Δ. Τελλή: Ευχαριστήριο προς κ. Γ. Δρόσο για την ολοκληρωμένη παρέμβαση συντήρησης του σχολικού κτιρίου του Σβουρένειου ΚΔΑΠ ΜΕΑ

2
804

Η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ, κ. Τελλή Διονυσία, τα μέλη του Δ.Σ, η Διεύθυνση, το προσωπικό και τα παιδιά του Σβουρένειου ΚΔΑΠμεΑ Δήμου Κω εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς την οικογένεια Γεωργίου Δρόσου, ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου TUI BLUE OCEANIS BEACH AND SPA RESORT, για την ολοκληρωμένη παρέμβαση συντήρησης του σχολικού κτιρίου. Συγκεκριμένα οι εργασίες συντήρησης αφορούσαν σε ελαιοχρωματισμούς εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, μόνωση οροφής με ειδικό ελαστομερές υλικό, συντήρηση ξύλινων επίπλων του αύλειου χώρου, καθώς και αγορά και τοποθέτηση στην είσοδο του σχολείου νέας πινακίδας, με το  σχετικό λογότυπο.

Επίσης, στα πλαίσια της ανανέωσης του υλικοτεχνικού εξοπλισμού του εργαστηρίου Πληροφορικής της Δομής, οι δωρητές προσέφεραν τρεις νέους ηλεκτρονικούς υπολογιστές .

Τέτοιου είδους ενέργειες, συμβάλλουν και βοηθούν το σημαντικό έργο του Σβουρένειου ΚΔΑΠμεΑ και παράλληλα ενισχύουν το πνεύμα κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Δήμου Κω.

 

Η  Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ

Τελλή Διονυσία

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτος ο δημος βρισκει δωρητες γιατι βλεπουν οτι η δημοτικη αρχη προσπαθει για το καλυτερο!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ