Χ. Τσατσαρώνης: Ακόμα ένα χαστούκι της Δικαιοσύνης στην τ. Δημ. Αρχή Κυρίτση | 7μηνη καταδίκη από το Εφετείο για δόλο στη μη καταβολή δεδουλευμένων…

9
1440

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βα πεθς όμως και πόσες χιλιάδες ευρώ θα παρεις χωρίς να εχεθς δουλέψει ούτε μια μέρα ! Κάθεσαι και πληρώνεσαι . Ντροπή κσι πσλι ντροπή

  2. Παιδιά μου χαίρομαι που δικαιωθηκατε. Ποιός όμως θα πληρώσει τους τόκους και τα έξοδα με τόσα δικαστήρια

  3. Η προχθεσινή τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση της παράταξης του κυρίου Κυρίτση από την Ελληνική δικαιοσύνη με επτά μήνες φυλακή με το σκεπτικό ότι λειτούργησαν δολίως και όχι ντόμπρα και καθαρά στο θέμα της λειτουργίας του ΔΗΡΑΣ και της δίωξης των εργαζομένων του αναδεικνύουν τους χαρακτήρες των ανθρώπων. Ήθελαν να κλείσουν τον ΔΗΡΑΣ. Ήθελαν να διώξουν τους εργαζόμενους και αντί να το πουν καθαρά και ξάστερα όπως κάνει ο κάθε έντιμος εργοδότης που δεν έχει χρήματα. Αντί να τους απολύσουν και να τους αποζημιώσουν, αυτοί ύπουλα και κρυφά μείωσαν την δημοτική επιχορήγηση με απώτερο σκοπό να εξοντώσουν ηθικά και οικονομικά δεκαπέντε εργαζόμενους και τις οικογένειες τους για να τους κάνουν να παραιτηθούν. Οι εργαζόμενοι άντεξαν. Η Δικαστές μας απέδωσαν δικαιοσύνη.

  4. Λάμα, γράφεις ψέμματα. Αν κοιταχτείς στον καθρέφτη θα δεις ποιος είσαι. Αν κοιτάξεις γύρω σου και δεις ποιοι σε περιστοιχίζουν θα νοιωσεις φόβο. Αν δεις τι σε περιμένει, αν δεις λίγο μπροστά και νοιωσεις ποσο κενή είναι η ζωή σου, τότε ίσως αναθεωρήσεις όλα όσα έχεις κάνει. Ο είδος και κατατρεγμός της Κω.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.