Παρουσίαση του νέου σήματος του ΔΗΡΑΣ από τον Δήμαρχο Κω και τον Πρόεδρο του ΔΗΡΑΣ

8
1137

Αγαπητοί συνάδελφοι ,σας προσκαλούμε την Τρίτη 9/6/2020 στις 19.00 στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΚΩΣ για την παρουσίαση του νέου σήματος του ΔΗΡΑΣ από τον Δήμαρχο Κω και τον Πρόεδρο του ΔΗΡΑΣ ΚΩ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΘΕΊ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΎ ΚΑΛΉ ΠΟΙΌΤΗΤΑ HD Μιας ΚΑΙ ΉΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2020!!!
    ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΙ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΙ…. ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΝΑ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΊΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΊΧΝΕΙ Η ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ!!
    ΠΑΙΔΙΆ ΒΆΛΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΉ ΕΙΚΌΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΌ ΉΧΟ..

    • Σκάρτο πράγμα. Εργαλείο για τους ΜΑΙΝΤΑΝΟΥΣ. Οποιος γουστάρει να μοστραρει την φάτσα του να βάζει τα φράγκα από την τσέπη του. ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ του λαού της Κω… Αυτό μετράει για τις επόμενες εκλογές. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη. Δεν χρειάζεται η τηλεόραση στην ΚΩ. Ας χρησιμοποιησουν τις ιδιοτικες τηλεορασεις. Αλλά μήπως κρύβεται κάτι άλλο από πίσω? ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ…

  2. Ωραια….γιατι αν κατι σας χαρακτηριζει ειναι η ταχυτητα δρασης και αποτελεσματικοτητας στην διαχειρηση κρισεων….
    Οπως και το Συριζα.
    Ουτε να γελασουμε δε μπορουμε…

  3. ΜΩΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ,ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΡΑΣ…ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ…ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΤΣΙ?ΒΡΕ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ?ΕΔΩ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ TV ΚΑΝΕΙ ΤΟΟΟΣΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ 2 ΜΟΝΑΧΑ ΑΤΟΜΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ Κ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ…!!ΑΛΛΟ ΣΗΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΧΟΜΕΝΟ…ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ….!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ