Πρόσληψη 4 ατόμων για το «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κω με Παράρτημα Ρομά»

3
2103

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων ανακοινώνει ο Δήμος Κω, για το «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κω με Παράρτημα Ρομά» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020».

Πρόκειται για τις παρακάτω ειδικότητες: ΠΕ ή ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ή ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ και εν ελλείψει ΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ή ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΤΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ/ΤΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΥΕ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές από 25 Σεπτεμβρίου έως 05 Οκτωβρίου 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ασεπ ΣΟΧ.5 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]).

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων:

α) στο δικτυακό τόπο της υπηρεσίας μας (www.kos.gov.gr),

β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και

γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr) .

 

Γραφείο Τύπου

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΑΛΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΒΟΛΕΨΕΤΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κ.ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΕ;ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΧΑΖΟΤΡΟΛ ΤΟΥ κ.ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ.

  2. Τώρα που είδατε την ….κια που κάνατε στην προηγουμενη προκήρυξη βάλατε και ημερομηνίες.Α ρε Θεοδοση πρέπει κάποιος να σας τα βγάζει στη φορά για να κάνετε σωστά τη δουλειά σας;;;;

  3. Που είναι χαμένοι καλε;Ούτε φωτογραφίες ούτε καλα λόγια για τους εαυτούς τους!Να μου πεις με τα την προκήρυξη την τελευταία έπρεπε να μην κυκλοφορούν.Σ και Θ να κοιτάτε πίσω σας τρώτε πολλές μούντζες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ