ΒΙΝΤΕΟ: Γόνιμη η συνάντηση Επικεφαλής με Δήμαρχο για Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα – Δηλώσεις

10
1203

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΚΑΛΥΜΝΙΟΣ: Γόνιμη η συνάντηση με τους επικεφαλής των παρατάξεων – τον Ιανουάριο στο δημοτικό συμβούλιο η πρόταση για ένταξη έργων στο ειδικό αναπτυξιακό του υπουργείου.

ΙΩΑΝΝΑ ΡΟΥΦΑ: προτείνουμε έργα που να διασφαλίζουν θέσεις εργασίας στον τουρισμό.

ΚΙΚΗ ΜΑΚΡΉ :ΝΑΙ ΣΤΑ ΈΡΓΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΛΛΆ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΌΘΕΣΗ ΟΤΙ ΩΦΕΛΟΎΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΊΕΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΟΥΔΗΣ: Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ : ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ  ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. οποτε και να σε καλει ….θυμισου οταν ηταν στην δημαρχεια ο καισαρλης.ποτε δεν ερχοταν ουτε σε δημοτικα συμβουλια ουτε πουθενα.Εσυ γιατι δεν κανεις το ιδιο:Τωρα που ο κοσμος τον βριζει εσυ πηγαινεις εκει που σε καλει.ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.Προσεξετο.

  2. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ,ΜΑΡΑΓΚΟΥΣ,ΓΕΡΑΣΚΛΗΔΕΣ::::::::::::::::::::::::::::::::ΟΧΙ ΡΕ ΙΩΑΝΝΑ ΕΓΩ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΑ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ.Κ-Ρ-Ι-Μ-Α.

  3. κύριοι της ΔΕΥΑΚ. Το πρόσθετο και παράνομο τέλος γιατί δεν το καταργητε ? αιτώ ήταν για 10 χρόνια. και παραμένει, και το πληρώνουμε . πρέπει οι πολίτες να κινηθούν νόμιμα και να επιστραφεί στους καταναλωτές. ξέρετε μόνο να εισπράττετε τίποτε άλλο.

  4. απο ΛΑΡΙΣΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΩ. ΞΥΠΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΛΑΡΙΣΑ!!!!!!!!!!

    Αλλη όψη θα έχει από το νέο έτος η πόλη της Λάρισας, καθώς όπως ανακοινώθηκε κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με θέμα τον προϋπολογισμό του 2017 και τα τεχνικά έργα, ο δήμος Λαρισαίων θα προχωρήσει σε πεζοδρομήσεις κεντρικών δρόμων της πόλης, ενώ κάποιοι άλλοι θα μετατραπούν σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας.
    Συγκεκριμένα, οι οδοί Βενιζέλου και Φιλελλήνων θα μετατραπούν σε δρόμους όπου θα υπάρχει μία μονή λεωφορειολωρίδα για την εξυπηρέτηση της αστικής συγκοινωνίας.
    Επιπρόσθετα, θα πεζοδρομηθεί η οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου και ξεκινά η μετατροπή σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας των οδών Ρούσβελτ και Ηλιόδωρου. Το ίδιο θα συμβεί και με την Ασκληπιού.
    Πρόκειται δηλαδή για παρεμβάσεις οι οποίες θα αλλάξουν ουσιαστικά το χαρακτήρα του κέντρου της πόλης της Λάρισας.

    Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

    • SIFONO TH ELEI 10 HRONIA GIA 3 STILLOUS DEI TRAHINI LEGI PSEMATA STIS LAIKES SYGETROSEIS STO
      ZZIPARI DEN ISE ARHONTAS ISE ANAKSIOPISTOS ONIROPOLOS XENAS NATIRIS TIS IPOSHESEIS SOU KATADIKAZIS 8 MAISONETTES NA ZOUN STI LASPI

  5. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ …ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΡΑΣ?? Ο ΣΕΜΜΕΚ ΘΑ ΕΥΧΗΘΕΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΙΚΙΖΗ?? ΟΙ (ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ)ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΕΥΧΕΣ??ΚΟΝΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ………..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ