Αρχική Ειδήσεις Τα εν δήμω Μ. Γιωργαλλής: Μετά από 3 μέρες καθαρισμού & παραδοσιακό «σπρίσιμο» στο Λαγούδι!...

Μ. Γιωργαλλής: Μετά από 3 μέρες καθαρισμού & παραδοσιακό «σπρίσιμο» στο Λαγούδι! (ΦΩΤΟ)

18
1041
Η Ειρηνη Μιχαλης Γιωργαλλη σε γιορτινή διάθεση μαζί με Sevastianos Parveris και 7 ακόμη στην πόλη Lagoúdi Zía, Dhodhekanisos, Greece.

Καλημερα σας απο το αγαπημένο μας Λαγούδι «Μετα από 3 ημέρες καθαρισμού και το παραδοσιακό σπρισιμο στα στενάκια και δρομάκια σήμερα σας αποχαιρεταμε ανάβοντας ένα κεράκι και σας ευχόμαστε καλή Παναγία σε όλους με υγεία!!!!!!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σύννεφο και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, βουνό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο παιδιά η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά,πρέπει να ρίχνετε και μια μάτια στα μικρά χωριουδάκια.

  2. ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΣΕ ΤΑ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΤΟ ΖΗΠΑΡΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΑΝΤΕ ΑΣΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΙΖΕΙ!!!

    • Ολα θα γινουν σιγα σιγα. Ο πρωην αφησε το χωριο στον αυτοματο. Ρημαξαν τα παντα. Τωρα ο θεοδοσης καλειται να φερει το χωριο σε μια καλυτερη κατασταση. Φωτισμο, ασφαλτοστρωσεις πλακοστρωσεις, καθαριοτητα, και εργα που ετοιμαζονται.ξεχασαμε πως ηταν 5 χρονια ο παραλιακος;

  3. Τους δρόμους κύριοι τους αγροτικούς ποτέ έχετε σκοπό να τους φτιάξετε ;;; Για πήγαινε κ βγάλε φωτο να δείξεις στον κόσμο σε τι κατάντια είναι ,, έργα θελουμε κύριε πρόεδρε και όχι αυτοσαρκασμό …..

  4. Ρε Μιχαλάκη δώσε και καμία αρμοδιότητα και στους άλλους εκλεγμενους… Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνεις αντιδήμαρχος!!! Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναβγείς πρώτος στις επόμενες εκλογές!! Είσαι εμετικός

  5. Βάζο στοίχημα ότι αυτός που το εγραπσε αυτό είναι σύντροφος του γιοργαλη στο τοπικό συμβούλιο Ασφενδιού Μιχάλη πρόσεχε τα συντροφιά σου.και να κσερεις ότι θα σε βγάλουμε και αντιδήμαρχο..

    • Μπα αδερφέ δεν είμαι σύντροφος! Επιχειρηματίας είμαι και ευτυχώς δεν έχω ανάγκη τον πρόεδρο να μου καθαρίζει την παραλία ούτε τα χωράφια μου ούτε τους κοινόχρηστους χώρους για να του έχω υποχρέωση και να τον κερνάω φαγητό και ποτό, και έτσι για να ξέρεις αυτό που έγραψα είναι γεγονός και συζητιέται στο χωριό απλά κανένας δεν το ανέφερε δημόσια,τώρα άμα σε πιστεύεις ότι δεν είναι έτσι μάλλον δεν το έχεις αντιληφθεί ακομα…

  6. Μιχαλη κλεισε τα αυτια σου στους κακοπροαιρετους. Το τοπικο ασφενδιου δουλευει και ο κοσμος ειναι μαζι σας.συνεχιστε ετσι και στο τελος θα δειτε το αποτελεσμα.

  7. Μιχαλη καλα ολα αυτα αλλα το Ζηπαρι βρομαει. Μονο ο κεντρικος δρομος καθαριζεται. Ελεος, κανε μια βολτα στην κατω αλλα κυριως στην πανω πλευρα. Ντροπη. Ασκουπιστα εβδομαδες οσα σημεια δεν εχουν αυλες για να τα σκουπιζουν οι κατοικοι.

  8. Σας ψηφισαμε ….οχι μονο για το ζηπαρι κ τα γυρω χωρια του…..ελατε να δειτε τους δρομους στο λινοποτι στης λακουβες φυτεβεις ανετα λουλουδια…ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ…….

  9. Με τι θα τον βγάλετε αντιδήμαρχο? Με τα ρου… που κάνει? Κατέβα στο ζιπαρι καθάρισε βρωμισε όλος ο τόπος… Και προσοχή στους συμβούλους που είναι κοντά του σας μαυρίζει και εσάς

  10. Μιχαλη πατε καλα. Μπορειτε πολυ περισσοτερα. Προγραμματισμο και δουλεια θελει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ