Επαναλειτουργεί η ‘’Ιπποκράτειος’’ Δημοτική Δανειστική Βιβλιοθήκη

4
571


Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι

 

Με ιδιαίτερη χαρά σας γνωρίζουμε ότι η ‘’Ιπποκράτειος’’ Δημοτική Δανειστική Βιβλιοθήκη Κω επαναλειτουργεί και θα παραμένει ανοιχτή για το κοινό, καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 9:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι.

 

Προσκαλούμε το αναγνωστικό κοινό και τους φίλους του ποιοτικού βιβλίου, να επισκέπτονται τον πάντα φιλόξενο χώρο της Δημοτικής μας Βιβλιοθήκης προκειμένου  να επιλέξουν το βιβλίο της αρεσκείας τους – ανάμεσα σε εκατοντάδες τίτλων και ευρείας θεματολογίας από την Ελληνική και ξένη Λογοτεχνία.

 

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κω διαθέτει ένα μεγάλο αριθμό τίτλων Λογοτεχνίας που απευθύνεται ιδιαίτερα σε Νέους, καθώς επίσης ένα εξίσου μεγάλο αριθμό Παραμυθιών και Διηγημάτων για τα Παιδιά.

 

Κάθε Βιβλιοθήκη, αποτελεί και μια ‘’ Κιβωτό του Πνεύματος’’ με το μοναδικό πλεονέκτημα, να επιτρέπει στον καθένα μας την επιλογή του προορισμού.

Σε ένα παρόμοιο ταξίδι σας προσκαλούμε από σήμερα.

Τηλ. Επικοινωνίας 22420 49220 με τον Ντίνο Γιαννάκο

 

 

 

Γραφείο Ενημέρωσης

Τμήματος Πολιτισμού Κω

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια Δευτέρα πρωί, μετά από κάποια Κυριακή βουλευτικών εκλογών, καθώς περπατούσα στη Βασ. Παύλου, με ρώτησε ένας κύριος πού βρίσκεται η Βιβλιοθήκη της πόλης.
    Οδηγώντας τον προς την πλατ. Ελευθερίας, μου εξήγησε ότι ήταν Δικαστικός Αντιπρόσωπος από τη Ζάκυνθο, θα έφευγε από την Κω το απόγευμα, και έχοντας ελεύθερο το πρωινό του σκέφθηκε να επισκεφθεί τη Βιβλιοθήκη μας.
    Προφανώς, με την επτανησιακή του κουλτούρα, θεωρούσε αυτονόητο ότι σε μια ιστορική πόλη υπάρχει και λειτουργεί Βιβλιοθήκη.

  2. Δυστηχώς κανεις μεχρι τωρα δεν εδωσε την πρεπουσα σημασια σε αυτη την τοσο ομορφη βιβλιοθηκη(κ απο αισθητικης αποψεως σαν κτιριο αλλα κ του περιεχομενου της).Ξερετε οτι στην δευτερη αιθουσα φυλασσονται σπάνιες εκδοσεις?ειναι κριμα για ενα νησι να ανοιγοκλεινει η βιβλιοθηκη του με βαση τα προγραμματα του οαεδ η με βαση ποιος δεν εχει θεση ας τον τοποθετησουμε προσωρινα στη βιβλιοθηκη.υπαρχουν ακομα ανθρωποι που ενδιαφερονται για το εντυπο βιβλιο και που θα ηθελαν ειτε οι ιδιοι ειτε με τα παιδια τους να επισκεφθουν την βιβλιοθηκη του νησιου κ να διαλεξουν τα βιβλια τους.χωρια για τους επαγγελματιες του τουρισμου οπως οι ξεναγοι που τους ειναι πολυ χρησιμο εργαλειο καθοτι υπαρχει πολυ υλικο για το νησι.Δημαρχε αν κ ξερω οτι η μια κ μοναδικη οργανικη θεση της βιβλιοθηκης εχει καλυφθει σε παρακαλω κανε οτι περναει απο το χερι σου κ βαλε ατομα με σπουδες καταλληλες κ θεληση να προαγουν απο μερους τους τον πολιτισμο.Αφου την εχουμε ας την εκμεταλλευτουμε με την καλη εννοια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ