“Από την Παρασκευή 2 Αυγούστου τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ εργάζονται για την αποκατάσταση του κεντρικού αγωγού ακαθάρτων μπροστά από το Επαρχείο”

3
1310

Θέμα: “Από την Παρασκευή 2 Αυγούστου τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ εργάζονται για την αποκατάσταση του κεντρικού αγωγού ακαθάρτων μπροστά από το Επαρχείο”

Την Παρασκευή 2 Αυγούστου, το απόγευμα, διαπιστώθηκε υπερχείλιση στο φρεάτιο ακαθάρτων μπροστά από τα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Άμεσα έσπευσε συνεργείο της ΔΕΥΑΚ και με την παρουσία του Προέδρου της επιχείρησης έγιναν ενέργειες αποκατάστασης.

Το Σάββατο διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν ένα απλό πρόβλημα αλλά μεγαλύτερου μεγέθους ζημιά που παρέπεμπε σε ζημιά του κεντρικού αγωγού.

Από τις 6πμ την Κυριακή μέχρι αργά τα συνεργεία εργάστηκαν εντατικά προκειμένου να επισκευαστεί ο αγωγός, όπως και έγινε.

Τα συνεργεία και σήμερα Δευτέρα εργάζονται σε όλο το τμήμα του κεντρικού αγωγού στην περιοχή, αφού φαίνεται ότι μεγάλο τμήμα του έχει υποστεί ζημιά.

Ο αγωγός που έχει κατασκευαστεί την περίοδο κατασκευής των δικτύων, προφανώς υπέστη ζημιά από τον σεισμό που επιβαρύνθηκε από την κυκλοφορία βαρέων οχημάτων με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το σημαντικό αυτό πρόβλημα.

Στη δήλωση του ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Μηνάς Κιάρης αναφέρει:

Η ζημιά στον κεντρικό αγωγό αποχέτευσης είναι αρκετά μεγάλη και σε ένα τμήμα του που προσδιορίζεται στα 50 περίπου μέτρα. Ήδη αποκαταστήσαμε ένα μέρος του και συνεχίζουμε σήμερα πιθανά και αύριο Τρίτη.

Θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους που δουλεύουν πολύ σκληρά για να φτιαχτεί η ζημιά και να ζητήσω την κατανόηση των συμπολιτών μας για την αναστάτωση αυτών των ημερών στην κυκλοφορία των οχημάτων.”

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τώρα ξύπνησε η ΔΕΥΑΚ??? Από πέρυσι το λέμε ότι έχει πρόβλημα το αποχετευτικό στο λιμάνι αλλά από τεμπέληδες τι να περιμένεις??!!!!

  2. Όντως το πρόβλημα υπάρχει εδώ και καιρό αλλά το πρόβλημα είναι της διοίκησης, δεν είναι το θέμα των εργαζομένων. Και το να βάζεις στολή δύτη και να βουτάς μέσα στις ακαθαρσίες δεν είναι και τόσο απλό. Εδώ με το αυτοκίνητο περνάς και βουλώνεις τη μύτη σου, όχι να μπεις μέσα ολόκληρος. Λοιπόν σεβασμό στους εργαζόμενους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.