Δήμαρχος Κω: Πολιτικό θέμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η χωροθέτηση του νέου Νοσοκομείου Κω (ΒΙΝΤΕΟ)

8
2191

Δήμαρχος Κω: Πολιτικό θέμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η χωροθέτηση του νέου Νοσοκομείου Κω.

Το Δήμαρχο  Θεοδόση Νικηταρά  επισκέφτηκε το μεσημέρι ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κω  Νεκτάριος Γεωργαντής προκειμένου να του παραδώσει τη Μελέτη Σκοπιμότητας του νέου Νοσοκομείου

Τη μελέτη σκοπιμότητας για την κατασκευή νέου Νοσοκομείου στην Κω παρέδωσε χθες στον Δήμαρχο κ. Θεοδόση Νικηταρά ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Νεκτάριος Γεωργαντής.

Ο Δήμαρχος Κω δήλωσε ότι η τοπική κοινωνία πρέπει να έχει κυρίαρχο λόγο στη χωροθέτηση του νέου Νοσοκομείου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο θα συζητήσει το θέμα και θα πάρει θέση μεταξύ των δύο προτεινόμενων περιοχών, Σελβέρι ή Λινοπότι, που προτείνει ως επικρατέστερες η μελέτη.

Ο Δήμαρχος Κω δήλωσε επίσης τη βούληση της δημοτικής αρχής να στηρίξει ο Δήμος μας την πρόσληψη νέων γιατρών στο Νοσοκομείο του νησιού μας για την καλύτερη στελέχωσή του, σύμφωνα με τις δυνατότητες που δίνει η κείμενη νομοθεσία.

Γραφείο Τύπου

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ήμουν νέος και γέρασα ακούγοντας κάθε νέα παράταξη ότι θα φτιάξουν το νοσοκομείο.
    Σταματήστε τα λόγια επιτέλους και κάντε πράξεις αυτό θέλουμε.
    Σταματήστε να το λέτε…. Κάντε το.

  2. Τάδε έφη προφήτης Ησαΐας. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Και ο Θεός δεν έδωσε δεύτερη ευκαιρία στα Σόδομα και τα Γόμορρα από την έκλυτον ζωή των αμαρτωλών και κατακεραύνωσε αυτούς. Την πρώτη φορά τους συγχωρήσατε και αυτοί σας σταύρωναν κάθε Παρασκευή στα δικαστήρια. Εάν υπάρξει και δεύτερη συγχώρεση γεγονός που προφητεύω εξ αιτίας του χθεσινού συμβουλίου, τότε ορθώς οι κεραυνοί θα πέσουν επί της κεφαλής ημών και υμών. Καλή είναι η συγχώρηση αλλά η τιμωρία νουθετεί. Ψάξτε και βρείτε τα εγκλήματα και τα ανομήματα τους. Και δείξτε τους την δύναμη του νικητή. Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω.

    • Κάνεις λάθος Καρανίκα. Υπήρξαν προγενέστεροι διοικητές (Ζαριφόπουλος, Ασλάνης) που το είχαν αποφασίσει με σχετικές αποφάσεις των (τότε) Δ.Σ. Τράβα τώρα στην Κουμουνδούρου να πάρεις τα 0,60 € για το σχόλιό σου …………..

  3. να συμπληρωθούν ειδικότητες, εξοπλισμός και επάρκεια διακομιδής (εντός κι εκτός νησιού) για να μην χάνονται ζωές και να είναι άμεσα προσβάσιμες οι υπηρεσίες υγείας. Οπότε μπράβο στο Θεοδόση που αποφάσισε να ενισχύσει και τα πιό άμεσα μέτρα. Συγχαρητήρια που κοίταξε θέματα εκτός των άμεσων αρμοδιοτήτων του Δήμου, όταν σπουδάρχες όμοιοί του είχαν το νού τους μόνο σε ιδιωτική πολυκατοικία (με πρόσχημα την επέκταση Νοσοκομείου-χειρουργείων). Οι παλιοί ξέρουν και δεν ξεχνούν…

  4. Όλα καλά τα έκανε ο Διοικητής..Μελέτη σκοπιμότητας έγινε, γιατρούς έφερε, τον χώρο των Επειγόντων Περιστατικών τον μεγάλωσε.. και άλλα πολλά,να του το αναγνωρίσουμε αυτό. Νοσηλευτές υποσχέθηκε..αλλά δεν έφερε ποτέ. Ο σημαντικότερος πυλώνας των Νοσοκομείων.. χωρίς νοσηλευτές όσους γιατρούς και να φέρετε ..κύριοι υπεύθυνοι.. δουλειά δεν γίνεται χωρίς αυτούς!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.