Έναρξη Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων Νευρολογίας από Στρατιωτικό Ιατρό στο Γενικό Νοσοκομείο – ΚΥ Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»

1
971

Θέμα: «Έναρξη Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων Νευρολογίας από Στρατιωτικό Ιατρό»

Το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης του κοινού ανακοινώνει ότι εγκρίθηκε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού και την Διοίκηση της 80 ΑΔΤΕ το αίτημα μας που αφορούσε στην  ενίσχυση του νοσοκομείου μας από στρατιωτικό ιατρό ειδικότητας Νευρολογίας που υπηρετεί στο νησί μας. Έτσι από την Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019 θα πραγματοποιούνται τακτικά εξωτερικά ιατρεία από τον στρατιωτικό ιατρό ειδικότητας Νευρολογίας κ. Ηρακλή Ζηκίδη. Υπενθυμίζουμε ότι το τελευταίο έτος το ΓΝ-ΚΥ Κω ενισχύει επίσης ο στρατιωτικός Ιατρός ειδικότητας Ψυχιατρικής κ. Νικόλαος Ντούσκας που πραγματοποιεί εξωτερικά ιατρεία κάθε Τετάρτη. Με αυτό τον τρόπο ενισχύεται σημαντικά η σύνθεση της Ιατρικής Υπηρεσίας μας. Με αφορμή αυτό το σημαντικό γεγονός η Διοίκηση του ΓΝ-ΚΥ Κω εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στην διοίκηση της 80 ΑΔΤΕ και ιδιαίτερα στον Διοικητή της, Ταξίαρχο Εμμανουήλ Θεοδώρου,  για την ικανοποίηση του αιτήματος της και γενικότερα για την άψογη συνεργασία σε όλα τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Τακτικά εξωτερικά ιατρεία θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή – κατ’ εξαίρεση την πρώτη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν Δευτέρα, εφόσον το επιτρέπουν οι υπηρεσιακές ανάγκες του στρατιωτικού Ιατρού, αποκλειστικά με ραντεβού. Για τον προγραμματισμό των ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν όλο το 24-ωρο στο 1535 ενώ  παράλληλα μπορούν να χρησιμοποιούν και την σελίδα στην διεύθυνση http://www.1535.gr όπου έχουν την επιπλέον δυνατότητα να επιλέξουν την ημερομηνία και την ώρα που τους εξυπηρετεί.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ – ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τάδε έφη προφήτης Ησαΐας. Ους ευλόγησε ο κύριος θα τους ανταμείψει. Γι΄αυτό και έσωσε τον καλοκάγαθο Λωτ και κατακεραύνωσε τα Σόδομα και τα Γόμορρα για τις ανομίες τους όπως έκανε και στους απερχόμενους. Άλλη μια προσπάθεια της διοίκησης του νοσοκομείου μας και των στελεχών του για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας που προσφέρονται στους συνδημότες μας ευοδώθηκε και μάλιστα σε συνεργασία με το υψηλού επιπέδου επιστημονικό προσωπικό του στρατού μας. Με πολλή δουλειά, συνεργασία, κατανόηση και υπομονή φαίνεται από αυτήν την είδηση ότι υπάρχει ελπίδα να σωθούμε από τους κεραυνούς του κυρίου. Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.