Ανατροπές για επαγγελματίες και επιχειρήσεις στις παραλίες | Πρόσκληση Δήμου Κω για ενημέρωση στο “NEPTUNE”

4
2329

ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εκδήλωση που αφορά όλους όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν χρήση αιγιαλού & παραλίας το επόμενο έτος, συνδιοργανώνει ο Δήμος Κω με την Κτηματική Υπηρεσία Δημοσίου – Παράρτημα Δωδεκανήσου.

Ο Δήμος Κω καλεί τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στις παραλίες του νησιού, τις επιχειρήσεις που έχουν προτιμησιακό δικαίωμα σε χρήση αιγιαλού & παραλίας και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχουν στην συνάντηση, προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά και με ακρίβεια για το νέο θεσμικό πλαίσιο που εισήχθη με τις διατάξεις του τελευταίου νόμου (Ν.4607/2019 (ΦΕΚ 65/24.04.2019 τεύχος Α΄)).

Η παρουσίαση του θεσμικού πλαισίου θα γίνει από στελέχη της Κτηματικής Υπηρεσίας Δημοσίου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο “NEPTUNE” στο Μαστιχάρι, την ερχόμενη Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, στις 11.00 το πρωϊ.

Γραφείο Τύπου

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μακάρι να μπει μια τάξη στις παραλίες όχι μόνο για τις ομπρέλες αλλα και στις παραλίες που βρίσκονται μπροστά απο τα ξενοδοχεία! Στις περισσότερες περιπτώσεις συμβαίνουν σοβαρές παρανομίες .

  2. Θα πρέπει να ξέρει ο καθένας τα δικαιώματα και υποχρεώσεις του στις παραλίες. Βλέπουμε ξαπλώστρες βρώμικες και σχισμένες σε άθλια κατάσταση, βρώμικες αμμουδιές από αποτσίγαρα κλπ κάτω από τις ξαπλώστρες, ντουζιέρες που το σημείο εκτόξευσης νερού έχει γεμίσει πρασινάδες, που δεν έχει ούτε ένα χώρο να αλλάξεις το μαγιό σου.Θα αναλάβει τις ευθύνες του ο καθένας για όλα αυτά τα προβλήματα?

  3. Θεοδόση λύσε την ομηρία των επαγγελματιών απ την Κτηματική.

    Άνθρωποι που μαζεύουν κάθε μέρα γόπες ,σκουπίδια,σκατά Μεταναστών και τους έχει σακατέψει στα πρόστιμα η Κτηματική.

  4. Η δική μου απορία είναι σε τι αποσκοπεί το υπερβολικό 18€/τμ πουχρεώνεται σε κάθε επαγγελματία. Δεν έχω δει όλη τη περίοδο κάποιον «φορέα» να συνδράμει τουλάχιστον στην καθαριότητα των παραλιών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ