Δήμαρχος Κω: Επίσημη πλέον η ανίερη συμμαχία Ρούφα – Κυρίτση. Δεν έχει μέλλον ο πολιτικός αρραβώνας τους

69
2357

 

Δήλωση Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά

 

Επίσημη πλέον η ανίερη συμμαχία Ρούφα – Κυρίτση.

Δεν έχει μέλλον ο πολιτικός αρραβώνας τους.

 

Με αφορμή την απουσία των παρατάξεων της μειοψηφίας και από τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς δήλωσε:

 

«Για πολλοστή φορά, εν’ μέσω της πανδημίας και των δυσμενών εξελίξεων, η αντιπολίτευση επέλεξε τη φυγή και την απουσία από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μοναδική, τραγική και θλιβερή εξαίρεση η τακτική τους αυτή, σε όλη την Ελλάδα.

Μάλιστα, σήμερα το μεσημέρι, λίγο πριν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αποκαλύφθηκε η ανίερη συμμαχία Κυρίτση – Ρούφα, με τον πιο επίσημο και αναπάντεχο τρόπο!

Εν’ μέσω της ταραχής τους, απέστειλε η «Δύναμη Αλλαγής» με email στη γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου, την επιστολή που μετά από τρείς ώρες επίσημα ανακοίνωσε η παράταξη «Όραμα και Δράση»!

Συνομιλούν, συνευρίσκονται, ταυτίζονται, συγγράφουν από κοινού τις επιστολές τους.

Μοναδικός στόχος; Η δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος θεοδόσης Νικηταράς.

Νομίζουν ότι βάζοντας εμπόδια και τρικλοποδιές, συμμαχώντας σε βάρος των συμφερόντων της Κωακής κοινωνίας, έχει μέλλον αυτή η πρωτοφανής, δημόσια πλέον, συμπόρευση τους. Πλανώνται!

Η ανάγκη της κοινωνίας μας για ενότητα και ομοψυχία τους θέτει στο περιθώριο της πολιτικής ζωής του τόπου.

Η δημοτική αρχή αταλάντευτα πορεύεται, υπερασπιζόμενη τα συμφέροντα των Κώων.»

 

Γραφείο Τύπου

69 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εμένα προσωπικά αν κάποιος με έλεγε τενεκέ και ξεμαλιασμενη θα είχα τουλάχιστον τσίπα… Καλά σου έκανε τόσα χρόνια κ. Ρουφα και λίγα σου έλεγε τα αξίζεις στο έπακρο

    • τι θα είχες λέει; ποιος την έχασε από την παράταξη του κοψιμιού για να την βρεις εσύ; η θεωρία του κοψιμιού πως όλοι τον πολεμάνε συντονισμένα μόνο πανικό δείχνει και τίποτα άλλο!

    • ΚΑΙ 10 ΚΥΡΙΤΙΔΕΣ,ΚΑΙ 10 ΡΟΥΦΗΔΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ,Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ.ΟΙ ΚΩΟΙ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΥΡΙΤΣΗΣ,ΚΑΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΡΟΥΦΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΦΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΩΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.ΚΥΡΙΤΣΗΣ-ΡΟΥΦΑ=ΧΑΟΣ.ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ =ΠΡΟΟΔΟΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.

      • Τα χάπια σου τα χάπια σου τα χάπια σου….. ο Κυρίτσης είναι ένας και φτάνει για να βλέπετε εφιάλτες στο υπόλοιπο της θητείας σας! για ρώτα τους συμβούλους σας πως υδρώνουν τα χεράκια τους μόλις τον δουν να μπαίνει στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου! για ρώτα….

        • Δεν παλεύετε ο δήμαρχος.Οτι και να κάνουν,ο δήμαρχος νικηταρας θα διοικει τον δήμο.Απο κυριτση μαθαμε τι εστί μισος,διχονοια,φασισμος,και πάει λέγοντας.Απο την ρουφα μαθαμε τι θα πει κολοτουμπα.Ο κοσμος αυτα τα γνωρίζει για τους δυο τους,και γιαυτο σας γράφω ότι ο νικηταρας δεν παλεύετε.Απλα τους τελειωσε ο νικηταρας με την ευγενεια,και τον σεβασμό που προσφέρει στους πολίτες,κυριτσικους και μη.

        • Ποιος είναι αυτός ο Κυρίτσης που ασχολείστε με αυτόν? Το ονομα Ρούφα κάπου το έχω ξανακουσει. Κάποιος να μου λύση την απορία?

      • Χαχαχαχαχαχαχα….να σαι καλα με τα αστεια σου…Δεν μας ειπες ομως ενα εργο της Δημαρχαρας σου!
        Να δω τι θα κανεις με τη μουρη σου…οταν η μαιμου ζητησει τον κ@λο της πισω…..

        • Για κοιτα η ζαρωμενη μαιμου γρια, που ξετσουνεψε!!! Αυτα στην αλλη μαιμουνα τον ψιτ.. να τα λες!!!!

  2. Και λίγα σου έλεγε τόσα χρόνια καλαααααα σου έκανε ! Αυτό αποδεικνύεται τρέχεις τώρα από πίσω…ήθελες να γίνεις και Δήμαρχος ! Δεκανικι κατάντησες για την εξουσία η κατρακύλα συνεχίζεται

  3. Περίμενες να γίνεις δήμαρχος την έφαγες και επαθες παρακρουση Ιωάννα. Δεν σε θέλει ο κόσμος είναι απλά τα πράγματα και τώρα τρέχεις πίσω από αυτούς που σε ξεφτιλιζαν ποσο το ευχαριστιεμαι!!!! δεν θα καταφέρεις τπτ αλλά μαρεσει να γινεις ακόμα ρεζίλι

  4. Αυτο που εχουμε μεχρι σημερα ειναι οτι ο Δημαρχος αγορασε συμβουλο για να εχει πλειοψηφια.Μεχρι σημερα αυτο ισχυει.Ενας πουλημενος στο δημαρχο.Τιποτα αλλο οποτε Νικηταρα αστω.

  5. 1ον. Ανίερη συμμαχία είναι αυτη που επιδιωκει την ανατροπη και την καταληψη της εξουσιας. Αυτο επιδιωκει η αντιπολιτευση; Το πιστευεις; Τοσο γκαγκα εισαι;
    2ον. Η τεταρτη παραγραφος απο το τελος πιστευεις οτι ισχυει; Δηλαδη θεωρεις οτι αξιζεις τοσο που θα ασχοληθει καποιος και ειδικα ενας Δημαρχος με 10 χρονια θητεια και κυριως με εργο; Τοσο μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου;
    Πιστευω οτι πιστευεις πως τιποτα απο αυτα ισχυει. Απλως σου εγραψαν και.
    Επισημανση: κοψιμιε, η τρελα αρχιζει οταν πιστευεις πως εισαι κατι ενω εισαι τιποτα. Αυτα για τωρα και προσοχη στον δρομο.

    • Ο πρώην ήταν ανίκανος δήμαρχος για αυτό τον ξαποστειλαμε. Μονο σε αδύναμους και σε υπαλλήλους το επαιζε μάγκας. Άχρηστος πέρα για πέρα

  6. Ωραίο τό παραμύθι, αλλά γιατί παραβλέπεις δήμαρχε , μήπως σέ βολεύει για την… θεωρία σου, ότι και η κ Μακρή δεν συμμετέχει στην συνεδρίαση αλλά τό αγνοείς!!

  7. Πως θα μπορουσε να συνεχισει μια παραταξη αχταρμας… που εχει τρια αφεντικα και τρεις Δημαρχους?
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.
    Πως θα μπορουσε να συνεχισει μια παραταξη αχταρμας που συμφωνει για το ΚΛΕΙΣΤΟ χοτ σποτ μονο και μονο για τα ανταποδοτικα ωφελη καταστρεφοντας το νησι?
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ..ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.
    Πως θα μπορουσε να συνεχισει μια παραταξη αχταρμας οταν κανει προσληψεις μονο για τους αρεστους
    χωρις να ανακοινωνει τους απορριπτεους?
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ …ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ..
    Πως θα μπορουσε να συνεχισει μια παραταξη αχταρμας..οταν εχει ξαμολησει χρονια τωρα τα ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ του στο διαδυκτιο να απειλουν Θεους και δαιμονες ??
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ…ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.

    Πως θα μπορουσε να συνεχισει μια παραταξη αχταρμας που σε οτιδηποτε γραψει ..κατηγορει και εναντιωνει τους πολιτες..?
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.
    Πως θα μπορουσε να συνεχισει μια παραταξη αχταρμας..οταν εχει ενα και μοναδικο στοχο..ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ…ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ….
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ….ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!!!

    • Αχ νησακι μου… ο δημαρχος σου ανηκει στο χρονοντουλαπο της ιστοριας. Εκδικηση, μαγκια, φτυσιμο, ολα εδω πληρωθηκαν. Αντε γεια
      Αχ…φυριτσακι μου κ οχι αχ νησακι μου

      • Οχι κολλητε του μπροστινου….τιποτα δεν πληρωθηκε….
        ολα θα τα πληρωσετε.Για ολα ειστε υπολογοι.
        Το θρασος και η αλαζονεια σας θα τιμωρηθει…
        Ρουσφετια δεν σου εκανε ο Γιωργος ..γι αυτο το μισος!
        Τωρα τα παιρνεις οποτε σε καταλαβαινω…
        Το μαυρο που θα φατε …θα σκεπασει ολα τα Δωδ/σα…

  8. ΓΙΑΤΙ αφού έβγαλε ανακοίνωση ο κοψιμιός, αντιδήμαρχος του έγραψε τη δική του άποψη στο φβ; μήπως γιατί δεν μιλάνε; μήπως γιατί οι μισοί δεν θέλουν να δουν τους άλλους μισούς; Μην νομίζετε πως είναι αστείο αυτό που γράφω, όλα τα ξέρω αφού υπάρχουν μεγάααλααα στόματα εκεί μέσα! δύο θα φωτογραφίσω απόψε, η μια είναι μία από τις γλάστρες και ο άλλος είναι πατέρας ενός από τις γλάστρες! ξέρω πολλά, πως νομίζετε πως έκανα ΚΟΥΜΠΑΝΙΑ με ράμματα για την γούνα σας, χαχαχαχαχ….

    • Σταματά γιατί στον επόμενο καφέ που θα πάει η Π….. με την Ε….. θα κάνουν πάλι ότι ξέχασαν να σε πάρουν τηλ για να μην πας… Έλα θα σε πάρω εγώ για καφέ να μην νιώθεις μοναχουλα… Πάρε και φαντασιοπληκτο που συστήνεται ακόμα πρόεδρος !

  9. Εγώ δεν ψήφισα Νικηταρά,αλλά τώρα βλέπω την πόλη μας που άλλαξε,και έτσι θ´αλλαξω και εγώ,

    • Αλλαξε με δυο ελιες …
      ..ουστ ακριδα ανωνυμε….
      Μεχρι εκει φτανετε.
      Εξαντλεισατε τις ικανοτητες σας!!

    • Ασε το παραμυθι σου…για πες μας τι αλλαξε??
      Εκτος απο μια ελια στην εισοδο…και εκει σε λαθος μερος!!χαχαχαχ
      και τσαμπα απο φιλους του χορηγους!!!

  10. Δήμαρχε όλων των Κώων προχώρα η ΚΩΣ μαζί σου!!Οι ΚυριτσοΡούφα τελείωσαν για τους Κώους!!Ο ένας στην μείζονα αντιπολίτευση και η άλλη στην τρίτη θέση!!Οτι και να κάνουν δεν είναι στο προσκήνιο!!

  11. Αχ ρε Κυρίτση, λίγο τα ……. και τη συμπεριφορά σου να ελέγξεις και θα ‘σαι πάλι δήμαρχος.

  12. Ο πρώην έχει τελειώσει. Πάνε να του πάρουν την αρχηγία ο .. και η …. Τα δικά σας χαίρια να βλέπετε

    • χαχαχα…κοιμησου κοκοβιε….
      .ουτε στον υπνο σου..ουτε στο ξυπνιο σου….
      Να εισαι ανησυχος….

  13. Τραγικο!!! Ολα σχεδον τα σχολια τα κανουν τρεις που μπορει να ειναι και ενας. Η γνωστή……. Ο ψιτ.. το αχ νησακι και εσχατως η κουμπανια. Ο πονος ειναι πολυ μεγαλος τελικα. Αυτο το 62% τους στερησε τη μασα τις αρπαχτες και την δυναμη που τους εδινε η εξουσια. Το βρισιμο και το κυνηγητο στους πολιτες εγινε σεβασμος απο τη νεα δημοτικη αρχη του ΝΙΚΗΤΑΡΑ. Η απραξια η αδιαφορια και οι κρουαζιερες εγιναν δουλεια, εργα, προσπαθεια για επιλυση χρονιζοντων προβληματων. Η αντιπαλοτητα με ολους εγινε συνεργασια με ολους για το καλο του νησιου. Πανω απι ολα οι πολιτες και το συμφερον του νησιου. Τελος για παντα ο πρωην και οι πρακτικες του !!!!. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ δημαρχος για πολλα χρονια!!!!

  14. Η συμμαχία της Ρουφα με τον Κυριτση αναρωτιέμαι αν είναι πιο πολύ για γέλια ή για κλάματα

  15. Να ανακοινωθεί καινούριο σχόλιο.. Εντός ολίγων δευτερολεπτων..τωρα δεν μπορεί ο ΨΙΤ είναι απασχολημένος σε άλλο άρθρο, στέλνει κάτι εικόνες… Χαχα

  16. Μην γράφεις ανυπόστατα…. Ασυναρτητα… Εσένα κοροϊδεύουν.. Βρε μπαγλαμά.. Τα σχόλια μην τα ανταποδίδεις στους σχολιαστές,,, δεν είναι κανείς άλλος μπ@χτ@γλυφ@ς….εδω μέσα εκτός από σένα… Γραμματέα τύπου του …. Ου ΦΥΡΕΡ..

  17. Δεν έχει αξία, είναι σαν να παίζω με μαϊμούδες… 500 σχόλια κάνεις χωρίς καν να μπορείς να γράψεις τίποτα.. Κάτι εικόνες που σε αντιπρισωπευουν στέλνεις… Εξαλου το ίδιο IQ με μαϊμού έχεις.. Έλα στείλε την επόμενη εικόνα . Μαιμου

    • 5 σχολια απο εναν κοκοβιο(εμαθε τι εστι τρολ τρομαρα του)…
      προφανως δεν του εμαθε κανενας οτι το ρισκο με τον κοψιμιο…
      εχει ημερομηνια ληξης….τικ…τακ…τικ..τακ..

  18. Πιστεύω ξέρεις τι θελεις να πω.. Κουμπάρε του πολιτικου ζεύγους ΚΥΡΜΙΤΣΗ – ΡΟΥΦΑ!?? ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ…. καμία εικόνα δεν έστειλες Και ανυσηχω… Βάλε τον ΚΥΡΜΙΤΣΗ με κουλούρα…. Με την ρου@α….και μια μαϊμού να τους παντρεύει…. Ακόμα περιμένω να γράψεις κάτι έξυπνο..η κάτι που να στέκει . Αλλά είπαμε για όλα αυτά το επίπεδο IQ. Ηοικογένεια .η ελλειπή μόρφωση κτλ. Βρε σε βαρεβηκα.. Σου είπα γίνε λίγο πιο. έξυπνος να χει νόημα,η αντιπαράθεση.. Ο ΚΟΚΟΒΙΟΣ

    • Και μονο που αυτοχαρακτηριζεσαι κοκοβιος…δειχνει την αξια αυτων που λες!!
      Γι αυτο θα πας πηγαινω εμπλοκη για αρκετο καιρο…
      με τετοια σουργελα….δεν εχω αντιπαλο!!!χεχχεχε!!

  19. Προς ψιτ.. Όταν άρχισα να σε τρολαρω πριν 6 μήνες, Και τι κάνω ακόμα για πλάκα

    Εσύ νομίζεις ότι σου απαντάω απλά… Αυτα(τώρα πρόσφατα ανακάλυψες ότι σε τρολαρω 6ηνες…) είπαμε βρε φτάει το IQ..δεν σε κατηγορώ . Εσύ καταρχήν δεν γράφεις.. Βγάζεις αναρθρες κραυγές πόνου… Μέσα από κάθε σχόλιο…μαιμουδιστικα δηλαδή σχόλια, όπως είσαι

  20. Ψιτακο, όλη η Κως σε βρίζει Στα σχόλια..αλλά τόσο χάλουβας που είσαι

    Νομίζεις ότι είναι 1 .θα κάνω απολογισμό των δικών σου σχολίων, μιας εβδομάδας.θα σου πω μέχρι το βράδυ, γιατί εχεις και όρεξη Και γράφεις και πολλά, είναι δύσκολα να τα μετρήσεις Υπολογίζω πρέπει να χεις ξεπεράσει τα 500 την βδομάδα Μάλλον θες να πάρεις έχτρα χρήματα.. Μπηχτογλ@υφτη

    • Κοψιμιε….δεν βλεπεις τι γραφουν τα μαντροσκυλα σου?????
      Ειμαστε στο ελεος των ηλιθιων…..
      Δειτε την ενοτητα και τον σεβασμο που διατυμπανιζετε!!
      Και αν δεν πληρωνονταν .. και με δικα μου λεφτα δεν θα με ενοιαζε….
      Τραγικο να αυτογελοιοποιειστε!!!
      Δεν μπορειτε χειροτερα ….πιασατε πατο!!

        • Και οχι μονο μαντροσκυλα…..
          μαντροσκυλα που ουτε τη μαντρα τους δεν ξερουν να προστατεψουν…
          Ηντα παθες βιολα μου…ανωνυμη..πικραθηκες??
          Μονο ετσι θα σας λεω…ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ!

  21. αχ καλέ κύριε βουλευτά, τι κακό μας κάνατε να ξέρατε! γιατί δεν πήρατε το παιδί με τις ΥΨΗΛΕΣ φιλοδοξίες κοντά σας όπως του είχατε υποσχεθεί και μας πρήζει με τις ασυναρτησίες του τώρα που έγινε βασιλικότερος του βασιλέως αφού πήρε έμμισθη θέση από τον κοψιμιό; θ α σ α ς μ α λ ώ σ ω!

  22. Μας έχετε κουράσει αντί να πάμε μπροστά γίνεστε εμπόδια η κ Ρουφα τρείς και ο κούκος το ίδιο θα πάθη κα
    ι ο κ Κυρίτσης

    • Πρωην Κυριτσικε…
      αληθεια τωρα πιστευεις οτι το νησι μπορει να παει μπροστα?
      Με ποιους???Σου ειπαν το προγραμμα τους…..το οραμα τους???
      Εσεις την πουλησατε την Ρουφα και κοψατε!!!!
      Δεν βλεπεις το χαλι σας το μαυρο…και γραφεις ανορθογραφες μπουρδες…
      Ανιατη ασθενεια η ΚΟΨΙΜΙΟΣΥΝΗ !!!!!!!

  23. Σήμερα γά , σήμερα γάμος γίνεται
    σ’ ωραίο περιβόλι, σ’ ωραίο περιβόλι

    Σήμερα απο , σήμερα αποχωρίζεται
    η μάνα από την κόρη, η μάνα από την κόρη

    Γαμπρέ τη νύ , γαμπρέ τη νύφη ν’ αγαπάς
    Να μην την εμαλώνεις, να μην την εμαλώνεις

  24. ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Η ΞΩ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ!!!!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ. ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΣΑΣ.

  25. Εσυ σφυριτσακι και η κυρια πινετε τα καφεδακια σας με σερβις…. ειδικου…. και αφηστε μας εμας τους απλους πολιτες στην ακρη…
    Σας πηραμε χαμπαρι ρεεεεεεε

  26. (Αυτό που έκανε ελέγχους στην κω)… Με προσωπικό οδηγό τον ΨΙΤ…αυτος θα τους περάσει τις βέρες.. βασικά άλλοι λένε ότι ο γάμος έχει γίνει ήδη σε άκρα μυστικότητα εδώ και μήνες..και θα το ανακοινώσουν επίσημα σε 3 χρονια(στις επόμενες εκλογές)..

  27. Ουρακοταγκονιστικα Όπως και αυτόν… Προσπαθεί να γράψει κάτι, να ψελισει, αλλά με δεν τον βοηθάει το IQ του Και στέλνει εικόνες…η μαϊμού. ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΨΕΛΙΖΕΙ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟΝ ΎΠΝΟ ΤΟΥ, ΕΊΝΑΙ ΚΟΨΙΜΙΟΣ…τίποτα άλλο δεν ξέρει ο γλυφτης

    • Η αλήθεια είναι…με αυτό το βλέμμα μίσους….σκιάζεσαι…
      .Ο Φρεντυ Κρουκερ στον δρόμο με τις ελιές!!!!!

  28. Στον γάμο,Ίσως έχει δύο κουμπάρους ο γάμος.. Εσένα και τον ΨΙΤ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ