ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Μ. Γιωργαλλής – Α. Κεφαλιανός: Ξεκίνησαν οι καθαρισμοί ποταμών και ρεμάτων

10
1426
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Η δημοτική κοινότητα Ασφενδιου μέτα τον καθαρισμό εντός οικισμού και του κεντρικού χειμάρρου στο Ζηπαρι πραγματοποιεί από την Πέμπτη 24/9/20 καθαρισμό στον επαρχιακό δρόμο από γεφύρι Μεσαριας έως και λίμνη Πυλιου. Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθούν εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού στην νησίδα που βρίσκεται στο 282 Λινοποτη μαζί με το προσωπικό τις κοινότητας Πυλιου και τον πρόεδρο Ανάσταση Κεφαλιανο
Μιχάλης Γιωργαλλής

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μιχαλακι προεδρος του ασφενδιου δεν εισαι νομιζω; τωρα που τρεχεις στο πυλι καθε μερα, το ασφενδιου τι γινεται;

  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΡΕΜΑΤΩΝ ……ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΝΤΕΤΑ .
    ΤΑ ΣΥΡΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΛΕΞΗ ΑΓΝΩΣΤΗ

  3. Μπράβο Μιχάλη μην ακούς σε στηρίζουμε γιατί είσαι εργατικό παιδί και είσαι δίπλα στον απλό πολίτη σεν βλέπεις χρώματα παρά μόνο κοιτάς το καλό του Κωακου λαού

  4. ΤΟ ΖΗΠΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΤΕΙ Η ΠΑΝΩ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΛΕΟΣ, ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΛΑΔΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΤΑ ΑΠΟΡΡΥΜΑΤΟΦΟΡΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΞΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΑΣΗ ΧΟΥΦΤΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

  5. «Προγραμματισμος» έννοια άγνωστη για τον κ Γιωργαλλη. Λυπάμαι που πρεπει να γίνουν οι δημότες γραφικοί για να γίνουν νοικοκυρεμένα οι δουλειές.

  6. Αχ αυτη η αυτοπροβολη για τα αυτονοητα!!!!!!
    Αλλος δεν ητανε στον κοσμο…και ηρθες εσυ!!!!!

  7. Kathariste kai tous dromous sto zipari olo xorta kai adespota pou leronoun pantou ! Eleos . Den ine mono o kentrikos dromos. Tin prohgoumeni tetraetia pou htan o georgalis ta koitouse afta, tora ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ