Τερματικά POS τοποθετήθηκαν στο Ταμείο του Δήμου και στα γραφεία των Δημοτικών Κοινοτήτων

16
671

Εκσυγχρονίζονται οι υπηρεσίες του Δήμου Κω

βελτιώνεται η εξυπηρέτηση των πολιτών

 

 

Τερματικά POS τοποθετήθηκαν αυτή την εβδομάδα στο Ταμείο του Δήμου και στα γραφεία των Δημοτικών Κοινοτήτων.

Μέσω των σύγχρονων τερματικών, από την προσεχή Δευτέρα 4 Μαϊου, μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται οι πολίτες στις συναλλαγές τους με το Δήμο, με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, εκτός της καταβολής μετρητών.

Ο Δήμος μας και με αυτόν τον τρόπο εκσυγχρονίζει τη λειτουργία των υπηρεσιών του, διευκολύνει τις συναλλαγές των πολιτών και προστατεύει εργαζόμενους και πολίτες από την πανδημία.

 

 

Γραφείο Τύπου

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική τηλεόραση Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ανακάλυψε ο δήμος την πληρωμή με POS. Κάποια στιγμή θα μπορέσουμε να πληρώσουμε και μέσω web banking.

  2. Οκ. Είναι θετικό αλλά ταυτοχρονα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και 10 χρόνια τουλάχιστον. Το συμπέρασμα είναι ότι ο Δήμος είναι παρά πολύ πίσω σε παρα πολλά πράγματα με οτι αυτό δείχνει για τις προηγούμενες δημοτικές αρχές .

    • Τελικά εισαι μεγάλος μπαγλαμάς !!! Δεν σέβεσαι ουτε τον εαυτό σου !!! Ουτε την προσπάθεια που κάνουν όλοι αυτοί οι νέοι άνθρωποι,αφου ο δικος σου μεσόκοπος καλοπερασάκιας απέτυχε!!Μάλλον δεν έπρεπε να αυτοαποκαλείσαι Ψιτ… αλλά σφυριτσοψιτ !!! Θα ήταν πιο έντιμο και ηθικό μπουζουκομπαγλαμά!!!!

      • Το ευατο σου δεν τον σεβεσαι εσυ!!!Γιατι εισαι εμμισθος υβριστης των δημοτων!
        Βαλε και την κουκουλα τωρα φασιστακο….

      • Μαγαζί προίκα από τα την θητεία τους/της.!!! Αυτές είναι οι πραγματικές προίκες!!! Έρχονται τα νέα σου!!! Δεν μπορείς να φυλαχτείς ψιτ/ψιψίνα γιατί εσύ το προκάλεσες!!!

        • χαχα Φασιστακο ακομα με προκαλω!!Εισαι για κλαματα,απορω ο Κοψιμιος
          πως μπορει και βγαζει ακρη μαζι σας!!Αλλα θα μου πεις μηπως εχει περισσοτερο
          μυαλο αυτος??Σωστο και αυτο…
          Ελα πες μας τωρα μην μας αφηνεις με την αγωνια για την προικα….χαχαχαχχαχαχα!!!!!

  3. Μπράβο νεολαία !!! Μπράβο κε Αντιδήμαρχε!!!Μας κάνετε περήφανους όλους εμας που σας εμπιστευθήκαμε.Περιμένουμε κι άλλα !!!Μπράβο σε όλους!!!

  4. Είσαι ο δεύτερος σερί αντιδήμαρχος από Καρδάμαινα και η Καρδάμαινα βρωμάει, έχει τους χειρότερους δρόμους το λιμάνι είναι στην τύχη του δύο δουλεμπορικά τραβηγμένα και μοστραρισμενα απέναντι φώτα δεν έχει ο δρόμος φτάνει μέχρι την καφετέρια Πόρτο αεί, η παλιά παιδική χαρά έγινε βόθρος για το βιολογικό, parking δεν έχει , στο μεγάλο ποτάμι πέφτουν βόθρο λύματα που καταλήγουν στην κεντρική παραλία εκεί που κάνουν μπάνιο τουρίστες και παιδιά οι δρόμοι προς τα μεγάλα ξενοδοχεία είναι σκοτεινοί και όσοι τουρίστες τολμήσουν να τους περπατήσουν ανάβουν τους φακούς στο κινητό του φοβούμενοι μην τους πατήσει κάνα αμάξι και τόσα αλλά … Είναι το χωριό σας το χωριό με τους περισσότερους τουριστες μετά την πόλη και είναι χάλια… φτιάξτε το είναι ντροπή !

    • Παρεμβάσεις άμεσα χρειάζεται η Καρδαμαινα Και καλά θα ήταν να πέσουν Και μερικά πρόστιμα σε αυτούς που ρίχνουν τα φοθρολυματα μέσα στο ποτάμι Στην γέφυρα. ..
      Είναι ευκαιρία τώρα που Δεν έχει τουρίστες να συμμαζέψουμε Ότι μπορούμε.
      Είναι γνωστά τα σημεία που χρειάζονται παρεμβάσεις. .
      Πάμε γερά και με συνέπεια

  5. Μαγαζί προίκα από τα την θητεία τους/της.!!! Αυτές είναι οι πραγματικές προίκες!!! Έρχονται τα νέα σου!!! Δεν μπορείς να φυλαχτείς ψιτ/ψιψίνα γιατί εσύ το προκάλεσες!!!

    • Καλημερα φασιστακο…ελα περιμενω…τα νεα μου!!χαχαχαχ
      Εκτος απο επικινδυνοι,ειστε και γελοιοι…..
      Υ.Γ.Τα μακαρονια δεν μου αρεσουν…χαχαχααχ

  6. αλλα ο απερχομενος μονο ταξιδια και αρλουμπες

  7. POS βάλατε,, το ποιός θα τα δουλεύει θα μας πείτε;;; Γιατί μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένας. Τελικά δεν ξέρω να γελάσω η να ξαναγελάσω.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ