Συνάντηση Δημάρχου Κω με Διευθυντές Super Markets (απορρόφηση μέρους της ζωϊκής και φυτικής παραγωγής των συμπατριωτών μας)

30
1397

Χρήσιμη και εποικοδομητική συνάντηση είχε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς με τους Διευθυντές των Super Market’s με αντικείμενο συζήτησης  την απορρόφηση μέρους της ζωϊκής και φυτικής παραγωγής των συμπατριωτών μας, σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για την τοπική οικονομία.

Στο ίδιο πλαίσιο θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες συνάντηση με τους κτηνοτρόφους και παραγωγούς αγροτικών προϊόντων.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Αβρίθης Παναγιώτης, ο Σύμβουλος Πρωτογενή Τομέα κ. Μονάχας Γεώργιος και ο υπεύθυνος του Δημοτικού Σφαγείου κ. Πατάκος Νικόλαος.

 

 

Γραφείο Τύπου

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Αρχοντο-Γυφτος στο παζαρι,μιλαμε για πολυ γελιο!!!Κοψιμιε γελανε και τα τσιμεντα στα Σφαγεια…ξυπνα!!

  2. Αρχοντο-Γυφτε τα γιδια(σαν και σενα)εχουν πεσει κατω απο 2 ευρω το κιλο….δηλ πεινα-κριση στον κτηνοτροφικο κλαδο!!!χαχαχ!!!(Κοψιμιο-μαντρι).

    • Πολύ γέλιο ναι!Φαντάσου πόσο χάλια ήταν η παράταξη της μοσχαροκεφαλής σου που βγήκε ο θεοδόσαρος δήμαρχος. Έχεις χάσει τον ύπνο σου μετά το 30%. Δεν πειράζει καλοφάγωτο το υπόθετο..!

  3. χαχαχα…ακομα τωρα καταλαβα τι εννουσατε για ψαλιδι μερια!!
    Δεν τα θελουμε εμεις τα αριστεια….ειμαστε διπλα στον ανθρωπο….

  4. ΚΟΨΙΜΙΕ ΒΛΕΠΩ ΑΣΠΡΟ ΣΚΑΡΠΙΝΙ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΑΤΖΗΣ-ΠΑΠΑΤΖΗΣ-ΚΑΦΕΤΖΗΣ-ΑΕΡΙΤΖΗΣ-ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΣ-ΑΣΠΡΙΤΖΗΣ-ΓΚΑΦΑΤΖΗΣ-ΒΙΟΛΙΤΖΗΣ-ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΣ-ΣΟΒΑΤΖΗΣ-ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΣ-ΠΛΑΚΑΤΖΗΣ-ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ-ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ-ΚΑΙ ….ΚΑΙ…. ΦΙΓΟΥΡΑΤΖΗΣ
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ χιχι.

  5. ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΒΛΕΠΩ. ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΟΝΑΤΕ. ΠΑΡΤΕΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ. Η ΚΩΣ ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΟΝ ΑΛΑΖΟΝΑ ΤΟΝ ΧΛΙΔΑΤΟ ΤΑΞΙΔΙΑΡΗ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.

  6. ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΚΟΨΙΜΙΕ ΤΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΟΚΟΒΙΟΥΣ;ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΜΑΖΕΨΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ;
    ΞΥΠΝΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΕΟΥΣ ΜΙΣΘΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΥΣ …..

  7. Σε λιγο καιρο θα εξεταζουν το νησι….ως case study…ως προς την επιλογη προσωπων.
    Μια αγελη χωρις ανοσια!

  8. 200 μετρα δρομος σε 7 μηνες!!! Τη διαλυσαμε γην αποτελεσματικοτητσ, την ξεσκισαμε την ταχυτητα. Παλι καλα που ηταν ετοιμη η μελετη γιατι αλλιως τα 200 μετρα θα απαιτουσαν 4 χρονια. Αξιοι! Μηχανικοι, δικηγοροι, οικονομολογοι, Καϊσαρλακια, Καματερακια, Παυλιδακια!

      • Εισαι σ….@ψυχος στο ξανα ειπα,μιλας για καποιον με προβλημα,που δεν εχει καμμια σχεση..αλλα τι περιμενει κανενας απο ανθρωπακια σαν και σενα!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ