Η. Καματερός: Τα 800ευρα είναι από την τσέπη μας. Το είπε ο Άδωνις. Γι αυτό σταμάτησε το λιμάνι

18
736

Τα 800ευρα είναι από την τσέπη μας.

Το είπε ο Άδωνις. Γι αυτό σταμάτησε το λιμάνι.

 

 

-Στις 27.3  ο Δήμαρχος Κω έστειλε επιστολή στους υπουργούς διαμαρτυρόμενος που σταμάτησαν οι εργασίες στο λιμάνι για την αποκατάσταση των ζημιών από τον σεισμό της 21ης Ιουλίου. Πόσοι το έμαθαν;

Σχεδόν σιγή ιχθύος από τα ΜΜΕ.

(φέρει ευθύνη ο δήμαρχος που δεν το κοινοποίησε)

-Στις 6.4 κατήγγειλα ότι είναι απαράδεκτο να σταματήσουν τα έργα με πρόσχημα την πανδημία.

Πόσοι το έμαθαν;…. Λίγοι.

-Τώρα στην εφημερίδα  ΣΤΑΘΜΟΣ (προδημοσίευση 9.4.) αναφέρεται σαν «βόμβα» η κυνική δήλωση του Άδωνη ότι παίρνουν τα λεφτά από τα έργα για να πληρωθούν τα 800ευρα.

Πόσοι το έμαθαν; Μέχρι τώρα κανείς.

Έλεος!!!!!!Φαντάζεστε τι θα είχε γίνει αν το έκανε αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ;

Τέτοια κοροϊδία!!!!Τέτοια ωμότητα!!!!

Ώστε από την τσέπη μας δίνουν τα 800ευρα.

Από τα σίγουρα που είναι στο ταμείο από την προηγούμενη κυβέρνηση για να γίνονται τα έργα.

27 εκατ. για το λιμάνι της Κω μόνο.

Όχι μόνο κοροϊδία αλλά και έγκλημα.

Σταματούν τόσο σημαντικά έργα που είναι βασικά και απαραίτητα για την ζωή των νησιωτών αλλά και τα λίγα που αυτή την περίοδο μπορούν να κρατήσουν ζωντανή την οικονομία.

Πώς θα γίνει τότε η επανεκκίνηση;

Τι κρύβεται πίσω από την πεισματική άρνηση της κυβέρνησης να αξιοποιήσει μέρος από το μαξιλάρι των 37 δις που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ;

Για ποιους τα κρατά;

Και μας κοροϊδεύει με τα 800ευρα που δήθεν μας δίνει ενώ τα παίρνει από την τσέπη μας.

 

Καματερός Ηλίας

αρχιτέκτονας

(πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου)

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βγήκαν οι σκελετοί του λαϊκισμού από την ντουλάπα... ΜΕ ΔΥΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ στις ΔΕΞΙΕΣ τους ΤΣΕΠΕΣ πουλάνε πνεύμα οι ΜΝΗΜΟΝΙΟΦΟΡΟΙ.

    Που ήσασταν βρε ανύπαρκτοι του 3% τρία χρόνια μετά τον σεισμό να αρχίσετε άμεσα και να τελειώσετε το λιμάνι;;;; Ο Κυρίτσης που ανέλαβε τα σχολεία τα κατάφερε, εσείς της φασιστοαριστερής κυβέρνησης ΣΦΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παρατήσατε το λιμάνι και ο αγαπητός σας Περιφερειάρχης τις εκκλησιές, τις αφήσατε στην Νουδούλα του Κυριάκου…. Βρε ΟΥΣΤτττττττ αριστεροί της πλάκας και της κολ@τούμπας με τις γεμάτες καβούρια ΔΕΞΙΈΣ ΤΣΈΠΕΣ που σας ενδιαφέρουν οι άνεργοι από που θα εισπράξουν τα 800 ευρώ όταν εσείς τους φορτώσατε με αβάσταχτους φόρους για να υπερηφανεύεστε για το ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΕ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΥΣ, ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ…. Και μην ξεχνάτε, ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΊ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ και να μην ψηφίσει ΦΠΑ 24% ΣΤΑ ΝΗΣΙΆ ΤΗΣ ΑΓΟΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΘΌΡΙΟΥ… Λειψό, Κάλυμνος, Νίσυρος, Κάρπαθος, Καστελόριζο, Ψέριμος, Αρκοί, Φαρμακονήσι… απολαμβάνουν την συνέπεια λόγων και έργου των υστερικών που το μόνο τους ενδιαφέρει είναι να εισπράττουν το κρατικό ΠΑΡΑΔΆΚΙ….

  2. ΠΆΝΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΊΑ, ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΌ ΠΑΡΑΔΆΚΙ ΓΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΎΤΕΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΟ ΟΥΦΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΦΠΑ 24%

    Μικρά ανθρωπάκια όλο κακία και κόμπλεξ Δημότες Καλύμνου που η πονηριά τους και η εκμετάλλευση της κατάστασης τα ανέβασε στην Βουλή όχι όμως και στην συνείδηση των πολιτών και των Κώων. Ευκαιριακά κατάλοιπα πολιτικής μιας χρήσης που με ηλίθιες ανακοινώσεις αμολάνε κούφιες μπας και ακουστούν οι ξεγάνωτοι…..

  3. Αστο καματερε αρκετα μας εσωσες κατσε στη βαρκα σου και ριξε κανενα παραγαδι καλυτερα!

  4. ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΗ, ΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ! ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΝΗΜΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ. ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΛΑ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΔ/ΣΑ. ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.

  5. Όταν αρπαζατε με το στανιο τα λεφτά ταμείων δήμων περιφερειών για να το παίξετε καλά παιδιά στην τρόικα ήταν καλα; ντροπή σας μπειτε στο καβούκι σας και βγάλτε το σκασμό. Η χώρα μας έχει ανάγκη από ανθρώπους με όραμα και θάρρος για να παίρνουν δύσκολες αποφάσεις και όχι φαντάσματα Βαρουφαληδων και Τσακαλωτων. Σας πόνεσε πολύ ο Κουλης και δεν ξέρετε πως να το κατανοείτε. Στη ντουλάπα σας γρήγορα.

  6. Προστάτη του λαού(μη γελάτε), πατριώτη Έλληνα(μη ξαναγελάτε), αγωνιστή ενάντια του γιγαντισμού(μη ματαξεναγελάτε), γητευτή ρήτορα της ανιδιοτέλειας(μην ακουστεί κιχ), και δίκιο νά’χεις δε δικαιούσαι να ομιλείς. Η Μακεδονία σ’έχει καταραστεί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ