Εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων οι Δηλώσεις του Γ. Κυρίτση: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες που άντεξαν τον πόλεμο & τους εκβιασμούς…

87
7192

Εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων οι Δηλώσεις του Γ. Κυρίτση στο εκλογικό κέντρο της Δύναμης Αλλαγής Κως 2023: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες που άντεξαν τον πόλεμο & τους εκβιασμούς… Μια συμμαχία ετερόκλητων πολιτικών, οικονομικών και προσωπικών συμφερόντων που τους ενδιαφέρει πρώτα ο εαυτός τους και όχι η Κως.

Απέναντι σε αυτή τη συμμαχία εμείς θα είμαστε παρόντες και θα δίνουμε καθημερινά τη μάχη να υποστηρίξουμε το έργο μας το οποίο θα αρχίσει να φαίνεται με τα έργα που σχεδιάσαμε και εντάξαμε…

Όλοι εσείς, η Κως ολόκληρη είναι η οικογένειά μου. Και δεν έγινε τώρα. Είναι από την πρώτη στιγμή… Για μας η πιο μεγάλη παράταξη είναι η ίδια η ΚΩΣ…

87 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εσύ εκβιάζεις και πολεμάς τους κωους 4 χρόνια με το ΦΑΣΙΣΜΟ σου

    Η Κως επιτέλους αναπνεει απο ΕΣΈΝΑ…

    • Ποιος ΟΜΙΛΕΙ… Λίγη ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ δεν βλαπτει. Και πάλι ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ (ας κλείνανε και το στόμα τους μερικοί από τους υποψ.συμβουλους σας)…

      • Το φαινόμενο Ντάνινγκ–Κρούγκερ είναι μια γνωστική διαταραχή στην οποία άτομα περιορισμένων δεξιοτήτων αποκτούν μια ψευδαίσθηση ανωτερώτητας, εκτιμώντας εσφαλμένα οτι οι γνωστικές τους ικανότητες, είναι υψηλότερες από ό,τι πραγματικά είναι.

    • Υπομονή τρεις μήνες και μετά παρτον μαζί σου να φτιάχνετε παγωτά αλλά πρόσεχε γιατί είναι πολύ θερμός άντρας και θα στο λιώσει!

  2. Με την έχθρα καί την εκδικητικότητα πού κουβαλάς Γιώργο δεν πάς πουθενά, πραγματικά λυπάμαι πού δεν μπορείς νά καταλάβεις το λόγο για τόν όποιον έχασες με 23 μονάδες..

    • ………Φακισταρια μαθετε ότι το νησι απελευθερωθηκε από εσας,χαρη στην αγαπη του κωακου λαου.Οι κωοι αγαπήσανε ανθρωπο …….

    • ΜΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΤΗΝ 15 ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ,ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΙΣ ΔΕΚΑΟΚΤΟΥΡΕΣ,ΚΑΙ ΕΠΕΦΤΑΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ.

  3. Ακομα και τωρα τετοιο υφος.
    Απαραδεκτο..
    Δεν ειπες καν συγχαρητηρια για την αλλη παραταξη και ακομα ειρωνιες και σπόντες εισαι.
    Δεν παμε πουθενα ετσι.

  4. Καλά σου ήταν Γιώργο ΑΛΕ ΑΛΕ εσύ και τα φιλαρακια σου ΑΛΕ ΕΙΡΩΝΑ ΑΛΕ ΑΣΕΒΑΣΤΕ. ΠΟΡΠΑΤΙ ΠΟΔΟΝΑ ΞΕΚΟΥΒΑΛΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΜΑΣ ΦΟΒΙΣΕΣ ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΝΙΣΗ ΝΑ ΕΙΡΕΜΙΣΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΑΛΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΡΘΩΠΟ ΚΑΙ ΌΧΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΕΩΡΓΙΕ ΑΛΕΕΕΕΕΕ

    • «ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΖΕ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΣΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ Ο ΛΆΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΥΨΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΑΠΕΙΝΩΘΗΣΕΤΑΙ Ο ΤΑΠΕΙΝΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΥΨΩΘΗΣΕΤΑΙ ΦΙΛΙΚΩΤΑΤΑ Κ ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙΣ»

  5. Για ρώτα πρώτα τους δικούς σου… στην Καρδάμαινα και οχι μόνο… για απειλές και εκβιασμούς και μετά μιλάς…

    • ‘Κλαίνε’. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  6. Μας έπρηξε η αλαζονεία απο την πρώτη ημέρα με υπεροψία έπαρση κ εγωισμό των στελεχών σου πλην εξαιρέσεων Όλοι εχθροί κ αντίπαλοι κ ακατάσχετη επιχειρηματολογία αντίστασης ξερόλα κ υποκριτισμού! Το φταίνε οι άλλοι ;;;Εσεις τους ενεργοποιησατε απο αυτό που τους κάνατε με την απίθανη αλαζονεία κ την έλλειψη φροντίδας κ αγαπης στον λαό !

  7. Γιώργο άντεξε με τους ανίκανους που θέλουν να διοικήσουν το Δήμο. Σε λίγο ο ένας θα τρώει τον άλλο. Οι συνεργατικές στο μεγαλείο τους. Το φαγοπότι της εποχής Καϊσερλη θα συνεχισθεί.Τα συμφέροντα είναι μεγάλα.Η λάσπη που σου έριξαν θα χυθεί επάνω τους. Σε λίγο θα αρχίσει ο χορός.Ζήτω η Δύναμη Αλλαγής.

    • ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
      ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΘΙΓΟΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΟΠΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΑΣΕΛΟΜΑΣΣΑ!
      ΠΟΙΑ ΛΑΣΠΗ ΡΕ ΑΦΡΟΓΑΛΟ??ΠΟΙΑ ΛΑΣΠΗ?? ΟΙ ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΤΕΚ ΕΡΙΞΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΛΑΣΠΗ ΑΠΟ ΟΣΗ ΕΧΕΤΕ ΡΙΞΕΙ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! ΜΩΡΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΦΥΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΛΕΦΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ!! ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΡΣΙΛΑΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ!
      ΟΛΗ Η ΚΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ..ΟΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ, ΕΤΣΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ, ΤΟ ΠΟΤΕ, ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΑ!!!ΕΝΤΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ, ΟΧΙ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΜΕΝΑ.

    • Εσύ που λες ζητω η δυναμη αλλαγής πρέπει να είσαι στο τημ της μάσας. Φάγατε καλά και τώρα σας λείπει ….. Μόνο έτσι εξηγείτε η μεγαλη αγάπη και ο φανατισμός για τον απερχομενο.

  8. Ετερόκλητη συμμαχία είναι τι τσίρκο σου , με τον Πσ….. , τον Μ……. , τον Β…. κι τον Φύρρερ ,τολμάς και μιλάς εσύ για ετερόκλητες συμμαχίες που μέχρι και με τον εξοποδώ συμμαχείς για να κάνεις τη δουλειά σου ; Κι αν κρατάς τον χαρακτήρα τον αλύγιστο παρ τον δρόμο που σου πρέπει …….

  9. Καλά βρε γιωργο. Συγχαρητήρια δε λες στον νικητη: μου φαίνεται ο λαός είχε πολύ δίκιο που έβγαλε δημαρχο τον θεοδοση. Ντροπή σου. Και σε ψηφισα…

  10. προς ολους παραπανω , 1ον δεν ψηφισα ουτε της δυο φορες οποτε ειμαι ειλικρινης σε οτι γραφω (εκλογ τμημα 176 επαλ κω, για τον χαρακτηρα κυριτση συμφωνω απολυτως, αλλα για οσους νομιζουν οτι εφεραν κατι καινουργιο γελιουνται, ειναι ο καισερλης σε version 2019 και θα αποδιχθει περιτρανα σε ολα σε καποιες οικογενειες ελειψε η καβατζα του 80′ και την επανεξελεξαν η μονη χαμενη ειναι η Κως και με τους μεν και με τους δε.

    • Μπραβο
      ρε φιλε εισαι μεγαλος μαγκας και συμφωνω απολυτα μαζι σου…δεν γραφω το ονομα μου γιατι δεν ειμαι κωτακι οπως ειπε ο Θοεδοσης στην ομιλια στην πλατεια και τους εχω ζησει και τους ξερω ποιοι καταβαθος ειναι

    • Συμφωνώ ,απόλυτα κύριε Χατζηνικολάου ,Πιάσε τον ένα κ κτυπάς τον άλλο.Γιατι άραγε παράτησαν τις δουλειές τους ,τα γραφεία τους ,που τρώνε ψωμί από αυτά κ τρέχουν για να βγουν Δήμαρχοι ,η σύμβουλοι; Θα το έκαναν αν δεν υπήρχε μεγάλη μάσα; Όχι βέβαια !!!!

  11. Το ήθος του ανθρώπου φαίνεται όταν χάνει. Αν ο άλλος είναι αχυράνθρωπος, εσύ είσαι κάτι άλλο με β’ συνθετικό τον άνθρωπο. Στο καλό και περιμένουμε εναγωνίως την παραίτηση σου από την ηγεσία, όπως εσύ έλεγες

  12. …….όλοι οι δρόμοι κάθε φασίστα στην παγκόσμια ιστορία δείχνουν οτι το τέλος τους είναι τραγικό.
    Όπως κάθε τέτοια φυσιογνωμία, ακόμα και στο τέλος, παράκρουση να το πεις, υπέρμετρο εγωισμό να το πείς, αλαζονεία να το πεις, ναρκισσισμό να το πεις, όπως και να το πείς, ουδεμία μεταμέλεια καταγράφεται!
    Φταίνε οι άλλοι πάντα, τα συμφέροντα , οι εκβιασμοί, μπλα,μπλα,μπλα… ΦΤΑΝΕΙ!
    Αρχισε επιτέλους να αναγνωρίζεις και να μην επαναλαμβάνεις τα δικά σου λάθη,
    άρχισε επιτέλους να συνειδητοποιείς ότι αυτούς που ευχαριστείς διότι σε άντεξαν, τους έκανες πολύ διστυχισμένους… Η σωστή σειρά είναι> η οικογένεια σου και μετά η Κως ολόκληρη!

  13. Ακόμα και τώρα???
    Έχασες με μεγάλη δοαφορα…
    Και ακόμα τώρα αντί να ψάξεις να βρεις τους λόγους που έγινε αυτό, ψάχνεις για δράκους????

    Ε, δεν αλλάζει ο άνθρωπος…
    Αλλαζονικος και υπερόπτης ακόμα και τώρα…

  14. Γιώργο εσυ έχασες στης εκλογές και μόνο εσυ και πήρες στο λαιμό σου ικανά στελέχη , τώρα θα πρέπει να παραδεχτης και να κανείς κ άκρη να δόσεις χόρο και σε αλλά άτομα , άλλωστε το ποιο λογικό είναι αυτό κιόλας ! Και μάθε να τιμάς αυτούς που σε βοηθούν ο άλλος δεν είναι για μια φορά !!! Το ίδιο έπαθε κ ο προκάτοχος σου Καισαρλης το ξέχασες ; Εσυ ήταν ποιο μεγάλη ητα από αυτόν !

  15. ο Γιώργος Κυρίτσης είναι Αλλούτερος Μαθηματικός. Χρειάστηκε μόνο μια βδομάδα για να αποδείξει πως δεκατρία και μισό ίσον εικοσιτρία

  16. Μια χαρά τα είπες Γιώργο μου….είμαι περίεργος πώς θα τα μοιράσουν μεταξύ τους..είναι όλοι τους φραγκοφονιάδες…..βοήθα Παναγιά

  17. Εσυ που γραφεις τα αρνητικα σχολια …βασικα περιμενοντας να πληροθεις,σκεψου λιγο κατι όπως το σκευτεται ολος ο κοσμος.Τι εκανε ο προηγούμενος δήμαρχος όταν εχασε και μαζι τους αυτος που βγηκε τωρα.Αφησαν τον κοσμο που τους ψηφισε ξεκρεμαστο και εξαφανιστικαν.Οκ κερδισαν τωρα αλλα ολοι ξερουμε τι εγινε για να κερδισουν και τι περιμενει τον απλο κοσμο.Καλα κρασια.

  18. Ένας κλέφτης αποφασίζει να κλέψει ένα σπίτι. Το παρακολουθεί μαθαίνει πότε θα λείπουν και το βράδυ εξοπλισμένος με όλα τα σύνεργα μπαίνει μέσα. Εξουδετερώνει το συναγερμό και εκεί που κλέβει ακούει μια φωνή.
    – «Ο Αχυρένιος σε βλέπει και θα σε τιμωρήσει.»
    Ξαφνιασμένος κοιτάει να δει από που έρχεται η φωνή αλλά μη βλέποντας τίποτα συνεχίζει τη δουλειά του. Οπότε σε λίγο ξανακούει τη φωνή να του λέει:
    – «Ο Αχυρένιος σε βλέπει και θα σε τιμωρήσει.»
    Αποφασισμένος να δει από που έρχεται η φωνή βλέπει ένα παπαγαλάκι.
    – «Εσύ μιλάς και με τρόμαξες;»
    – «Ναι, εγώ.»
    – «Μπα και πως σε λένε;»
    – «Καπαμά»
    – «Καπαμάς; Μα καλά τι όνομα είναι αυτό για παπαγάλο;»
    – «Γιατί είναι το Αχυρένιος όνομα για ντόπερμαν;»

  19. πίσω από τον ομιλητή, ατάραχοι δύο υψηλοί ινστρούχτορες των συνεργατικών 2011-2014

  20. Ακόμη και τώρα κανείς επιλογή ποιον και ποιάν θα φιλήσεις από τους δικούς σου

    Σπίτι σου Γεώργιε τέλος.

  21. Νικηταράς είναι ο Δήμαρχος.
    Εσύ με την παρέα σου σπίτια σας.
    Μιλάς εσύ για εκβιασμούς ντροπή σας.

  22. ΣΤΗ ΖΩΗ ΟΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΤΟΥ ΔΗΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ

  23. Πραγματικά κ. ΚΥΡΙΤΣΗ σαν ψηφοφόρος σας θα ήθελα να σας δω να δέχεστε την ήττα σας για την οποία έχετε μεγάλη ευθύνη και εσείς και οι σύμβουλοι σας. Και την τελευταία στιγμή η έπαρση κυριαρχεί. Λυπάμαι. Καλή ξεκούραση

  24. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 125% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ …!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 3.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 125%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, ΑΒΙΚΩ,ΑΜΙΑΝΤΟΣ, LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  25. Διχαστικός μέχρι το τέλος. Δεν άξιζες την εμπιστοσύνη του κόσμου γι αυτό θα πάτε στα αζήτητα εσύ και η κουστωδία σου. Χαιρετισμούς και περαστικά …….

  26. Ε τελικά δεν παίζεσαι ούτε τώρα μυαλό δεν έχεις βάλει οπότε ισχύει αυτό που ξανά είπα μάλλον λέγοντας αυτά που λες πρέπει να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη το μόνο σίγουρο !!!! Για το ποιος εκβίαζε για το ποιος έβαλε ανθρώπους στο Πυλί να καταστρέφουν ψηφοδέλτια της Ισχυρης Κω βάζοντας στους ηλικιωμένους δικά σου μόνο και μόνο για να αναδειχθούν δικοί σου υποψήφιοι για το ποιος απείλησε οικογένεια λέγοντας προσέξτε γιατί είστε επαγγελματίες και θα με βρείτε μπροστά σας ( έλα όμως που η συνομιλία ήταν ανοιχτή ακρόαση και σ’άκουσαν και άλλοι ) δυστυχώς για σένα !!!! Για το ποιος σύμβουλος σου για ψήφους πρόσφερε θέση στον δήμο …..θες κι άλλα ???? Οπότε όταν μιλάς για ηθική και απειλές μάζεψε το δικό σου στόμα και των συμβούλων σου που κάθονται και διαδίδουν φήμες για άτομα και νόμιμα πλέον εκλεγμένων συμβούλων της Ισχυρης Κω κατέβα από το καλάμι που έχεις καβαλήσει τα κουβαδάκια σου και σ’άλλη παραλία !!!!!

  27. οι πολιτεσ ειδαν εσενα και σε κραξανε για το τεραστιο εργο που προσφερεσ … σε σενα και τους κολλητους σου….να σε δω τωρα που θα πρεπει να παραδωσεισ τι θα κανεις ….και να μιλασ μονο στους λιγους που σου εμειναν που και αυτοι τα χουν χαμενα για να σε χειροκροτουν πρωην ….που αντι να πεισ οτι θα κανεις οτι μπορεις για το καλο της κω εσυ συνεχιζεις το τροπαρι σου με απειλες μονο για ……..,,,και μην ξανα αναφερεις την λεξη …….γιατι αυτην την εχεισ …. πιο πολυ απολους…………..

  28. ακομα βριζεις Γιωργο? δεν καταλαβες τι εγινε? δεν κατάφερες να βγεις 2 συνεχομενες θητειες και σου φταινε παντα οι αλλοι !!! οι αχυράνθρωποι , οι εκβιαστες και οτι αλλο εχεις ξεστομισει!! στην τριετια 2011-14 καταστραφηκε η Κως και εσυ την ξαναφτιαξες ? 2 στους 3 Κωους σε μουντζωσε !! και συνεχιζεις…Που ειναι οι μυαλωμενοι και ψυχραιμοι συνεργατες σου να σε μαζεψουν!!

  29. Καλίκεψες το καλάμι σου και σιγοτραγουδούσες και νόμιζες παντοτινά οτι θα κυβερνούσες.

  30. Κερδισε η αξιοπρεπεια……ενοτητα ζητατε……φαινεται…πολυ…την δειξατε πρι την δειχνετε τωρα …θα την δειξετε και μετα…γνωστο το ηθος σας…..στο τελος της τετραετιας…τα ξαναλεμε….αφου τα καταφερατε και σας ψηφισει ο κοσμος και να τον ελευθερωσετε…..ενοτητα μονο….κατω οι αλαζονες….ειρμος λογου πουθενα…..

  31. Κύριε Γιώργο εννοείται πως το παραπάνω κείμενο που γράψατε (Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες που άντεξαν τον πόλεμο & τους εκβιασμούς… Μια συμμαχία ετερόκλητων πολιτικών, οικονομικών και προσωπικών συμφερόντων που τους ενδιαφέρει πρώτα ο εαυτός τους και όχι η Κως.) , το λέτε για τους πολίτες που ψήφισαν την παράταξη της Ισχυρής Κω και όχι εσάς. Γιατί όλα τα παραπάνω αντικατοπτρίζουν πλήρως την πενταετία που ήσασταν εσείς στον δήμο , όπως και τον προεκλογικό αγώνα που κάνατε. Προσπαθήσατε μέσω εκβιασμών και ρουσφετιών προπαντός στην Κέφαλο να κερδίσετε ξανά την εμπιστοσύνη κάποιων ανθρώπων , αλλά δυστυχώς τα καταφέρατε μόνο την πρώτη Κυριακή. Στην κέφαλο που παραμελησατε όσο τίποτα άλλο και δεν έχουμε καταλάβει πως επέλεξαν ξανά συμβούλους αφαντους που έπρατταν μόνο για καθαρά προσωπικά τους συμφέροντα να του εκλέξουν έστω για το τοπικό. Πρέπει λοιπόν να ηρεμήσετε και να δείτε τα λάθη σας. Μην ρίχνετε λάσπη στους άλλους,πάρα μόνο να μπείτε στον κόπο να κάνετε αυτοκριτική!

  32. Μπορείτε να μου πείτε αξιοσεβαστε δήμαρχε ποιο ήταν το έργο σας πέντε ολόκληρα χρόνια?? Γιατί πράγματι δεν είδα ούτε να έχετε βάλει μια πέτρα πάνω σε άλλη πέτρα. Αφού δεν καταλάβατε ότι χάσατε για το μηδενικό σας έργο τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα αντίληψης και ανάλυσης της πραγματικότητας. Δεν σας φταίει ούτε η διαπλοκή ούτε ότι συνασπίστηκαν όλοι εναντίον σας. Το μηδενικό σας έργο φταίει.

    • ΤΟ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΕ ΤΙ ΤΟ’ΘΕΛΕΣ? ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
      ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΑΣ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ, ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ! ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΚΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΑΗΜΝΗΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΡΟΥΛΑΚΗ..ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ? ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ (ΑΤΕ, ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΖΕ ΚΟΤΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ) ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ! ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ.
      ΕΧΑΣΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΕΥΦΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.ΟΛΟΙ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ..ΠΙΚΡΑΓΓΟΥΡΟ ΟΝΟΜΑΤΙ ΓΙΩΡΓΟΣ. ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ, ΕΙΡΩΝΙΕΣ, ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ. ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΧΡΑΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΕΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ, ΠΡΟΣΔΟΚΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.

  33. Κύριε Κυρίτση άκουσα την παραπάνω ομιλία και πιστεύω ότι άν όλα αυτά που λέτε τώρα τα εννοουσατε εστω και λίγο ,θα ήσασταν ακόμα στην θέση του δημάρχου. Το θέμα είναι όμως ότι ο λόγος που βγάλατε δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.Ας αρχίσουμε απο τον ……………που έπραξε καθαρά για ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ του όφελος……Οι υπάλληλοι του………έκαναν το οκτάωρο τους και πολλές φορές μαζί του μεσα σε καφετέριες! »Υπάρχουν και εξερεσεις για να μην τα ισοπεδοσουμε όλα «.Για το ότι υπάλληλοι κοινότητας χρησιμοποιούσαν μηχανήματα του Δήμου για προσωπικό τους όφελος και μάλιστα κερδοσκοπουσαν από αυτά. Μήπως θέλετε να αναφερθούμε για την κατάντια του χωριού που θυμηθήκατε τις 10 τελευταίες μέρες, στέλνοντας μηχανήματα του να ανοιχτούν δρόμοι σε κάποια χωράφια για τους ψήφους.Ξαφνικά βρέθηκε λίγη άσφαλτος και φτιάχτηκαν κάποιοι συγκεκριμένοι δρόμοι όπως και πάρκινγκ καταστημάτων.Δεν νομίζω πως ο κόσμος δεν μπορεί να αναγνωρίσει την αλήθεια απο το ψέμα.

  34. Ας μην αναφερθούμε στους εκβιασμούς που δέχθηκαν αρκετοί ψηφοφόροι απο κάποιους δημοτικούς σας συμβούλους και επιφανείς επιχειρηματίες όπως εσείς είπατε στην ομιλία σας ,μόνο που η διαφορά ήταν ότι έγινε απο την δική σας παράταξη. Ολο αυτο όμως λειτούργησε εναντίον σας στο τέλος παρόλο που πήρατε το τοπικό,που και εκεί με το άκουσμα του καινούργιου προέδρου ο κόσμος δυσανασχέτησε. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσετε την δεύτερη Κυριακή. Γι αυτό λοιπόν καλό θα ήταν να δείτε τα δικά σας λάθη και τις δικές σας πράξεις, πρίν κατηγορείται δεξιά και αριστερά.

  35. κατάφερες σε μιά βδομάδα να κάνεις το δεκατριάμισι εικοσιτρία.

  36. ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ!
    ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΙΣ ,ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝ…..ΤΟΤΕ ,ΣΤΑ ΛΕΟΝΤΑΡΙΑ!
    ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ Κ ΑΠΟΨΗ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ!
    ΤΩΡΑ ,ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ……
    ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!!

  37. Κλασική περίπτωση βλάβης ένα από τα συμπτώματα της ή ΠΡΟΒΟΛΗ: θεωρείς πως ότι κάνεις σκέφτεσαι νιώθεις εσύ ο ίδιος ,τα ίδια αφορούν και τους άλλους και έτσι τις δικές σου συμπεριφορές ,ακρότητες ,λάθη τα προβάλλεις και στους άλλους

    • όταν κάνετε δημόσια διάγνωση, χωρίς τη συγκατάβαση του άλλου, ειναι ανήθικο. Παράνομο ειναι;
      Cognitive wankers.

  38. Ο ανόητος θεωρεί τον εαυτό του σοφό, ενώ ο σοφός άνθρωπος θεωρεί τον εαυτό του ανόητο». Σήμερα, το εν λόγω φαινόμενο είναι γνωστό ως Γνωστική Προκατάληψη Ψευδαισθητικής Ανωτερότητας (Cognitive Bias of Illusionary Superiority).

  39. Τώρα με την νέα δημοτική αρχή, θα δείτε έργα έργα. Φυσικά θα κάνουν πολλά έργα, σε ημετερους τους. Θα φτιάξουν πολλές βιλιτσες με οικοδομικά υλικά……… Τότε πια θα είναι που θα ζητάτε πίσω το μηδενικό έργο Κυριτση. Μηδενικό στα δικά σας ματια, οποίος ενδιαφέρεται μαθαίνει τι έκανε ο απερχόμενος

  40. Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ Η ΟΨΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΕΙΝΑΙ Η ……! Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΛΕΕΙ : » Α’Ι ΣΙΧΤΙΡ Η@ΙΘΙΕ,ΜΑΣ ΕΚΑΨΕΣ ΜΕ ΤΟΝ Κ@ΛΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ», Ή ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ,ΕΙΔΙΚΑ Η ΚΑ…….ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΄ΠΕΣΕΙ’ Η ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ! ΤΙ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΣΟΥ(ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ) ΑΝΤΙ, ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΤΗΝ ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΟΥ.ΠΟΣΟ,ΜΑ ΠΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ?ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ!ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ! ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΤΟ ΣΠΑΣΑΤΕ ΣΕ ΟΛΑ!ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΑΣ,ΤΟΥ ΤΑΧΑ ‘ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ,ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΑΤΕ, ΟΠΟΤΕ.. ΝΑΜΑΣ,’ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΙ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΑΜΕ.

  41. Ήταν κάποτε τέσσερις κλέφτες, που πήγαν να ληστέψουν ένα σπίτι.
    Λέει ο πρώτος που ήταν κουφός:
    – Κάποιος έρχεται.
    Λέει ο δεύτερος που ήταν κουτσός:
    – Θα τον αρχίσω στις κλωτσιές.
    Λέει ο τρίτος που ήταν κουλός:
    – Όχι ρε, να τον πλακώσουμε στις μπουνιές.
    Και λέει κι ο τελευταίος που ήταν καραφλός:
    – Με τις μαλακίες που λέτε, μου σηκώθηκε η τρίχα!
    ΓΕΩΡΓΙΕ, ΜΙ ΑΜΟΡ, ΕΜ ΠΑΓΑΠΟΝΤΗΔΕΣ,ΕΜ ΚΟΥΦΟΙ,ΕΜ ΚΟΥΛΟΙ,ΕΜ ΜΑΣ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΑΤΕ!
    ΗΤΑΝ ΤΟΣΗ Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΞΑΜΕ ΑΛΛΟ!

  42. Είναι 3 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ:
    Ο Ομπάμα, ο Κάστρο και ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ. Μια μέρα τους επισκέφτηκε ο Θεός και τους είπε:
    – Εγώ ο παντοδύναμος Θεός σας λέω ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από το ανθρώπινο είδος. Κάθισα 7 μέρες και σας έπλασα; Ε! Λάθος μου έπρεπε να καθίσω περισσότερες! Για αυτό θα έρθω σε ένα μήνα να σας καταστρέψω.
    Πάει μετά ο Ομπάμα και λέει στο λαό του:
    – Έχω ένα καλό και ένα κακό νέο.
    1.Υπάρχει Θεός!
    2.Θα έρθει σε ένα μήνα να μας καταστρέψει.
    Πάει μετά ο Κάστρο και λέει στο λαό του:
    -Έχω δύο κακά νέα.
    1.Δυστυχώς υπάρχει Θεός.
    2.Θα έρθει σε ένα μήνα να μας καταστρέψει.
    Πάει και ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ γεμάτος χαρά και λέει στο λαό του:
    -Έχω δύο καλά νέα να σας πω.
    1.Υπάρχει Θεός ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!
    2.Σε ένα μήνα θα έρθει να συνεχίσει το έργο μου.

  43. Μια μέρα παίρνει τηλέφωνο την γραμματεία του Δήμου Κω, Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΩ και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος.
    ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΩ: «Έλα Γραμματεία εκεί? ο Λαός της Κω είμαι.»
    Γραμματεία: «Τι θες ρε;»
    ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΩ: «Δώσε μου τον Δήμαρχο Γεώργιο.»
    Γραμματεία: «Καλά, μουρλός είσαι; Δεν ξέρεις ότι ο Γεώργιος δεν θα είναι ποτέ ξανά Δήμαρχος;»
    ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΩ: «Το ξέρω.»
    Γραμματεία: «Ε, τότε γιατί ρωτάς;»
    ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΩ: «Θ έ λ ω ν α τ` α κ ο ύ ω. .

  44. Γιωργάκη μιλάς εσύ για εκβιασμό;
    Εσύ και η ομάδα σου που δεν αφήσατε σπίτι για σπίτι… Αλλά έτσι είναι, με όποιο δάσκαλο καθίσεις τα ίδια γράμματα θα μάθεις….
    Τι νόμιζες ότι με τον εκβιασμό και την τόση ειρωνεία θα ξανά κέρδιζες;;;;;;
    Ντροπή σας, που είχατε τη μούρη να βγείτε να ζητήσετε και ψήφους……
    …………………………………………

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ