Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023: Η κα Ρούφα συνυπήρξε με τον κ. Νικηταρά, με όσα λέει εκτίθεται… Καθαρή και Ισχυρή εντολή στη Δύναμη Αλλαγής για να μην οδηγηθεί σε ακυβερνησία και διάλυση ο δήμος

3
1198

Από τη δημοτική παράταξη Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Πρέπει να υπενθυμίσουμε στην κ. Ρούφα ότι το γεγονός ότι έγιναν ανοιχτοί διάλογοι στις κοινότητες αλλά και το γεγονός ότι θα γίνει το debate οφείλεται στην πρωτοβουλία και στην επιμονή του Γιώργου Κυρίτση.

Θα πρέπει επίσης να της υπενθυμίσουμε, κάτι που θα της επιβεβαιώσει και η κ. Φιλοπούλου που ήταν η εκπρόσωπος της στη διαπαραταξιακή, ότι η Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 αποδέχθηκε την πρόταση της για τη διεξαγωγή δύο debate.

Επίσης θα πρέπει να της υπενθυμίσουμε ότι η ίδια συνυπήρξε με τον κ. Νικηταρά στην ίδια παράταξη, συνεπώς με όσα λέει εκτίθεται.

Στις 10 τελευταίες ημέρες, καλό θα είναι όλοι οι υποψήφιοι και όλες οι παρατάξεις να διατηρήσουν ένα επίπεδο και κυρίως να διατηρήσουν ένα μινιμουμ σοβαρότητας στις ανακοινώσεις που εκδίδουν.

Οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής δεν πρέπει να οδηγήσει σε ακυβερνησία και διάλυση το Δήμο Κω.

Για αυτό και χρειάζονται καθαρές λύσεις. Καθαρή και Ισχυρή εντολή στη Δύναμη Αλλαγής.”

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι μας λέει ο κύριος Κυρίτσης 1ον Ότι θα είναι καλό η απλή αναλογική να μην μας οδηγήσει σε ακυβερνησία και διάλυση του Δήμου. Το μέγα ερώτημα είναι γιατί τα πέντε χρόνια με το ισχυρό πλειοψηφικό είχαμε απραξία, διάλυση, εφησυχασμό καλοπέραση (ξέρετε εσείς). 2ον Μας λέει επίσης να διατηρήσουμε επίπεδο και σοβαρότητα!!. Το μέγα ερώτημα είναι γιατί τα πέντε χρόνια έστειλε στα δικαστήρια πάνω από τριακόσιους πενήντα έντιμους πολίτες. Γιατί δεκατέσσερις και έξη υπάλληλοι διώχθηκαν και εξευτελίστηκαν. Τότε γιατί το κλίμα ήταν εμφυλιοπολεμικό και ειρωνείες, αλαζονείες και εκδικητικότητα;. Νοιώθει ο κύριος Κυρίτσης την ήττα του και παρουσιάζεται ως ειρηνοποιός εξ αιτίας της απλής αναλογικής, μπας και κάποιοι ξεχασμένοι πολίτες του συγχωρήσουν τα λάθη και τα πολιτικά του εγκλήματα. Αλλά όπως ξέρουμε ο μόνος που συγχωρεί είναι ο Θεός. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.