ΜΗΝΑΣ ΚΙΑΡΗΣ: Ο κ.Νικηταράς προκαλεί τη νοημοσύνη και τη μνήμη μας

41
1578

ΜΗΝΑΣ ΚΙΑΡΗΣ : ‘’ ’ Ο κ.Νικηταράς προκαλεί τη νοημοσύνη και τη μνήμη μας.’’

 

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ -ΚΩΣ 2023 κ. Μηνάς Κιάρης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

‘’ Ο κ.Νικηταράς προκαλεί τη νοημοσύνη και τη μνήμη μας.

Τα προηγούμενα 5 χρόνια ο Γιώργος Κυρίτσης και όλοι εμείς, μαζί με τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της Κω δώσαμε μάχη για να μην παγιωθεί η εικόνα της Κω , ως τόπου εγκλωβισμού παράνομων μεταναστών.

Όταν αντιμετωπίζαμε τα ΜΑΤ στο Πυλί, ο κ.Νικηταράς ήταν κρυμμένος και εξαφανισμένος.

Όσο και αν ψάξει κανείς τα 5 προηγούμενα χρόνια δεν θα βρει ούτε μία λέξη ούτε μία παρέμβαση του κ.Νικηταρά για το μεταναστευτικό και τις επιλογές της κεντρικής εξουσίας που επέβαλαν στην Κω το hot spot.

Αντίθετα οι θέσεις του Γιώργου Κυρίτση και της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ήταν και είναι γνωστές.

Δικαιώθηκαν απόλυτα και εξακολουθούν να δικαιώνονται.

Εμείς θα είμαστε ανυποχώρητοι, δεν θα νομιμοποιήσουμε ποτέ τη λειτουργία του hot spot, δεν αποδεχόμαστε καμία δομή στην Κω, ζητάμε να εφαρμοστεί το όριο του 1% στη σχέση πληθυσμού του νησιού και φιλοξενούμενων παράνομων μεταναστών.

Αυτές δεν είναι μόνο δικές μας θέσεις, είναι η βούληση της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών.

Αν τολμά ο κ.Νικηταράς ας τις υιοθετήσει, αν του το επιτρέπουν οι συνιστώσες του και οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει.’’

 

41 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ότι ξέραμε τον αγώνα που δώσατε και τις θέσεις σας μπορείτε εύκολα να το συμπεράνατε από το ποσοστό που σας δώσαμε στις εκλογές , όμως τώρα δυστυχώς θα χειριστούν τις υποθέσεις μας αυτοί που από δοκιμάσαμε .

  2. Μήνα παιδί μου εμείς σας ψηφίσαμε αλλά η πόλη ήθελε τους άλλους …. μακάρι να είχαν δίκιο αλλά δεν το βλέπω ..

  3. ….αλλα ο Μηνας το ειπε αυτο λεμε…..ρε παιδια ο κακος …. τελειωσε. τι δεν βλεπετε; με 10 ατομα μιλαει σε ολο το νησι. μην εκτιθεστε διπλα στον κυριο τιποτα

  4. Βρε καυκαλες….. Ο Νικηταράς ήταν πολίτης όχι πολιτικός στο δημοτ συμβούλιο πριν 5 χρόνια… ΕΊΣΑΙ ΠΟΝΤΙΟΣ?? Η ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗ ΜΑΣ? Όπου και να ήτανε ήταν πολίτης, σαν σι μένα!!!! Και δεν ήταν ΗΤΑΝ ΑΠΏΝ ήταν στο πυλι κατά του Hotspot. ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΌΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΠΡΌΣΩΠΟ ΑΝΟΗΤΕ.. ΣΤΟ ΤΩΡΑ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΎ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΊΣΤΕ ΜΕΙΖΩΝ ΠΑΡΆΤΑΞΗ. ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΕΙΣΤΕ ΑΠΏΝ… ΜΟΡΦΩΜΕΝΕ ΑΝΟΗΤΕ..το μόνο που ξερεις να διχάζει όπως τον ΚΥΡΙΤΣΗ.

  5. Όσο και αν ψάξεις Ούτε δικιά μου λέξη θα βρεις..ξέρεις γιατί . Γιατί ο ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΟΠΩΣ ΚαΙ ΜΈΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΠΛΟΊ ΠΟΛΙΤΕΣ

    Και η μη πολιτική θέση μας δεν μας έδινε την ισχύ να παρεμβουμε.. .. Αλλά ψάξε σε βίντεο να μας δεις στο πυλι να διαδηλώνουμε κατά του Hotspot εμένα τον Νικηταρά και άλλους 500…ΑΥΤΆ ΠΕΣ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΌ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΈΔΩΣΕ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ.. ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΉ.. ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ ΓΙΑΤΊ ΓΊΝΕΣΑΙ ΤΡΙΠΛΆ ΓΚΑΟΥ

  6. Ότι άφησε να γίνει το hotspot,, ότι ρήμαξε την Κω το 2015-2016,οτι έβριζε τον Νικηταρά που έβαλε μπλόκο στους ΛΑΘΡΟ στο λιμάνι, ότι έφερε 2800 ΛΑΘΡΟ στην Κω που γυρίζουν από το πρωί έως το βράδυ στην Κω και έπεται συνέχεια… Το ότι δεν συμμετέχει στις συνεδριάσεις σε αυτό το φλέγον θέμα που τον καλεί η δημοτική παράταξη, τι άλλο θέλουμε για να πειστούμε ότι… Τα λόγια του ΚΥΡΙΤΣΗ είναι .. Αερολογίες, υποκρισία, ψέμα, οι πράξεις από το 2015 δείχνουν ότι μάλλον γουστάρει πολύ τους ΛΑΘΡΟ… Μήπως παίρνει ….. για να τους φέρει…???.. Δεν έχει 100 ούτε 200 ούτε 500 το νησί, ΈΧΕΙ 2800!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΤΣΗ.. Η ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΣΟΥ ΈΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..ΣΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ 5000 χιλιασουμε. Τα λόγια η θεωρία σου και το μπλα μπλα σου απλά.. Κούφια

  7. Εύχομαι το ποσοστό των ηλιθιων που είχαν ψηφίσει ΚΥΡΙΤΣΗ να έχουν ξυπνήσει..

    Το άλλο 20% που τον ψήφισε ακόμα ζει σε ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ αφασία και λήθαργο, αποχαυνωμενο από τα μεγάλα παχιά ρητορικα λόγια του ΠΡΩΗΝ.ΠΟΥ ΜΌΝΟ ΑΥΤΌ ΞΈΡΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΆ την νοημοσύνη του ΚΩΟΥ… Τα τελευταία 10 χρόνια.. Κοροιδευοντας τον.. Με υποκρισία ψέμα..και μαγκιά κ…..

    • Το κακό είναι ότι δεν είσαι μόνο εσυ.Ετσι είστε η πλειοψηφία όσον ψήφισαν Νικηταρά.Αυτο πιστεύετε.Οποιος δεν έχει την ίδια γνώμη με εσάς είναι φασίστας και ηλίθιος.Δεν χρειάζεστε τίποτα αλλ.Απλα να δείχνει κάποιος αυτό το σχόλιο να καταλάβει που έδωσε τη δημαρχία.

  8. Κοιτάξτε τα μούτρα σας στον καθρέφτη και οι μεν και οι δε… Δημιουργείτε όλη αυτήν την κόντρα όλη αυτή την ένταση για καθαρά προσωπικό και πολιτικό και σας όφελος , αντί να κάτσετε κάτω να δείτε πως θα το αντιμετωπίσετε ενωμένοι σπέρνετε διχόνοιες μια ζωή αυτό κάνετε και στο τέλος καταφέρνετε μια τρύπα στο νερο…Καταλαβαίνω ότι και οι δύο αγαπάτε τον τόπο σας φτάνει αυτή η «αγάπη» να μην ακουμπισει την τσέπη σας, το μέλλον των παιδιών σας δεν το σκέφτεστε; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

  9. Διαβάζω σχόλια.Οι οπαδοί του Νικηταρά όλο επιχειρήματα είναι.Βρισιες και ειρωνίες.Τιποτα άλλο.Μπραβο άξιοι.

  10. Η διεκδίκηση που θα μπορούσε να γίνει από τους νησιωτικούς δήμους που διαθέτουν ΚΥΤ, είναι πως θα πρέπει να γίνει κατανομή των προσφύγων/μεταναστών σε ποσοστό 1% επί του πληθυσμού κάθε Περιφέρειας, σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, συνεπώς και στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

  11. Ο κυριτσης ηταν παντα απον. Και τοτε που καταστραφηκαν οι επιχειρησεις με τη μοστρα στο λιμανι. Δεν ξεχναμε. Ποτε δεν ασχοληθηκατε με το νησι. Μονο αραχτες και ταξιδια και καλοπεραση.
    ….
    ..

  12. Αχ βρε Μηνα τρέχει ο μικρός και έχει πιάσει όλα τα θέματα που είχες θαμμένα στην Δευακ άσε που μαθαίνω τα Κυριτσακια εκεί μέσα είναι σούζα

  13. Μετά από ένα χρόνο εύχομαι εσείς που στηρίξατε τον Νικηταρά και σκούζετε εδώ μέσα να μην ντρέπεστε που το κάνατε , γιατί θα την έχει πληρώσει το κακόμοιρο το νησάκι μας…

  14. ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΊΧΑΝ ΑΙΡΕΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ .ΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ .ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΎΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΔΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΟΙ ΦΕΛΟΙ ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ; ΣΕΒΑΣΤΕΊΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΆΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ

  15. Προς ανώνυμος.. Ευαίσθητος Μιξοπαρθενος βάλε καλύτερα που πρόσβαλεσαι από τον ΝΙΚΗΤΑΡΑ

    Η αλήθεια απλά τσούζει… Είσαι και εσύ σαν την πη.. Μιξοπαρθενα που πρόσβαλεσαι.. ΕνώΤα ξε//κωματα δεν είναι προσβολή, εεε.
    Επιλεκτικές ευαίσθησιες εχεις άγνωστε….μου…άντρα… Η περιφρόνηση του ΚΥΡΙΤΣΗ για οτιδήποτε γίνεται και δεν συμμετέχει δεν είναι προσβολή για τα προβλήματα των κωων και την ίδια την Κω που θέλουν λύση.. Εεε… Μια ζωή το νταιλικι του σε όλους τους κωουςκαι τα ξε//ακωματα, μαγκιά,κ…δεν είναι προσβολή εεε..είσαι από το 20% αποχαυνωμενο ηλιθιων είτε το πιστεύεις ειτε όχι.

  16. Η Κως ξύπνησε, εσύ συνεχίζεις να κοιμάσαι… Δε ντρέπομαι καθόλου ούτε εγώ ούτε το 70 %που ψήφισε Νικηταρά…ίσα ίσα νιώθω περήφανος και ούτε θα ντραπω και στις επόμενες.. Και στις μεθεπομενες….μαλλονδεν καταλαβαίνεις ότι τόσο μεγάλο ποσοστό ξύπνησε…δυναμικα… Εσύ ακόμα κοιμάσαι… ΚΆΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ.. Έτη φωτός ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ από το υποκείμενο που είχατε ψηφίσει εσείς.. Αν δεν σαρεσει και πρόσβαλεσαι, έτσι προσβλήθηκα και εγώ 5 χρόνια από το αφεντικό σου.. Με την ανηθικότητα, τις βρισιές, τα ξε///κωματα….

    • Ανωνυμε ο Μηνας δεν εχει αναγκη καμμια ΔΕΥΑΚ ειναι πετυχημενος επιστημονας,εσυ τι εισαι αραγε;;;;;

  17. Μαζεψτε τους τραμπουκουςτους αγραμματους τους τσαμπουκαδες …που ουτε να μιλησουν δεν ξερουν….γιατι ηδη σας φθειρουν……και αν δεν υπηρχε ο κορεκτορας θα βλεπαμε τα ορθρογραφικα τους…..καντε κατι αλλο…..μονο ζημια προκαλειται στον δημαρχο σας…..

  18. Βρε μηνα στου κρεμμασμενου δεν μιλουνε για σχοινι. Αφησες να βρωμαει ολο το κουμπουρνο με τις αποχετευσεις και ταφτιαξε η δευακ την πρωτη βδομαδα που ανελαβε ο νικηταρας. Μη μιλας λοιπον για νοημοσυνη. Εσυ προσβαλεις τη δικη μας ξεχνωτντας την πενταχρονη απουσια σας και την αχρηστια σας. Εισασταν η χειροτερη πενταετια δημοτικης αρχης.

  19. Αγαπητέ κύριε Κιαρη η εκλογές τελείωσαν, η κοινωνία της Κω έβγαλε δήμαρχο τον κ Νικηταρά , εσείς 5 χρόνια τα είχατε κάνει όλα σωστά, μην ξεχνάτε ότι με δημαρχίας σας έγινε το hot spot ( θα πείτε με το έτσι θέλω , θα το δεκτό ) … Πρέπει να σταματήσει αυτό το Αλισβερίσι , διαβάζοντας το Άρθρο σας βλέπω πικρία γιατί χάσατε της εκλογές , πικρία , γιατί δεν θέλετε δήμαρχο τον κ Νικηταρά ,βγάζετε μια κακιά στα λόγια σας …. Αυτό πρέπει επιτέλους να σταματήσει σε κάθε , μα σε κάθε ΔΣ σχεδόν όλοι ύβρεις , απειλές , αυτό θέλει η κοινωνία της Κω σε κάθε ΔΣ νομίζω πως όχι αγαπητέ κ κιαρη είστε εκεί να δίνεται απαντήσεις και όχι τσακωμούς , πραγματικά αυτό Χάλεϊ την εικόνα του νησιού , πάρτε το όπως θέλετε ….

  20. Ολοι μαζι για το καλο του νησιου μας!!!!Οχι αντιπαραθεσεις και κακιες.Προχωραμε μπροστα για το καλο ολων μας!!!!

  21. Εσεις δν πρέπει να μιλάτε καν,που ήσασταν Ολα αυτά τα χρονια? Μάσα,ξαπλα κ Άγιος ο θεός…Ουτε τσιπα,Ουτε φιλότιμο…σπίτια σας λοιπόν κ μετα απο 8 Χρονια θα έχετε δίκαιωμα να μιλάτε κ να κρίνετε…τωρα μούγκα…

  22. Δεν. Πονούσαμε να καθίσουμε στα μπαλκόνια μας από τη μυρωδιά που έβγαινε κάθε βράδυ,και τα κατάφερε ένα άπειρο παιδί,και μπορούμε και ανοίγουμε τα παράθυρα μας να αεριστουν τα σπίτια μας.ευχαριστουμε πολύ.

  23. Συνεχισε να βριζεις μια γυναικα.Εχω την αισθηση οτι πρεπει να τρως το ξυλο της αρκουδας απο την δικια σου!!-η-να εισαι και κουδουνιστρας!!!χεχεχε οτι και να εισαι το γελοιος δεν το γλιτωνεις!!!!Βασω μαζι σου μεχρι την κολαση!!!!fan club vasos.!!!

    • Κανένας βολεψακιας του κυριτση θα σαι κ μιλάς ετσι? Σου χάλασαν τη μάσα ε? Πονά η Αληθεια,στο λαγούμι σου τωρα κ μοκο…

      • Εκτος απο χαζοβαζελος,εισαι και νουμερο,ποια μασα; ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ γιαυτο μιλαω,για σενα δεν ξερω μηπως και γλυφης να γινεις σκουπιδιαρης!

  24. Ψιτ... Πραγματικά ανήκεις στο φαν κλαμπ ΠΙ ΗΤΑ.. ΔΗΛ ΠΑΝΗ ΗΛΙΘΙΩΝ

    Πρόσεξε μην σκισετε κανένα καλτσον.. Εσύ και η πρόεδρος του φαν κλαμπ..δεν βρίζω καμία γυναίκα… Τώρα από που και ώσπου είμαι γελοίος εγω και όχι εσύ ..που το παίζετε Μιξοπαρθενες.. Δεν μπορώ να καταλάβω… Αν είμαι κουδουνίστρας. έλα μαζί να σας τα δείξω…εκτος αν θέλετε να βλέπετε μόνο του…. Χλεχλεδες,.. Νταήδες του κ@λου,

    • Σου ειπα τα παυσιπονα να μην ξεχνας!Θα πονας συνεχεια στο ειπα!Οχι μονο γελοιος εισαι αλλα και μεγαλη κουδουνιστρα!!!!

    • Πρέπει να εισαι μεγαλο νούμερο,ολοι γράφουν σχόλια κ συ τους βρίζεις. Κομπλεξικε,το παίζεις κ νταής. Καλα στα είπε ο άλλος…νούμερο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ