Παρουσίαση νέου λογότυπου Δήμου Κω στο Χάνι Παρασκευή 20:00

21
1055
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

21 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Άμεσα θα πρέπει να απαντήσεις ΟΧΙ στην αλλαγή του σήματος της Κω. ΑΙΣΧΟΣ. Ο απερχόμενος βρίζει τους προγόνους μας που καθιέρωσαν τα φιδάκια πριν από εκατοντάδες χρόνια όπως λέει ο ιστορικός μας Βασίλης Χατζηβασιλείου.

  • ενας ΕΛΛΗΝΑΣ... EΖΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.. Αλλου ειναι η εκπληξης....

   Δεν ειναι μονο αυτο στο νεο εμβλημα της ΚΩ. Το αφησε για εκπληξη στην παρουσιαση. Αλλα τα λαγωνικα μυρισαν και μας το ειπαν. Περιφερειακα του νεου εμβληματος θα υπαρχει και το… » ΚΥΡΙΤΣΗΣ Ο ΕΝΑΣ & ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ». Τελικα παιδια ο ανθρωπος πλακα – πλακα τα εχει… !!!

  • Άσχετε οι πρόγονοι μας είχαν τον κάβουρα για έμβλημα, τα φιδάκια τα έβαλαν οι Ιταλοί φασίστες. Τα φιδάκια υπάρχουν και στο νέο έμβλημα μαζί με διάφορα άλλα. Το νέο έμβλημα μόνο για διαφημιστικό σε σούπερ μάρκετ είναι χειρότερο από το φασιστικό που υπάρχει σήμερα.

 2. Μου ανέθεσαν να μελετήσω την ιστορική διαδρομή του εμβλήματος της νήσου Κω και να την συνδέσω με την πρόταση του κ. Κυρίτση για ένα νέο έμβλημα και έμεινα έκπληκτος. Πέραν της ιστορικής αναδρομής που δημοσίευσε ο ιστορικός μας συμπατριώτης κύριος Χατζηβασιλείου οφείλω να υπογραμμίσω ότι το έμβλημα της Νήσου με το σταφύλι και τα φιδάκια δεν είναι καθόλου τυχαίο και συνδέεται άρρηκτα αφενός με τον πατέρα της ιατρικής Ιπποκράτη και αφετέρου με την γόνιμη γη του νησιού μας που έθρεψε όσους ούτε η Αίγυπτος. Κάθε αλλαγή του σήματος που οι πρόγονοι μας το χρησιμοποίησαν ακόμα και στα χρόνια της σκλαβιάς είναι ύβρις εναντίον μας και ευτελισμός της ιστορίας μας.

  • Άσχετε ερευνητή αν εσύ είσαι υπεύθυνος γι αυτό το κατασκεύασμα τότε ευτελίζεις την ιστορία μας. Διάβασε καλύτερα και θα καταλάβεις.

 3. Ένα καθιερωμένο εκατοντάδες χρόνια λογότυπο το καταργεί για ένα νέο. Είναι σαν να αλλάζει λογότυπο η Κόκα Κόλα. Κάποιο λάκκο έχει η φάβα.

 4. ΝΑΙ ΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ. ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΝΑΑΑ ΠΑΡΤΕ ΤΑ

 5. Τάδε έφη προφήτης Ησαΐας. Τα ιερά και τα όσια ημών και των προγόνων ημών ου δύνασαι καθυβρίζεις. Η κατακεραύνωση των Σοδόμων και των Γομμόρων δεν έγινε τυχαία. Τους άπληστους και τους άθεους τιμώρησε ο κύριος και ούτοι μετετράπησαν εις στήλην άλατος. Όμως ένας βλάσφημος παρότι κατακεραυνώθηκε εις τας τελευταίας εκλογάς συνεχίζει να εμπαίζει το ποίμνιον αλλάζοντας τας εικόνας της νήσου όπως έχουν αποτυπωθεί εκατοντάδες χρόνια τώρα. Η ελπίς ημών των θεοσεβούμενων πολιτών επαφίεται εις τας χείρας των νέων ηγητόρων οι οποίοι θα πρέπει να αποστείλουν τον νέον βλάσφημον έμβλημα της ιστορικής νήσου Κω του πατρός ημών Ιπποκράτη εις τον κάλαθον των αχρήστων. Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω.

 6. Το λογότυπο αναδεικνύει τον Ιπποκράτη και το νησί όσο τίποτε άλλο. Το τυφλό μίσος δεν κάνει καλό.

 7. και ο κύριος 100μ, εμένα μου κάνει. Υπενθυμίζω πως έχει τεχνικές αδυναμίες (προσαρμογή μικρών μεγεθών ).

 8. Δεν φταίει ο Κυρίτσης φταίτε εσείς που δεν ρωτάτε ένα αρχαιολόγο να σας πει ότι το αρχαίο έμβλημα της Κω είναι ο κάβουρας. Τουλάχιστον κάντε μια φορά στη ζωή σας μια βόλτα στο μουσείο να το δείτε Ο Κυρίτσης ακολούθησε την γραμμή Χατζηβασιλείου με τα φίδια των Ιταλών μασόνων. Γιατί τον βρίζεται ενώ έχετε μαύρα μεσάνυχτα?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.