Δήμος Κω: Άλλη μια μεγάλη επιτυχία 907.786 € στο Λιμενικό Ταμείο από το «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ»

5
961

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία

 907.786 € στο Λιμενικό Ταμείο από το «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ»

 

Χρηματοδότηση 907.786,89 € εγκρίθηκε για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κω από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»  προκειμένου να αξιοποιηθούν για την εκπόνηση 14ων μελετών, σύμφωνα με το σχεδιασμό που κατάθεσε.

Η χρηματοδότηση αφορά τη μείζονος σημασίας μελέτη ανάπτυξης και λειτουργίας (master plan) του λιμένα Κω, την σύνταξη και επικαιροποίηση σχεδίων και μελετών στο πλαίσιο κατασκευής, βελτίωσης, συντήρησης και λειτουργίας των λιμανιών που ανήκουν στη δικαιοδοσία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κω.

Αναλυτικά χρηματοδοτούνται μελέτες για τα λιμάνια: 1. Κω, 2. Καρδάμαινας, 3. Κεφάλου, 4. Μαστιχαρίου, 5. Σκάλας Αστυπάλαιας, 6. Ανάληψης Αστυπάλαιας, 7. Μανδρακίου Νισύρου και 8. Πάλων Νισύρου.

Το αναπτυξιακό σχέδιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου στοχεύει στην ανάδειξη και αξιοποίηση όλων των λιμανιών.

Η καταγραφή και επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν στα λιμάνια των τριών νησιών, Κω – Αστυπάλαιας – Νισύρου, αποτελεί αναγκαία διαδικασία προγραμματισμού και στοχοθέτησης, ώστε σε συνδυασμό με τα έργα που προγραμματίζονται να τα αναδείξουν ως βασικές πλουτοπαραγωγικές πηγές των νησιών μας.

 

Γραφείο Τύπου

5 ΣΧΟΛΙΑ

  • Εργο υπαρκτο της νυν δημοτικης αρχης 2019-2020….
   Δυο ελιες!!
   Λουλουδακια….
   σκουπισμα….
   σφουγγαρισμα!
   ΟΥΣΤ!!

 1. Ρε παιδιά βγάλτε κάνα κονδύλι και για τη Μαρίνα!!! Τόσο καιρό έχουν να πάρουν κι αυτοί…

 2. Ήρθε πάλι η ώρα για καναπέδες, κουρτίνες, air condition, ,βαψιματα, αλουμίνια, πόρτες, παράθυρα κτλ

  • Είδες άμα ξέρεις τη δουλειά από μέσα? Το πρώτο που σκέφτεσαι είναι οτι ότι έκανες θα κάνουν και οι άλλοι. Μήν ξεγυμνωνεστε άλλο. Το μόνο που δεν καταφέρνετε πλέον είναι να μας εκπλησσετε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.