Δήμος Κω: Συνεχίζεται ο καθαρισμός ρεμάτων ενόψει βροχόπτωσης (ΦΩΤΟ)

9
1580

 

Συνεχίζονται με όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις, σε όλη την έκταση του νησιού, οι καθαρισμοί ρεμάτων ενόψει της χειμερινή περιόδου.
Σήμερα, συνεργεία των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, των Υπηρεσιών Καθαριότητας, Πρασίνου και της ΔΕΥΑΚ σε συνεργασία με το γραφείο Πολιτικής Προστασίας, προχώρησαν σε καθαρισμό ρέματος στο Ψαλίδι που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στον παραλιακό δρόμο σε περίπτωση ισχυρής βροχόπτωσης.

Γραφείο Τύπου

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κατανοώ την φροντίδα των αρμοδίων για τον καθαρισμό των ρεμάτων πρωτίστως στην περιοχή Ψαλίδι λόγω των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στην συγκεκριμένη περιοχή από τις αυξημένες βροχοπτώσεις του προηγούμενου έτους. Όμως υπάρχουν και άλλες κατοικημένες περιοχές που χρήζουν ανάλογης φροντίδας μια κι έχουν παραμεληθεί επί σειρά ετών.Άραγε έχει δει κανένας αρμόδιος το χείμαρρο που κατεβαίνει κατά μήκος της οδού Κυπάρισσου απέναντι από το τζαμί στο Πλατάνι; Μέχρι το τελευταίο γεφυράκι που όλη η κατασκευή είναι εξ ολοκλήρου από μπετόν , όλα καλά. Η από πάνω πλευρά όχι μόνο δεν έχει καθαριστεί ποτέ αλλά το ρέμα είναι γεμάτο σκουπίδια και κλαδιά που προέρχονται από τον καθαρισμό των γειτονικών αυλών . Δέντρα έχουν φυτρώσει στην κοίτη του και αλίμονο εάν κάποια φορά κάνει δυνατή νεροποντή και τρέξει ο χείμαρρος αυτός.

  2. ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΨΙΜΙΟ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΌ ΤΡΙΚ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΙΟΣ …

  3. ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΡΆΒΟ ΣΑΣ.

  4. Καλό θα ήταν να καθαρίσετε και το ποταμάκι στην οδό ΦΊΛΙΝΟΥ εκεί που καταλήγουν όλα τα νερά της Λάμπης και της εθνικής αντίστασης.

  5. Τους φωτογράφους που τους κουβαλάτε σε κάθε ρέμα σε κάθε δρόμο που περνάτε άσφαλτο ; Δώστε και καμία μέρα ρεπό. Κάντε τη δουλειά σας χωρίς φλας.

  6. Το ρέμα δίπλα απο το ξενοδοχείο Continental μαζί με τον Πλάτη Ποταμό θα το δεί κανεις η θα πνιγεί η μαρίνα παλί μαζί με όλα τα άλλα?

  7. ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ. ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ 80%.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ