KOSWAVE19-LM» Άσκηση ετοιμότητας για σεισμό και τσουνάμι σήμερα στην Κω

5
1847

KOSWAVE19-LM»
Άσκηση ετοιμότητας για σεισμό και τσουνάμι

Άσκηση ετοιμότητας για την αντιμετώπιση των συνεπειών σεισμού και τσουνάμι στην πόλη της Κω, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 19 Νοεμβρίου από τις 10.00 το πρωί, στο πλαίσιο του έργου «Tsunami Last Mile» που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Κατά τη διάρκεια των δράσεων της άσκησης, αρχικά στις 10.30 και αμέσως μετά σε επανάληψη, θα ηχήσει σειρήνα μεγάλης εμβέλειας και θα ενεργοποιηθούν οι πινακίδες έγκαιρης προειδοποίησης.
Επίσης, θα κλείσουν οι δρόμοι που θα χρησιμοποιηθούν ως διαδρομές διαφυγής των μαθητών που συμμετέχουν στην άσκηση, του 3ου Δημοτικού και του 1ου Ιπποκρατείου Λυκείου, για την ασφαλή προσέγγισή τους στα σημεία συγκέντρωσης που έχουν οριστεί (Πάρκο Χρωμάτων οδού Αμερικής και Πλατεία Ανταγόρα, αντίστοιχα).
Συγκεκριμένα:
– Στην περιοχή του 3ου Δημοτικού, η οδός Κανάρη από το ύψος των οδών Σαλαμίνος και Ψαρρών, και η οδός Ψαρρών στο ύψος της οδού Αμερικής. Η διέλευση των οχημάτων θα γίνεται από την οδό Αλικαρνασσού.
– Στην περιοχή του 1ου Ιπποκρατείου Λυκείου, η οδός Ελευθερίου Βενιζέλου στο ύψος του Νοσοκομείου, η Κοραή στο ύψος της Ελ. Βενιζέλου. Η οδός Θυμανάκη στο ύψος της Κοραή. Η Μητροπόλεως στο ύψος της Αγίου Νικολάου και η Λόρδου Βύρωνος στο ύψος τη Ελ. Βενιζέλου.

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κοιτάζουν να δικαιολογήσουν τα κονδύλια στην ΕΕ ότι δηλαδή η ….. δουλειά που έκαναν έχει την αποδοχή και εκτίμηση του λαού. Οι ντόπιοι «άρχοντες » τι όφελος να έχουν άραγε?

  2. Μεγάλη ΤΟΥΜΠΑ
    Αφού ΞΗΛΩΣΑΝ τις ταμπέλες ,τω΄ρα κάνουν ασκήσεις ετοιμότητας.
    ΤΟΥΜΠΑ ΝΙΚΗΤΑΡΑ

  3. Ειδικά από Μάιο μέχρι Οκτώβρη που τα κέντρα διασκέδασης παίζουν στα 120 ντεσιμπέλ στο 1 μέτρο..άδικα..

    Θα πρέπει να συνοδευτούν και από σημάνσεις όπως το SOS πλοίων,αλλά και αυτό δεν θα το λάβει κανείς υπόψη του,αφού κάθε μέρα και ένα μαγαζί ρίχνει βεγγαλικά για κάποιο πάρτυ..χώρια που ακουγόταν σαν ηχητική συνοδεία γύφτικου ….γάμου!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ