Δήμος Κω: Ασφαλτόστρωση δρόμων Κεφάλου

10
795

Ολοκληρώθηκε σήμερα η ασφαλτόστρωση τμημάτων του δρόμου που οδηγεί από την Επαρχιακή Οδό στο Λιμνιώνα και στο χωριό της Κεφάλου.

Ένας δρόμος καίριας σημασίας και σπουδαιότητας για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Κεφάλου, επισκευάστηκε με δραστική παρέμβαση συνεργείων του Δήμου, μετά από πολλά χρόνια εγκατάλειψης.

Ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, παρακολούθησε την εξέλιξη των εργασιών, δήλωσε ότι η δημοτική αρχή αντιμετωπίζει με ενιαίο τρόπο όλες τις περιοχές του νησιού μας, τόνισε ότι στην Κέφαλο ήδη σε λιγότερο από χρόνο έχουν γίνει πολλές παρεμβάσεις, που κλείνουν πληγές χρόνων, και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του Δήμου για την αποτελεσματικότητά τους.

 

 

Γραφείο Τύπου

 

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΦΙΛΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΛΗΓΕΣ ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΝΤΡΟΠΉ ΚΑΝΤΕ ΕΣΕΊΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΊΝΕΙ.

  2. Μπράβο σας κύριοι, συνεχίσετε να λύνεται τα οποία προβλήματα, με την προτεραιότητα που τους αναλογεί.
    Αλλά και τόσα ευχαριστώ προς τον Δήμαρχο νομίζω ότι δεν χρειάζονται.
    Άλλωστε γι αυτό έθεσε εαυτόν στην υπηρεσία των πολιτών.
    Καλή σας δύναμη.

  3. Κυριε δημαρχε . Καταρχην να πω οτι η παρεμβαση στο δρομο προς λιμιωνα ηταν θετικη. Εκτος απο τον κεντρικο προς λιμιωνα εχει και δευτερευοντες που θελουν ασφαλτο. Οπως ο δρομος προς ουαιτ ροκ και αλλου . Δειτε το ειμαστε τουριστικη περιοχη και πρεπει να γινονται εργα προς αυτη την κατευθυνση. Θεωρω οτι συντομα θα δειτε ξανα το θεμα της ασφαλτοστρωσης στην κεφαλο συνολικα. Οι αναγκες ειναι πολυ μεγαλες.

  4. ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΟΧΩΡΑ. ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ. ΔΕΣ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ.

  5. Αλήθεια δήμαρχε ποιος έφτιαξε καί εγκατέστησε το Μπιλμπάο στο εργοτάξιο Ηρακλειδών, πού ή παράταξη σού είχε εγκαταλείψει στον ΧΥΤΑ και χαρι στην δουλειά της προηγούμενης δημοτική αρχής της δύναμης αλλαγής κάνετε σήμερα, και καλώς βέβαια, αυτές τις παρεμβάσεις.

  6. ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΤΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟΝ ΛΙΝΟΠΟΤΙ…..

  7. ΙΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΛΗΜΝΗΣ ΡΕ ΑΧΡΙΣΤΗ ΕΝ ΕΧΟΥΜΑΙ ΝΕΡΟ ΑΧΡΙΣΤΗ ΔΙΜΑΡΧΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΜΝΗ

  8. Δεν σας ψηφίσαμε για να παρακαλάτε ούτε να κάνετε τεμεναδες στον δήμαρχο για μια κουτσουλια άσφαλτο.Ειστε εκεί για να κτυπατε το χέρι και να απαιτείται.Εαν ξεφτιλιζοσασταν μόνοι σας, κομμάτια να γίνει.Εκπροσωπειτε όμως ένα περήφανο χωριό και ένα θεσμό , αυτό μην το ξεχνάτε.Οταν αντριωθειτε λίγο τότε θα μπορούμε να κάνουμε υπομονή.. υπομονή… υπομονή..

  9. Πρόεδρε της Αντιμάχειας το εργοτάξιο είναι Ηρακλειδών, καί για τούς κοινοτικούς συμβούλους Κεφάλου τό ίδιο, ούτε αυτό δεν μάθατε ακόμη.Ελεος με τις αληλοευχαριστιες σάς!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ