Βαγγέλης Μωραΐτης: Συγχαρητήρια στην δημοτική Αρχή ,στον υπεύθυνο ηλεκτροφωτισμού και στο προσωπικό το δήμου

15
936

Βλέποντας το νησί μας και συγκρίνοντας με άλλες χρονιές θα ήθελα να πω πολλά συγχαρητήρια στην δημοτική Αρχή ,στον υπεύθυνο ηλεκτροφωτισμού και στο προσωπικό το δήμου.

Οι οποίοι δούλεψαν ακόμα και Κυριακές, έτσι ώστε να μας στολίσουν κάθε γειτονιά και δρόμο και να μάς βάλουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων, προσφέροντάς μας αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα.

Και πάλι αξίζουν συγχαρητήρια.

Καλές γιορτές.

Με εκτίμηση Βαγγέλης Μωραΐτης

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. σε λιγο θα βραβευουν και τους εαυτους τους

    αυτό ειναι τρελα

  2. Ποιος είσαι κύριε μωραι
    τη που μαζί με τον άλλο κύριο κάθε μέρα μυρίζετε συγχαρητήρια εκλέγεικατε κάπου και δεν το ξέρουμε

    • Δεν καταλαβαίνω φίλε γιατί τα βάζεις μαζί τού διακρίνω ζήλια και κακία κύριε Τούμπα.

  3. Ολλα αυτα που φωτιζουν βασιλεους Ιποκρατους Αντωνιου Ιωνιδου πλατια Κτελ και αλλους δρομους τα πληρωσαν τα καταστηματα . Και τα τοποθετησαν τα συνεργια του Δημου.

  4. Άσχετοι ύστερα απο συνεννόηση και υπόδειξη της δημοτικής αρχής του ΔΟΠΑΒΣ και του Εργοταξίου!!

  5. ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΗΣΙ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ,ΟΙ ΚΑΜΕΝΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΡΙΛΙΖΑ..

  6. 1) Πηγές με την Ρούφα
    2) Στον δεύτερο γύρο στηρίζες Κυρίτση
    3) Τώρα στηρίζες Νικηταρά
    Γιατί τόσο κωλοντουμπα οοοεεοο ;

  7. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΤΟ ΝΗΣΊ ΜΑΣ ΑΡΧΊΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΆΕΙ ΕΙΚΌΝΑ Κ ΧΡΏΜΑ.. .ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΠΟΛΛΆ ΧΡΌΝΙΑ..ΟΣΟ Κ ΑΝ ΒΓΆΖΟΥΝ ΧΟΛΉ ΟΡΙΣΜΈΝΟΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΊΡΕΤΟΙ Κ ΡΗΧΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΠΟΛΊΤΕΣ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΆΣΤΗΚΕ ΕΠ ΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΊ ΜΑΣ!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΜΑΣ ΑΡΧΉ.ΑΞΙΖΕΙ ΚΆΘΕ ΨΉΦΟ ΠΟΥ ΔΏΣΑΜΕ!! !

  8. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΠΩΝΥΜΑ.ΕΣΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΔΙΑΛΕΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΙΤΑΝΑ,ΠΟΥ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΤΟΥ.ΤΥΧΑΙΟ;.

  9. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΠΩΝΥΜΑ.ΕΣΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΔΙΑΛΕΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΙΤΑΝΑ,ΠΟΥ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΤΟΥ.ΤΥΧΑΙΟ;.

  10. Στο Ζηπάρι στην περιοχή ποτήρι έχει μήνες που δεν ανάβουν τα φώτα του δρόμου ,ξέρετε είμαστε κ εμείς φορολογούμενοι πολίτες κ απαιτούμε να ανάψουν αμέσως όλες οι λάμπες του δρόμου.

  11. Ολος ο καλοπροαιρετος κοσμος συζητα και λεει οτι ο θεοδοσης παει καλα. Ολοι οι εμπαθεις και αυτοι που οφεληθηκαν απο την προηγουμενη δημοτικη αρχη ,σκουζουν,βριζουν,κατηγορουν. Ε αυτους τους γνωριζουμε. Μικρος τοπος ειμαστε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ