Επίσκεψη του νέου Πρέσβη της Φινλανδίας Jari Gustafsson σε Δήμαρχο – Έπαρχο

0
509

Επίσκεψη του νέου Πρέσβη της Φινλανδίας στη χώρα μας κ. Jari Gustafsson και του Προξένου της Φινλανδίας στο νησί μας κ. Σταμάτη Βουκουβαλίδη, δέχθηκε σήμερα, επιστρέφοντας από την Αθήνα, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς.

Την συνάντηση απασχόλησαν τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στις κοινωνίες και στην τουριστική οικονομία η πανδημία Covid-19 και η προοπτική της επόμενης τουριστικής περιόδου.

Ο Φινλανδός Πρέσβης επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των Φινλανδών να επισκεφθούν την Κω, που αποτελεί από τους πλέον αγαπημένους τους προορισμούς.

Ο Δήμαρχος Κω εξήρε τις διαχρονικές σχέσεις εκτίμησης και εμπιστοσύνης, που έχουν διαμορφωθεί μεταξύ των συμπατριωτών μας και της Φινλανδικής κοινωνίας, τονίζοντας ότι η Κως παραμένει φιλόξενο νησί, έχει καταφέρει να λειτουργήσει αποτελεσματικά σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες και περιμένει στη νέα τουριστική περίοδο να υποδεχθεί τους Φινλανδούς και όλους τους επισκέπτες της ως ασφαλής προορισμός.

 

Γραφείο Τύπου

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.