε στα λύματα των Βιολογικών Καθαρισμών Κω, Δικαίου και Καρδάμαινας, όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο που έγινε σε δείγμα λυμάτων που λήφθηκαν στις 15 Δεκεμβρίου.

Με πρωτοβουλία της ΔΕΥΑΚ πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε πιστοποιημένο εργαστήριο, της εταιρείας «ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.».

Ουσιαστικά τα αποτελέσματα καταδεικνύουν την εικόνα που υπάρχει για το νησί μας, σύμφωνα και με τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ, με ελάχιστο αριθμό κρουσμάτων που δεν ανιχνεύεται καν στα λύματα.

Ο Δήμος Κω και η ΔΕΥΑΚ με αίσθημα ευθύνης συνεχίζουν τον έλεγχο στα λύματα των Βιολογικών Καθαρισμών στοχεύοντας στον έγκαιρο εντοπισμό πιθανής αύξησης ιικού φορτίου για την προστασία του πληθυσμού.

 

Σημείωση: επισυνάπτονται οι εκθέσεις του εργαστηρίου ελέγχου.

 

Γραφείο Τύπου

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μα εγω το ηξερα!!!!
    Οι αρουραιοι ειναι εκτος υπονομων!!!
    Τα λυματα ειναι καθαρα…
    Εντος δημου και σπιτιων προσεξτε!!!
    Κυκλοφορουν αναμεσα μας!!!

    • Ευτυχως που καθαρισε ο δημαρχος ολες τις κοπριες του πρωην. Διαφορετικα το νησι θα ηταν εστια μολυνσης για ολη τη χωρα. Βεβαια κυκλοφορουν δυο αδεσποτα ο ψιτ.. και το αχ νησακι, αλλα αυτα βρωμανε απο αποσταση και παιρνομε τα μετρα μας.

      • Χαχαχα…όλα τα σχόλια σας τα έχω….
        Το ξαναείπα αρουραιε…
        ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ!!!!
        ΟΥΣΤ!!!

  2. Ούτε ίχνος και μάλιστα σε νησί, που σημαίνει ότι μόνο αεροπορικώς η ακτοπλοικώς μπορεί να μπει κάποιος και όμως είμαστε κλειδωμένοι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ