Δήμος Κω: Ο κ. Καματερός προκαλεί τους πολίτες. Χύνει δηλητήριο για να κάνει αβάντα στον υποψήφιο δήμαρχο που στηρίζει η κομματική οργάνωση του Σύριζα

22
1336

ΘΕΜΑ : “Ο κ. Καματερός προκαλεί τους πολίτες. Χύνει δηλητήριο για να κάνει αβάντα στον υποψήφιο δήμαρχο που στηρίζει η κομματική οργάνωση του Σύριζα.”

Ο Βουλευτής μιας χρήσης κ. Καματερός αντί να σιωπά για την μεγάλη καθυστέρηση στο έργο της αποκατάστασης των λιμενικών εγκαταστάσεων, βγήκε με Δελτίο Τύπου να χύσει δηλητήριο προκειμένου να κάνει αβάντα στον υποψήφιο δήμαρχο που υποστηρίζει η κομματική οργάνωση του Σύριζα μαζί με τη συμμαχία του χθες.

Ο κ. Καματερός ρωτά γιατί γίνεται τώρα το έργο της τοποθέτησης ξύλινου δαπέδου στο λιμάνι και όχι πριν από δύο χρόνια. Να του υπενθυμίσουμε ότι εδώ και δύο χρόνια μας εμπόδιζαν να κάνουμε οτιδήποτε και διαρκώς εξήγγειλαν, πότε σήμερα και πότε αύριο, την έναρξη των έργων.

Αυτό που ενοχλεί τον κ. Καματερό είναι ότι το έργο του ξύλινου δαπέδου το κάνει ο Δήμος, θα προτιμούσε να αφήναμε το λιμάνι στην ίδια κατάσταση.

Όπως τον ενοχλεί και το γεγονός ότι ο Δήμος ανέλαβε και ολοκλήρωσε τα έργα ανακατασκευής στα τρία σχολεία του νησιού. Τον ενοχλεί γιατί όλοι μπορούν να κάνουν συγκρίσεις.

Όσο για την άδεια του κτιρίου που επικαλείται, είναι τόσο άσχετος ο Βουλευτής μας χρήσης που δεν γνωρίζει ότι: α) στη συγκεκριμένη εργολαβία δεν εντάσσεται το κτίριο, θα αποτελέσει αντικείμενο άλλης εργολαβίας και β) απαιτείται η έγκριση της οριοθέτησης της λιμενικής ζώνης για να εκδοθεί άδεια, αφού το κτίριο δεν είχε ποτέ άδεια, ήταν παράνομο. Το Λιμενικό Ταμείο ολοκλήρωσε τη νέα οριοθέτηση, η οποία θα πρέπει να εγκριθεί από το Υπουργείο.

Είναι γνωστό το μίσος και η εμπάθεια του κ. Καματερού απέναντι στη δημοτική αρχή. Θα πάρει μια πρώτη απάντηση από τους πολίτες, αυτός και οι όμοιοι του την Κυριακή και έπεται και δεύτερη και πιο οδυνηρή απάντηση για τον ίδιο προσωπικά στις βουλευτικές εκλογές.

Το μόνο έργο του κ. Καματερού στην Κω είναι η δημιουργία του hot spot, που το επέβαλε με τη βία και τα ΜΑΤ. Και δεν συγχωρεί στους πολίτες και στη δημοτική αρχή ότι αντιστάθηκαν και συνεχίζουν να αντιστέκονται.

Θυμάται μήπως κανείς τις διαβεβαιώσεις του, ότι θα παρέμεναν για 24 ή 48 ώρες οι παράνομοι μετανάστες στην Κω; Οι δηλώσεις του, αποδεικνύεται ότι έχουν μικρότερη αξία από το χαρτί στο οποίο τυπώνονται.

Θυμάται κανείς τις διαβεβαιώσεις του, ότι δεν θα μεταφέρονταν άλλοι παράνομοι μετανάστες από άλλες περιοχές της χώρας στην Κω; Μόνο τις τελευταίες 20 μέρες έχουν μεταφερθεί 400 στο νησί μας από άλλες περιοχές.

Η Κως χρειάζεται ανθρώπους με θετική σκέψη και προσφορά. Χρειάζεται ανθρώπους που θα την υπερασπίζονται και δεν θα υπηρετούν κομματικές σκοπιμότητες του χειρίστου είδους.”

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

22 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Είστε Τραγικοι πραγματικά! Αξιοι λυπησης! Ο κόσμος σας βαρέθηκε τον κουρασατε! Τέλος με αυτήν την καραμέλα του Συριζα έλεος! Κρυβεστε κύριοι! Που είναι τα έργα σας;;; ο κόσμος έχει αγανάκτησει!!!

  • Ξεχνάτε κύριε Κυρίτση ο ,τι στις βουλευτικές εκλογές που θα γίνουν τον Οκτώβριο ,δεν θα είστε Δήμαρχος

 2. ο ανίκανος δήμαρχος 2 χρήσεων κατηγορεί το βουλευτή της μιάς χρήσης. Βρε τι γέλιο πέφτει με τον απερχόμενο. Τα χει χάσει τελείως. Αστείος πέρα για πέρα

 3. Αυτό το κείμενο του κυρίου Κυρίτση το μόνο που εκπέμπει είναι πανικός. Αποκαλεί τον κύριο Καματερό βουλευτή μίας χρήσης. Μάλλον αποδεικνύει αυτά που έχουν ειπωθεί τόσα χρόνια. ότι δηλαδή ο κύριος Κυρίτσης ποτέ δεν πήγαινε τον κύριο Καματερό γιατί από το πουθενά εκλέχτηκε βουλευτής ένας άσημος ανθρωπάκος του 3% και μάλιστα έξω από το κατεστημένο των σαράντα χρόνων του βαθέως ΠΑΣΟΚ. Αλλά το σπουδαιότερο. Ο κύριος Κυρίτσης απολογείται για την αδράνεια του. Φταίει ο Χατζηπετρής γιατί δεν φτιασίδωσε το εσωτερικό λιμάνι. Φταίει και ο Λιοντής γιατί δεν έκανε την μελέτη του κτιρίου. Τελικά κύριε Κυρίτση αυτός που φταίει είναι ο κακός μας ο καιρός που σε βγάλαμε δήμαρχο για να περνάς καλά με τα σέα σου και τα μέα σου. Ξέρεις εσύ.

 4. Ο δήμαρχος του ισχυρού δήμου βρίζει τον βουλευτή γιατί δεν τον άφησε να φτιάξει το λιμάνι. Ξευτελίστηκε ο ισχυρός δήμος. Ξευτελιστήκανε και οι τοπικού άρχοντες. Ούτε για να μαζεύει τα σκουπίδια δεν κάνει.

 5. Αντί να αναρωτηθεί γιατί ο καματερός είναι εναντίον του τον βρίζει. Λες και ο καματερός, ο αβρίθης, ο παυλίδης και όλοι οι άλλοι είχανε τίποτε μαζί του και στα καλά καθούμενα θέλουν να τον διώξουν.

 6. Ο Κυρίτσης δεν έχει ακόμα καταλάβει τους λόγους που ένωσαν τις δυνάμεις τους ο Παυλίδης, ο Καίσαρλης, ο Καματερός, ο Θεοδωρίδης, ο Χατζηγιακουμής, Η Ν.Δ., ο ΣΥΡΙΖΑ και το καλό ΠΑΣΟΚ εναντίον του.

 7. Κάτι δεν πάει καλά. Βγάζει μια ανακοίνωση ο βουλευτής για το λιμάνι και ο κυρίτσης μας λέει για τους μετανάστες. Αυτό και αν είναι σύμπτωμα βέρτικο

 8. Ο κύριος Κυρίτσης μεταξύ των άλλων εμπλέκει τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές λέγοντας ότι θα τιμωρήσει τον κύριο Καματερό. Γνωρίζαμε ότι ο κύριος Κυρίτσης δεν πήγαινε τον κύριο Καματερό. Όμως η ανάμειξη ενός Δημάρχου στις βουλευτικές εκλογές εναντίον ενός τοπικού βουλευτή είναι τεράστιο λάθος

  • ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΕ ΝΟΡΜΑΛ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
   ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΜΕ ΝΟΡΜΑΛ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ??
   ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ , Ω!!ΘΕΕ ΜΟΥ ΒΟΗΘΑ ΜΑΣ!!???
   ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ «ΑΓΙΕ» ΜΟΥ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ ( ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ, Ο ΨΥΧΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΠΟΔΟΣ) Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑ ΚΟΥΦΕΤΟ ΜΕ ΣΕΑ,ΜΕΑ ΚΑΙ ‘ΩΡΑΙΑ’, ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ.
   Η ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΘΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΤΑ ΖΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ.
   ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Η ΟΡΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ,ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΑΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ! ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΒΔΕΛΥΓΜΑ.

 9. μην λες τέτοια για τον ανθρωπο και είναι και σε κρίσιμη ηλικία. Οσον αφορά τα έργα σου καλώς έπραξες και είναι εμφανή παντού.
  Οι στενομυαλοι δεν βλέπουν ότι έσωσες την Κω τις δύσκολες ώρες του παράνομου μεταναστευτικού ρεύματος.
  Προχώρα και η κάλπη θα δείξει τί και ποιός, πού και πώς.
  Ενας φίλος.

 10. Πολιτικός είναι κάποιος που διαιρεί τους ανθρώπους σε δυο τάξεις: σε υποχείρια και σε εχθρούς.

 11. γκρεμισαμε τον καισερλη με τις συνεργατικες,τωρα γκρεμιζουμε τον κυριτση.ο καισερλης συνεργατικες,ο κυριτσης τρενακια

  γκρεμιζουμε αμιαντους και τριοροφους

 12. αλλο παλι και αυτο μια ανακοινωση βγηκε απ τον δημο και η μονταζιερα του συριζα πηρε φωτια..

 13. ελπιζω να ειναι ο ιδιος που γραφει τοσα υπερ του Καματερου…..γιατι αν υποψιαστω οτι μετα απο ολα αυτα υπαρχουν ανθρωποι που τον υποστηριζουν ακομα….τοτε το λιγοτερο ειναι…..ψεκασμενοι…..

 14. Φιλε ποσα περνεις για κάθε σχολιο.Εχω ελευθερο χρονο πεςμου να βγαλω και εγω κανενα μεροκαματο.

 15. Ποσα ψεμματα θα πειτε ακομα ποσα!!!Ας μην ητανε εκει ο Ηλιας να δουμε τι θα κανατε!Δημαρχε μιλας και απο πανω αφου τοσο καιρο δεν μπορεις να συνεργαστεις?!!

 16. O ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΗΣ Κ ΣΙΧΑΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΑΚΗΔΩΝ Κ ΤΩΝ ΚΑΡΑΝΙΚΩΝ ΔΗΛ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ Κ ΤΩΝ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΩΝ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ