Τη Δευτέρα 9μμ το debate των 4 Υποψηφίων δημάρχων Κω με 6 εκπροσώπους του τύπου | 3 θεματικές συζητήσεις Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή 8μμ (Πρόγραμμα)

12
1041

Δεκτή η πρόταση των εκπροσώπων των ΜΜΕ της Κω από το Διαπαραταξιακό. Το debate Δευτέρα 9μμ οι συζητήσεις Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 8μμ.

Στην πρόταση για το debate των επικεφαλής με την συμμετοχή 6 εκπροσώπων των τοπικών ΜΜΕ και συντονίστρια την συνάδελφο Σάντυ Λαδικού, τη Δευτέρα 8μμ καθώς και 3 θεματικές συζητήσεις (με 3 δημοσιογράφους σε κάθε θεματική):

αύριο Παρασκευή: για Οικονομία-Τουρισμό, το Σάββατο για Έργα – υποδομές και αξιοποίηση δημοτικής υπηρεσίας και την Κυριακή για Κοινωνική πολιτική- η Κως τη νέα τετραετία,

κατέληξαν απόψε οι εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ.

Η πρόταση αυτή θα κατατεθεί στην διαπαραταξιακή επιτροπή αύριο το πρωί για την επικύρωσή της.

Οι δημοσιογράφοι που δηλώθηκαν κσι ορίστηκαν να διεξάγουν το δημόσιο προεκλογικό διάλογο με τρεις (3) θεματικές ενότητες όπως αποφάσισε το διαπαραταξιακό όργανο στις 16 Μαίου 2019 και μία (1) τηλεμαχία «debate» :
Στάθης Πίτσης – Βήμα της Κω (Πρόεδρος ΣΕΜΜΕΚ), Μαρία Παπαζαχαρίου – ΔΗΡΑΣ, Γιάννης Κιάρης – Aegeanews.gr , Πόπη Δανελλάκη – Έκφραση, Ευτυχία Σταθοπούλου – Kosvoice.gr , Σάντυ Λαδικού – Ράδιο Πρώτο.
Πραγματοποιήσαμε συνάντηση εργασίας στην οποία αποφασίσαμε ομόφωνα τους όρους και τις συμμετοχές στις τρεις θεματικές ενότητες και στο debate οι οποίες έχουν ως εξής:
1η θεματική ενότητα την Παρασκευή 17 Μαίου 2019 με θέμα «Οικονομία και Τουρισμός»
Συντονίστρια : Ευτυχία Σταθοπούλου . Τις ερωτήσεις προς τους εκπροσώπους των τεσσάρων (4) παρατάξεων θα θέσουν οι 3 δημοσιογράφοι : Μαρία Παπαζαχαρίου, Γιάννης Κιάρης, Πόπη Δανελλάκη.
2η θεματική ενότητα το Σάββατο 18 Μαίου 2019 με θέμα «Έργα, Υποδομές, Αξιοποίηση Δημοτικής Περιουσίας».
Συντονίστρια: Πόπη Δεναλλάκη. Τις ερωτήσεις προς τους εκπροσώπους των τεσσάρων (4) παρατάξεων θα θέσουν οι 3 δημοσιογράφοι : Στάθης Πίτσης, Ευτυχία Σταθοπούλου, Σάντυ Λαδικού
3η θεματική ενότητα την Κυριακή 29 Μαίου 2019 με θέμα «Κοινωνική Πολιτική , Η Κως την νέα τεραετία»
Συντονιστής: Στάθης Πίτσης
Δημοσιογράφοι: Μαρία Παπαζαχαρίου, Γιάννης Κιάρης, Σάντυ Λαδικού
Στις θεματικές ενότητες οι κύκλοι ερωτήσεων είναι στο σύνολο έξι (6). Όπου δίνεται η δυνατότητα σε κάθε δημοσιογράφο να θέσει ερώτημα σε κάθε έναν από τους 4 εκπροσώπους των παρατάξεων και στον τελευταίο κύκλο να δοθεί ο χρόνος για μία συνολική τοποθέτηση του κάθε εκπροσώπου.
Στην τηλεμαχία της Δευτέρα 20 Μαίου 2019
Συντονίστρια ορίστηκε με ομόφωνη απόφαση των δημοσιογράφων που συμμετέχουν η Σάντυ Λαδικού .
Συμμετέχουν οι 5 δημοσιογράφοι οι οποίοι θα θέσουν ερωτήματα διαδοχικά και στους 4 υποψηφίους και στο τέλος στον τελευταίο κύκλο θα δοθεί η δυνατότητα μίας τελικής τοποθέτησης στον κάθε υποψήφιο και υποψήφια δήμαρχο (από τρία λεπτά ο καθένας). Συνολικά πρόκειται για 5 κύκλους.
Η διάταξη των υποψηφίωνμε βάση την θεσμική σειρά είναι : κ. Γιώργος Κυρίτσης – Δύναμη Αλλαγής Κως 2023, Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου – Όραμα και Δράση , Κική Μακρή Λαική Συσπείρωση , Θεοδόσης Νικηταράς – Ισχυρή Κως.
Οι δημοσιογράφοι που συμμετέχουμε ελπίζουμε ότι η πρότασή μας για την διεξαγωγή του δημόσιου προεκλογικού διαλόγου μέσα από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου σας βρίσκει σύμφωνους καθώς οι δυνατότητες που υπάρχουν μας επιτρέπουν την απευθείας μετάδοση από την δημοτική τηλεόραση και όλα τα ηλεκτρονικά μέσα ( ιστοσελίδες, ραδιόφωνα, μέσα κοινωνικής δικτύωσης).

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  • ΜΗΝ ΕΊΣΤΕ ΣΊΓΟΥΡΟΙ ΌΤΙ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΏΝ ΣΤΟ DEBATE ο Τριώφλορος ΤΕΟ, ΚΆΠΟΙΑ ΑΣΤΕΊΑ ΠΡΌΦΑΣΗ ΘΑ ΒΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΉΣΕΙ...

   Μουμιοποιημένοι Καραγκιοζοπαίχτες ΚΑΐΣΕΡΛΗ-ΚΑΜΑΤΕΡΕ-ΠΑΥΛΙΔΗ, συνεχίστε τα ΕΝΤΑΤΙΚΆ ΜΑΘΉΜΑΤΑ ΘΆΡΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΕΙΛΌ ΤΡΙΏΦΛΟΡΟ ΤΕΟ, ΘΑ ΚΌΨΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΗΓΆΔΙ, ποτίστε τον με μπόλικο αλκοόλ, βαριά ποτά και τσιγάρα σαν αυτά που σας κρατάνε σε ευθυμία στο καφενείο της μπεκροπαρέας μπας και δεν καταλάβει ότι θα πρέπει να αντιπαρατεθεί με τον ΚΥΡΙΤΣΗ και την γλωσσοκοπάνα ΡΟΥΦΑ που θα τον κάνει να ΚΌΨΕΙ … ®Νυχτοκαβαλάρης©

 1. Κυρίες και κύριοι δημοσιογράφοι. Γνωρίζω πολύ καλά ότι οι περισσότεροι είστε και ιδιοκτήτες μέσων ενημέρωσης και άρα είναι φυσικό να χαίρεστε για την κατάντια του ΔΗΡΑΣ. Αυτό που δεν είναι φυσικό και για μένα είναι αδιανόητο είναι να χαίρεστε για την δίωξη, τον εξευτελισμό και την ηθική και υλική εξόντωση που υπέστησαν δεκατρείς συνάδελφοι σας, οικογενειάρχες. Πρέπει να γνωρίζετε ότι όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα και δεν τον βοηθήσεις θα έρθει και η δική σου σειρά. Μπορεί να μην είστε δημοσιογράφοι μεγάλου διαμετρήματος είστε όμως άνθρωποι και κάποια στιγμή θα σας ρωτήσουν τι κάνατε. Μία χειρονομία ή ένα μεγάλο βήμα. Λυπάμαι που θα το πω αλλά νομίζω ότι θα είστε πολύ μικροί και ως δημοσιογράφοι και ως άνθρωποι αν τώρα που οι πολιτικοί σας έχουν ανάγκη εσείς δεν αντισταθείτε και δεν τους πείτε ΟΧΙ.

  • Βγάλε τα απωθημένα σου ............................ΑΓΙΕ της παραδημοσιογραφίας

   Ένα κειμενάκι όλο χολή και μίσος για ανθρώπους που τρέχουν για το μεροκάματο σε αντίθεση με τα βολεμένα …….. που με την τεμπελιά και την αδιαφορία,τους μισθούς ΜΜΕ Αθηνών, τα μαύρα καταχρέωσαν τον ΔΗΡΑΣ και τον έφτασαν στην χρεοκοπία… Όλα αυτά που γράφεις………………. δείχνει ανθρωπάκι κομπλεξικό όλο μίσος για αυτούς που αποκαλείς εσύ ο μέγας…….. μικρούς δημοσιογράφους… #Αγαθίας ο Σχολαστικός #

  • ει ψιτ εισαι και επισημα Συριζοτρολ..μαρεσει που βγαζεις και φωτο μπροστα στο λαπτοτ και σε προδιδει ο αλλος ο γυαλαμπουκας…..σκουπιδια ειστε τιποτα παραπανω…

  • ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΡΙΞΑΤΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΠΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ,ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ. ΣΥΜΑΖΕΨΟΥ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΟΥ;

 2. Ειστε σιγουροι οτι θα παει ο κοψιμιος; Λιγο δυσκολο μου φαινεται. Και αν παει τι θα πει; Θα εχει καταλαβει αυτα που θα του πουν; Θα τα θημαται; ειδωμεν!

  • τελείωσε η καταμέτρηση στο Λιμενικό Ταμείο ή ακόμη μετράει ο Αντιπρόεδρος

 3. Η υπνοπαιδεια ποτε ξεκινα; να χαλαρωσεις για να τα καταλαβεις ολα, ενταξει;

 4. Μετά από ερώτηση που έγινε σε πολίτες της Κω
  τα αποτελέσματα έδειξαν τα εξής:

  ΌΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ 47%
  ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ 2023 25%
  ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ 15%
  Λαική Συσπείρωση 13%

 5. Γιατί δεν κάνετε και μια συζήτηση για την Περφερεια;Αυτό θελουμε να ακούσουμε,τολμάτε ΔΕΞΙΟΙ;

 6. ΄οχι από τους δημοσιογράφους, αλλά από τους υποψηφίους Δημάρχους!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.