Νικόλαος Σπύρου: Τα συγχαρητήριά μου στον Αντώνη & μια μικρή πρόταση προς Δήμο Κω – τουριστική προβολή

7
3835
Γράφει ο
Σπύρου Νικόλαος
Θα ήθελα να συγχαρώ δημοσίως τον φίλο Αντώνη Λαμπρόγλου για τη νέα μουσική δουλειά του και όσους συμμετείχαν για αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα που είδαμε στο βίντεο.
Για ακόμη μια φορά απέδειξαν ότι η Κως έχει ικανότατους  ανθρώπους, χαμηλών τόνων, ηθικούς και δημιουργικούς που προσφέρουν παρά πολλά, καθημερινά, στην κοινωνία μας.
Με αφορμή αυτό το βίντεο κλιπ σας γράφω τα παρακάτω.
Η Κως πλέον έχει ένα εργαλείο στα χέρια της που μπορεί να την βοηθήσει να γίνει η νέα σύγχρονη ταυτότητά της.
Οι αρμόδιοι φορείς σε συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρίες, οποίο και εάν είναι αυτό το κόστος, θα πρέπει να συνεργαστούν έτσι ώστε αυτή η υπέροχη μουσική να προωθηθεί και να παίζει σε οποιοδήποτε αεροπλάνο έχει προορισμό την Κω.
Να τους παροτρύνει να μπούνε στην ιστοσελίδα του δήμου να δούνε αλλά και να πάρουν περισσότερες πληροφορίες για το νησί.
Όπως και να προσθέσουν στο κινητό τους τηλέφωνο (smartphone πλέον) την εφαρμογή με τα δρομολόγιο των λεωφορείων που μας παρουσίασε ο δήμος μας πριν λίγο καιρό.

Αυτό μπορεί να γίνει και από τον αεροσυνοδό λέγοντας το σαν καλωσόρισμα στο νησί και να πει της πληροφορίες αυτές στους επιβάτες με μια μικρή πρόταση.

Έτσι  δίνουμε έναυσμα στον επισκέπτη, να επισκεφθεί περισσότερα μέρη κατά την διαμονή του στην Κω και όχι να μείνει κλεισμένος μέσα σε μια ξενοδοχειακή μονάδα.
Αυτό θα βοηθήσει και στην προβολή του νησιού μας αλλά και στην τόνωση της τοπικής αγοράς.
 Ευχαριστώ.
Σπύρου Νικόλαος

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όταν έχεις περάσει από τον μεγάλο δάσκαλο Γαβριήλ Γιαλιζη τέτοιους μαθητές βγάζεις εύγε Στον Αντώνη και σε όλους τους συντελεστές του πανέμορφου βiντεου κλιπ και ένα μεγάλο μπράβο στην όμορφη συγκίνητικη αφιερωση στον αδερφό του Αντώνη και σε όλους όσους μας βλέπουν από εκεί ψηλα!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ