Ιωάννα Ρούφα προς Βουλευτές Δωδ/σου: Θέσπιση – Επέκταση – Εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου στα Αθλητικά Σωματεία

3
660

 

ΠΡΟΣ  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

 

Θέμα: « Θέσπιση – Επέκταση – Εφαρμογή  του Μεταφορικού Ισοδύναμου στα Αθλητικά Σωματεία.»

 

Αξιότιμη κυρία, αξιότιμοι κύριοι βουλευτές,

 

Τα αθλητικά σωματεία αποτελούν κύτταρα κοινωνικοποίησης. διαμόρφωσης χαρακτήρων, ενώ οι ίδιοι οι αθλητές ως υγιή πρότυπα επηρεάζουν ευρύτερα την νεολαία μας.

 

Σε μια δύσκολη για όλους μας συγκυρία τα αθλητικά σωματεία αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες καθώς αγωνίζονται να διατηρήσουν τις ακαδημίες – φυτώρια νεαρών αθλητών και παράλληλα να στηρίξουν τον πρωταθλητισμό.

 

Οι μετακινήσεις των αθλητών συνιστούν το μεγαλύτερο κόστος για τα αθλητικά σωματεία στις νησιωτικές περιοχές.

 

Παρότι τα εισιτήρια (ακτοπλοϊκά – αεροπορικά )εκδίδονται για κάθε αθλητή ως φυσικό πρόσωπο η ανάληψη του κόστους αφορά στα σωματεία.

 

Η επέκταση του Μεταφορικού Ισοδύναμου στα νομίμως λειτουργούντα αθλητικά σωματεία θα αποτελέσει μεγάλη οικονομική ανακούφιση και θα συμβάλλει καθοριστικά στην λειτουργία αλλά και την ίδια την ύπαρξή τους.

 

Είμαστε βέβαιοι ότι μπορεί να βρεθεί ο τρόπος (π.χ. λίστα εγγεγραμμένων αθλητών ανά σωματείο ) για να ωφεληθούν τα νησιωτικά μας σωματεία καθώς η πολιτική σας βούληση έχει ήδη εκφραστεί.

 

Παρακαλούμε για την άμεση θέσπιση – επέκταση – εφαρμογή του μέτρου στο πλαίσιο της νησιωτικής πολιτικής και της στήριξης του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού.

 

Ευελπιστούμε στις άμεσες πρωτοβουλίες σας.

 

Με τιμή

Ρούφα  Ιωάννα

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Όραμα και Δράση» του δ/σ Δήμου Κω.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο νικηταρας μιλα για επεκταση του μεταφορικου ισοδυναμου για φετος σε ολους τους ελληνες μπας και μας ερθει τουλαχιστον τετοιος, η ρουφα μιλα για τις ομαδες τις αθλητικες για να κανουν πρωταθλιτισμο… ημαρτον δηλαδη αλλα η κοπελα βρισκεται εκτος τοπου και χρονου. Λαικισμος που τσακιζει κοκαλα

  2. Εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλοι κύριε έμπορε!
    Από το Νικηταρά μέχρι τώρα ακούω μόνο λόγια και βλέπω πολλές φωτογραφίες. Τ’ίποτα παραπάνω.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.