Τα αποτελέσματα της σύγχρονης διαδικτυακής καμπάνιας προβολής της Κω

2
765

Τα αποτελέσματα της σύγχρονης διαδικτυακής καμπάνιας προβολής της Κω, στις βασικές αγορές του εξωτερικού αλλά και στη χώρα μας, που οργάνωσε και χρηματοδότησε στη διάρκεια της τουριστικής περιόδου ο Δήμος Κω, θα παρουσιαστούν από την ομάδα marketing που ανέλαβε την υλοποίηση του σχεδίου.

Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, μεθαύριο Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, στις 11.00, παρουσία του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά & του Προέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Βασίλη Μανιά.

Η διαφημιστική καμπάνια με τίτλο «Refresh your story in Kos» διεξήχθη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Google display, Facebook & Instagram) για την προβολή & διαφήμιση της Κω, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, καθώς και στον τουρισμό μακράς διαμονής με έμφαση στους επισκέπτες τουριστικών προορισμών (ταξιδιώτες) που αναζητούν επιλογές μακροχρόνιας διαμονής.

Η καμπάνια εστίασε στην ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών που μπορεί να προσφέρει στον ταξιδιώτη το νησί μας, σε πέντε ενότητες:

Refresh your heart: απέραντες παραλίες, ήλιος και θάλασσα

Refresh your senses: γαστρονομία και τοπικά προϊόντα

Refresh your mind: Ιπποκράτης και Ιστορία

Refresh your body: ποδήλατο και δραστηριότητες

Refresh your way of living: φιλοξενία για επισκέπτες μακράς διαρκείας.

Παράλληλα, δημιουργήθηκε ιστοσελίδα στη διεύθυνση: https://refresh.kos.gr/ σε τρεις γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά) και κατάλληλο υλικό για να αναδείξει τις ανωτέρω ενότητες.

Ενώ δημιουργήθηκαν και οι επίσημες σελίδες προβολής της Κω στο Facebook και το Instagram: https://www.facebook.com/visitkosgreece/ & https://www.instagram.com/visitkosgreece/ .

 

Γραφείο Τύπου

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. REFRESH YOUR MIND
    Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, από τα 346 σημερινά κρούσματα, τα εγχώρια κρούσματα είναι 318, εκ των οποίων τα 210 στην Αττική. Επίσης, 25 εντοπίστηκαν «θετικοί» στις πύλες εισόδου και τρεις που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο.
    Αναλυτικότερα βρέθηκαν: -210 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής (τα έξι συνδέονται με γνωστές συρροές και 10 συνδέονται με πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας).

    -19 στη Θεσσαλονίκη (το ένα συνδέεται με γνωστή συρροή και δύο αναφέρουν πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας).

    -11 στην Κοζάνη (το ένα συνδέεται με γνωστή συρροή.

    -9 στα Τρίκαλα (τα δύο συνδέονται με γνωστή συρροή).

    -7 στη Σάμο (τα έξι συνδέονται με γνωστή συρροή).

    -6 στο Ηράκλειο.

    -5 σε Αργολίδα, Αχαΐα και Ημαθία (τα δύο συνδέονται με γνωστές συρροές).

    -4 στην Πιερία.

    -2 σε Κέρκυρα, Λάρισα (τα δύο συνδέονται με γνωστή συρροή), Χαλκιδική (τα δύο συνδέονται με γνωστή συρροή), Γρεβενά, Ιωάννινα, Καστοριά, Κιλκίς, Λασίθι, Ξάνθη, Πέλλα (το ένα συνδέεται με γνωστή συρροή) και Φθιώτιδα.

    -1 σε Έβρο, Ηλεία, Θήρα, Καβάλα, Κεφαλλονιά, Κω, Κόρινθο, Ρέθυμνο και Σέρρες

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ