Θ. Νικηταράς για κακοκαιρία: Μείναμε όρθιοι και συνεχίζουμε! Θέλω να συγχαρώ…

6
838

Η κακοκαιρία δοκίμασε τις δυνάμεις μας, όμως δεν επαναπαυόμαστε! Δώσαμε σκληρό αγώνα και τα καταφέραμε. Μείναμε όρθιοι και συνεχίζουμε!
Η Κως σε πολύ δύσκολες συνθήκες έμεινε αλώβητη.
Από την 1η κιόλας του Σεπτέμβρη δώσαμε όλες τις δυνάμεις μας για τον καθαρισμό των ρεμάτων.
Όλοι αντιλαμβανόμαστε την αξία της πρόληψης.
Ότι ο Δήμος μπορεί να προβλέπει και πρέπει να προετοιμάζει. Ότι οι δημότες πρέπει να προσέχουν τον τόπο τους.
Προχωράμε συγκροτημένα, μαζί με τους συνδημότες μας, με δύναμη και αποφασιστικότητα.
Θέλω να συγχαρώ τους συνεργάτες μου για τη σκληρή καθημερινή τους προσπάθεια και ιδιαίτερα τους εργαζόμενους του Δήμου για τον κόπο τους καθώς και την Πολιτική προστασία του Δήμου μας και τις εθελοντικές οργανώσεις που συνδράμουν, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και τον Ερυθρό Σταυρό.
Είμαστε δίπλα στους συνδημότες μας!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός, αυτοκίνητο και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός, ουρανός, δέντρο, παπούτσια, γήπεδο μπάσκετ, υπαίθριες δραστηριότητες και νερό
Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μην τρελαθούμε. Μια μπόρα έριξε και έδωσες κιόλας σκληρό αγώνα; Έλεος . Πού να σε βρει και κανένα…τσουνάμι με σεισμό. Εκεί θα γίνει τοπικός ήρωας λέμε. Τα αυτονόητα των καθαρισμών τα κάναμε θυσίες και υπερβάσεις καθηκόντων. Για σύνελθε. Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, πράγματι τα παιδιά της καθαριότητας και της προστασίας δεν έχουν σταματήσει. Να μην πούμε ότι είναι και οι μόνοι που δουλεύουν στον δήμο.

  2. Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ καλό θα ήταν να δουν και τα φρεάτια της αβερωφ που αντί να τραβάνε το νερό το βγάζουν αντίστροφα. Μάλλον έχουν κάποιο βουλομα. Και είναι τα φρεατια όμβριον ακριβώς πίσω από τον άγιο παυλο. Παρακαλώ ας τα δει κάποιος υπεύθυνος. Να μην πλημμυρίζει πάντα η αβερωφ. Είναι κρίμα με 10 σταγόνες να μην μπορείς να περασεις..

    • Ψάξε την εργολαβία των ποδηλατοδρόμων και θα πάρεις απάντηση. Ούτε βουλωματα ούτε τπτ μην ψάχνεις φαντάσματα . Όπου πέρασε ποδηλατόδρομος τα πάντα είναι πλημμύρα … λαπμη …Αβέρωφ….

  3. Πράγματι τα παιδιά του Δήμου δουλεύουν με φιλότιμο.
    Θεοδώση κουλάρισε , αν είχαμε τις κατεγίδες της Ρόδου και την διάρκεια δεν θα είχες τέτοια έπαρση. Μείναμε όρθιοι με μια μπόρα ; Μη λές τέτοια και σε παίρνουν στο ψυλό

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ