Απάντηση του βουλευτή Δωδεκανήσου Ηλία Καματερού στο Δήμαρχο Κω

29
527

Απάντηση του βουλευτή Δωδεκανήσου Ηλία Καματερού στο Δήμαρχο Κω.

«Βουλευτής μιας χρήσης« έτσι αποκαλεί ο δήμαρχος Κω τον βουλευτή Δωδεκανήσου Ηλία Καματερό λίγες μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές.

Και ας έχει ψηφιστεί 2 φορές από τον Δωδεκανησιακό λαό.

Και θέλει να πιστέψουν οι πολίτες ότι είναι αυτός που «ενώνει«.

Αυτός που δεν συνεργάστηκε όταν όφειλε για το καλό του τόπου με κανέναν ούτε με την κυβέρνηση, ούτε τους βουλευτές, ούτε την περιφέρεια, ούτε τους άλλους δημάρχους ή τους φορείς.

4,5 χρόνια τώρα που είμαι βουλευτής, και συνεργάστηκα με όλους τους δημάρχους για να λύσουμε προβλήματα σε όλα τα νησιά μας, δεν κατάλαβα γιατί ο δήμαρχος Κω βγάζει τόση εμπάθεια στον βουλευτή.

Για ένα είμαι σίγουρος. Το ίδιο θα έκανε σε οποιονδήποτε βουλευτή, σε όποιο κόμμα και να ήταν. Γιατί δεν θέλει βουλευτή από την Κω.

Ο τόπος μας έχει πληρώσει ακριβά αυτή την εμπάθεια και τον εγωισμό.

Όταν ο Δήμος έπρεπε να είναι μπροστάρης για τις έκτακτες καταστάσεις που μας έτυχαν, άφησε αυτό τον ρόλο του σε άλλους και το μόνο που έκανε ήταν να στέλνει επιστολές και να ….«βρίζει«.

  • Για το μεταναστευτικό:

Γίναμε ρεζίλι σε όλη την Ευρώπη όταν το 2015 κρατούσε 13.000 πρόσφυγες και μετανάστες στις παραλίες και τα πάρκα της πόλης. Και η οικονομία του νησιού το πλήρωσε όχι μόνο το 2015 αλλά και το 2016. Και επιμένει και τώρα. Ξέρει ότι έχουμε καθημερινά εισροές μεταναστών από απέναντι; Που θα τους βάζαμε; Στο Αστυνομικό Τμήμα όπως τότε;

  • Για τον σεισμό:

Είναι ο μόνος δήμαρχος που δεν μπήκε μπροστά για να συντονίσει, να πιέσει τα Υπουργεία, για τις μελέτες, τις αποζημιώσεις, τα κονδύλια κ.α.

Αντίθετα κατηγορούσε και από πάνω όσους ενδιαφέρονταν και πήραν πάνω τους αυτό το έργο.

Και κάνει το άσπρο – μαύρο.

Δεν θέλαμε λέει την προσωρινή λύση στο λιμάνι. Ευτυχώς όλοι θυμούνται από πότε το προτείναμε και μάλιστα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αλλά μας κορόιδευε όταν λέγαμε για στρώσιμο έστω και με χαλίκια. Και κρύβει ότι μέσα σε μια μέρα πήρε την έγκριση από το Υπουργείο όταν αποφάσισε κάτω από πιέσεις να κάνει επιτέλους τον ξύλινο διάδρομο.

Όσο για το κτίριο στο λιμάνι που πρέπει να ανακατασκευαστεί με ξεχωριστή εργολαβία φυσικά μας βγάζει και άσχετους, όταν εμείς φωνάζουμε εδώ και 15 μήνες ότι πρέπει να βγάλει την άδεια ο Δήμος ενώ δεν έχει υποβάλλει ακόμα μελέτη για masterplan. Ένα σχέδιο που έχει υποχρέωση να υποβάλλει μέχρι τον Νοέμβριο, και χωρίς αυτό δεν μπορεί να γίνει καμία άλλη λιμενική εγκατάσταση.

Και όταν παλέψαμε και πετύχαμε την ποσόστωση των παιδιών για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια τι έκανε; Μας κορόιδευε.

Και όταν ξεκινήσαμε τις διαδικασίες για το νέο νοσοκομείο τι έκανε; Μας κορόιδευε.

Τώρα, παραμονές εκλογών λέει ότι θα το κάνει ο Δήμος. Τώρα που το δρομολογήσαμε.

Τώρα που διεκδικούμε πανεπιστημιακή σχολή τι κάνει; Παρακαλά να αποτύχουμε;

Όταν εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση για την επέκταση του βιολογικού που ούτε είχε στο πρόγραμμα του τι έκανε; Επιτυχία του είπε.

Όταν παλεύαμε για λύσεις στις παραλίες τι είπε; Ότι κοροϊδεύουμε τον κόσμο.

Όταν εξασφαλίσαμε 930.000€ για το κλειστό γυμναστήριο στο Πυλί τι έκανε; Το παρέπεμψε στο μέλλον.

Όταν εξασφαλίσαμε την ίδρυση μουσικού σχολείου τι έκανε; Αδιαφόρησε.

Όταν όλοι οι Δήμαρχοι του Αν. Αιγαίου ζητούσαν από τον «βουλευτή μιας χρήσης« να παρέμβει για την διατήρηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α., ο δικός μας τον αγνόησε.

Αντίθετα εμείς στηρίξαμε ΟΛΑ τα αιτήματα του Δήμου και για την διεκδίκηση των ακινήτων και για ένταξη σε προγράμματα όλων των έργων που πρότεινε, ακόμα και όταν διαφωνούσαμε.

Γιατί σεβόμαστε τους θεσμούς. Τους εκλεγμένους από τον λαό. Και σε αντίθεση με κάποιους, ξέρουμε ότι όλοι είμαστε περαστικοί. Κανένας δεν είναι μόνιμος ακόμα και αν είναι δύο χρήσεων.

Γραφείο Τύπου

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το δύο φορές ήταν τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο του 2015; Εντάξει δεν ανήκει στους «αντιδραστικούς» βλέπε Βαρουφάκη, Λαφαζάνη, Κωνσταντοπούλου που τους ψήφισαν μόνο μια φορά.

  2. Ειμαι νεοδημοκρατης και για πρωτη φορα θα παρω το μερος ενος συριζαιου. Γιατι ο λογος γίνεται για εναν δημαρχο που δυστυχως ηταν για δυο χρησεις και οχι καμιάς. Για εναν δημαρχο του τιποτα.  Ικανος θα ειναι μονο για βασιλεια σε περιοδο χουντας. Ο λαος της κω πρεπει να του γυρισει την πλατη μια και καλη και να μην ξανακοιταξει πισω ποτε.

  3. Σύμφωνο απόλυτα ότι έχει ψηφιστεί 2 φορές αλλά στις επόμενες να δεις πόσους θα πάρει αυτός και οι υπόλοιποι

  4. σιγά παραγοντίσκο , ξέχασες την πρακτική σου όλα τα χρόνια , ξυπολυτάς θεοδωρίδης , καίσερλης ……..
    όλο τα ίδια και γίδια , παρτάκια , όλα για τον εαυτούλη σου , όσο ποιο γρήγορα ξεκουμπιστείς , τόσο καλύτερα για την αριστερά

  5. ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΟΡΟΦΟ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΣΤΗΣΕΙΣ? ΠΑΡΤΟ ΕΙΔΗΣΗ…..ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟ ΚΟΨΙΜΙΟΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΟ.

  6. και τι μας ειπε? οτι ειναι ο μονος βουλευτης της δωδεκανησου που εχει εμπαθεια προς τον κυριτση και ο μοναδικος που δεν μπορεσε να συνεργαστει μαζι του για το καλο του νησιου. αντιθετως ηθελε και θελει την κω αποθηκη ψυχων.

  7. ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΟΡΟΦΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ. ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

  8. ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΟΥ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΩ ΜΕΣΩ ΤΩΝ HOT SPOT. ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΨΙΜΙΟ.

  9. Ο ΦΑΦΛΑΤΑΣ, ο«ΨΗΛΟΣ» ΨΕΥΤΗΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ, λίγο πριν τις εκλογές ΡΊΧΝΕΙ ΣΑΝΌ ΣΤΑ ΖΩΝΤΑΝΆ, ότι επιθυμούν...

    Και νοσοκομείο ζωγραφιστό σε μουσαμά, και λιμάνι και εκκλησιές, και ΤΩΡΑ πανεπιστήμιο για κάθε χρήση και κάθε επιθυμία… Όλα στα λόγια σαν τα μνημόνια που θα έσκιζαν, σαν την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, σαν το κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη…. ΔΟΣΊΛΟΓΟΣ της φασιστοαριστερής κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και μαϊντανός στα κανάλια ένα ανθρωπάκι που σε λίγο θα πάει εκεί που ήταν πάντα, στην απαξίωση και στον χλευασμό των νησιωτών της παραμεθορίου που τα προίκισε με ΦΠΑ 24 %και τα κέντα ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΛΑΘΡΟ, στρατόπεδα ψυχών της αριστερής αλληλεγγύης… #Αγαθίας ο Σχολαστικός #

  10. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ, να διατηρηθεί ο ΜΕΙΩΜΕΝΟΣ ΦΠΑ, οι φασιστοαριστεροί του ΣφΥΡΙΖΑ μεταφέρουν σωρηδόν από παντού ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΚΩ...

    Για να δούμε πότε θα ξυπνήσει η κοινωνία με την αριστερή αλληλεγγύη των συντρόφων του λαϊκισμού, της ψευτιάς και της κολωτούμπας του ΣφΥΡΙΖΑ που έχουν γεμίσει τα νησιά μας με όλους αυτούς τους ταλαίπωρους προσφέροντας τους απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης… Οι κυβερνητικοί νταβ@δες των νησιών της παραμεθορίου είναι η παρεούλα του ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΑΡΗ με «έργα κατασκευής» χωρίς διαγωνισμούς και του συγΚΑΜΜΕΝΟΥ Μπούλη με αποκλειστικότητα την ΣΙΤΙΣΗ τους… ΡΟΥΦΑΝΕ το παραδάκι της Ευρώπης για το προσφυγικό που ξεπερνά το ενάμισι δις ευρώ τον χρόνο χωρίς να τους ελέγχει κανείς… Εμείς στην Κω τώρα που έρχονται και οι εκλογές δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ποιοι μας φόρτωσαν το Hot spot που από κέντρο ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΛΑΘΡΟ που ξεκίνησε με ΨΕΜΑ για 72 ώρες όπως έλεγαν ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ-ΣΒΥΝΟΥ-ΕΒΕΔ και έγινε ΚΈΝΤΡΟ ΜΌΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΉΣ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΥ….. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΨΗΛΟ 1,5Μ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΔΙΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ που φρόντισαν να γίνει η Κως κέντρο περισυλλογής προσφύγων από όλα την Δωδεκάνησα την Χίο και την Σάμο… ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΩ… #Αγαθίας ο Σχολαστικός #

  11. ΈΡΧΕΤΑΙ, έρχεται ο εργολάβος ΜΕ ΤΟ ΚΌΤΕΡΟ της ΠΑΝΑΓΟΠΟΎΛΟΥ, εκείνο του του ΤΣΙΠρΑ, να προκάμει τις εκλογές....

    Πόσο δούλεμα, ψέματα και λαϊκισμός θα φάμε ακόμα από τον ανίκανο «ΨΗΛΟ 1,5μ Μαυρογιαλούρο»;;; Φέρνουν τον εργολάβο για περατζάδα αλλά μηχανήματα και η έναρξη έργων μετά τις εκλογές… Σε λίγες μέρες θα ξεφουρνίσει και την μελέτη του νέου νοσοκομείο μια από τις προκάτ του υπουργείου και θα ψηλώσει ο Λεβέντης μας… ΠΆΝΤΩΣ ΜΈΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΈΜΒΡΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΊΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΈΤΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΌ ΣΕ ΜΟΥΣΑΜΆ… Ο μαϊντανός ρίχνει την ευθύνη της κυβερνητικής ανικανότητας που αλλού, μα στον Δήμο…. Για τις εκκλησιές μας και τους αρχαιολογικούς χώρους ΜΟΥΓΚΑ…

  12. Ηλίας ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος, θα σας τρελάνουν τα ΈΡΓΑ ΣΕ ΜΟΥΣΑΜΆ του αριστερού ΣφΥΡΙΖΑ, ΚΆΘΕ ΜΉΝΑ ΚΌΨΙΜΟ ΚΟΡΔΈΛΑΣ...

    Ξεκινάνε τα έργα στο λιμάνι ΔΎΟ ΧΡΌΝΙΑ ΜΕΤΆ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΌ, τον άλλο μήνα η εγκατάσταση εργολάβου με παρουσία του ΣΠΡΙΤΖΗ… Λίγο πριν τις εκλογές τα ΕΓΚΑΊΝΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΎ, ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΌ ΣΕ ΜΟΥΣΑΜΆ όπως με το ΜΕΤΡΟ της Θεσσαλονίκης, παρουσία του πρωθυπουργού που δεν λέει ΠΟΤΕ ΨΈΜΑΤΑ, του Αλέξη ΨευτοΤΣΙΠρΑ… Και μέχρι τότε, χωρίς φράγκο να έχει ξοδέψει η κυβέρνηση θα γίνουν τα εγκαίνια της ΜΑΚΈΤΑΣ του νέου νοσοκομείου που θα εγκατασταθεί ξανά από τον ΨΕΥΤΗ ΤΣΙΠρΑ… ΤΙΣ ΕΚΛΚΗΣΙΕΣ θα τις σποκαταστήσει ο ΚΥΡΙΟΣ και ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ, ΧΩΡΙΣ ΦΡΆΓΚΟ ακόμα και για την μελέτη χωροθέτησης που πλήρωσε ο Γιωργαντής κάνοντας οικονομία σε γάζες και φάρμακα, θα το εγκαινιάσουμε στα τέλη του 2026…ΨΕΥΤΕΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ, ΔΟΣΊΛΟΓΟΙ, ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ, ΚΟΠΡΙΕΣ, ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ…. #Αγαθίας ο Σχολαστικός #

  13. Η φάρα του ΣφΥΡΙΖΑ έχει την διαφθορά στο ΠΕΤΣΙ-ΤΗΣ... Προμάζεψε τα ορφανά του ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ και δεξιά φρόκαλα.

    Το αφήνουν για έκπληξη, επικεφαλής στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΣφΥΡΙΖΑ θα είναι ο ΠΕΤΣΊΤΗΣ, τσαντοκουβαλητής χρήματος στα κυβερνητικά στελέχη και αντιπρόσωπος του ΑΡΣΕΝΙΟΥ των offshore κολλητός των Παπά-ΤΣΙΠρΑ… Πρέπει να έχει Ευρωπαϊκή ασυλία το τρωκτικό της φασιστοαριστεράς… Και για γλάστρες η βασιλοπούλα ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ και αντί του ΓΛΕΤΖΟΥ που δεν άρεσε στην ΜΕΡΚΕΛ ο Αρβανίτης…

    • ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟΝ ΨΥΧΙΣΜΟ ΣΟΥ , ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ

  14. ΗΛΕΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΤ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ .ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΏΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΊ ΣΤΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΠΛΗΡΩΣ .ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΩΣ ΚΑΤΕΠΕΊΓΟΝ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ .ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΊΖΕΙ.

  15. αυτες ειναι οι βρωμοδουλειες σας. εσυ κανεις ρεζιλι την κω και οχι ο κυριτσης. αει στα κομματια πια μας ταχεις πρηξει.

  16. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ: ΕΓΩΙΣΤΗΣ,ΕΙΡΩΝΑΣ, ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ,ΑΛΑΖΟΝΑΣ,ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!! Η ΕΥΘΥΝΗ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩ,ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ… ΦΕΥ!

  17. Πρώτον χίλια δίκια έχει για τον δήμαρχο, πιο άχρηστος και χουντικός δεν θα μπορούσε να είναι! Αλλά ρε παιδιά λέτε όλοι για τα hot spot, είμαστε ένας λαός που έχει περάσει δύσκολα, που ξέρει από ξενιτιά και έτσι αντιμετωπίζετε τους μετανάστες; Και στην τελική ας μην είμαστε ….ψυχοι όπως ο δήμαρχος , λίγη ανθρωπιά . Αύριο μπορεί να είμαστε εμείς στη θέση τους

    • Φιλε μου Νίκο καλα το είπες ..:αύριο μπορεί εμείς να ήμαστε ! Αν συνεχίζεις να τους υποστηρίζεις εσυ και ο κάθε εσυ , δεν το αποφεύγουμε να ήμαστε αύριο εμείς οπως το είπες ..!

  18. ο Καματερός έχει δίκιο. Αυτά και μόνο που γράφουν τα κυροτσοτρλάκια εδώ μέσα στα σχόλια δείχνει πως αντιμετωπίζουν όλους όσους δεν σκύβουν το κεφάλι σε αυτούς. Όλα τα άλλα είναι βλακείες. Για το χοτ σποτ που λένε πρέπει να μας πουν αν θέλουν τους μετανάστες στο λιμάνι και μέσα στα αρχαία όπως τους είχε ξεμπλάσει ο Κυρίτσης και βρώμαγε όλη η πόλη. Όποιος θέλει τέτοιο δήμαρχο καλύτερα να πάει στα Λέβιθα δεν κάνει για την Κω

  19. Σωστά λιάκο μου! Τα χρυσά αυγά και τα βολεμένα φασισταριά του αμίαντου και της λ…. τα βλέπουμε! Ευτυχώς την κυριακή καθαρίζουμε από την μπόχα αυτής της παράταξης!

  20. Από το Ψαλίδι Κυριακή 26/05 και ώρα 22:00.Ευπρόσδεκτοι όλοι στην Κιβωτό του Ηλία!

  21. δεν υπάρχουν τρολ του Κυρίτση.Υπάρχουν μόνο συμπλεγματικοί που δυστυχώς πιστεύουν στις ίδιες απαξίες

  22. Κυριε Καματερε σε ακουσα μπροστα μου να λες ότι οι μετανάστες θα μενουν 48 ωρες στο νησι.Εγινε αυτό η φερνετε και από αλλου εδώ;Σε ακουσα με τα αυτια μου να λες ότι δεν εισαι καθολου περήφανος που εισαι από τη Κω και θα ηθελες να εισαι Καλυμνιος.Ισχυουν αυτά ναι η όχι;Φταιει ο δήμαρχος για τα χαλια στο λιμανι;Τι ακριβως εκανες να βοηθήσεις για τα σχολια που με πρωτοβουλια του δημου φτιαχτηκαν σε χρονο ρεκόρ αν συγκρινεις με άλλες περιοχες της χωρας;Τελος εισαι βουλευτης 4,5 χρονια.Τι είναι αυτό που εκανες για το νησι να σε θυμαται ο κοσμος;ΝΑΙ περασες και δεν ακουμπισες….Μαλλον θα σε θυμαται η Ελλαδα για το ότι ζήλεψες τους προδομενους Μακεδόνες και θα ηθελες να δωσουμε και εμεις κατι στους γειτωνες.Καληνυχτα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ