Περιοδεία Ιωάννας Ρούφα & στελεχών «Όραμα & Δράση» στην Καρδάμαινα

4
1004

Περιοδεία στην Καρδάμαινα από την υποψήφια Δήμαρχο

και στελέχη της Παράταξης «Όραμα & Δράση»

 

Τον έντονο προβληματισμό τους για την εικόνα του χωριού, ενώ η τουριστική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει, εξέφρασαν στην υποψήφια Δήμαρχο Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου, και τα στελέχη της Παράταξης «Όραμα & Δράση», οι κάτοικοι της Καρδάμαινας.

Στο πλαίσιο της περιοδείας που έκαναν εκεί τα στελέχη και η επικεφαλής του «Όραμα & Δράση», η Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου, επανέλαβε σε όσους συνομίλησε πως, σημασία δεν έχει τι λέει κανείς, αλλά ποιος το λέει…

Η Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου, επικοινώνησε το πρόγραμμα της Παράταξης και εστίασε στα παρακάτω:

  • Τη χρηματοδότηση από εθνικούς ή κοινοτικούς πόρους της εφαρμογής των δύο εν εξελίξει μελετών για τα λιμάνια Καρδάμαινας και Κεφάλου

  • την υποστήριξη, για την εφαρμογή από το μονοπωλιακό ιδιώτη του αεροδρομίου της Κω, ενός μοντέλου κλιμακωτών χρεώσεων των τελών του αεροδρομίου, ώστε να δοθούν κίνητρα στις αεροπορικές εταιρείες και στους tour operators επέκτασης του προγράμματός τους και στους μήνες της χαμηλής ζήτησης.

  • Την εφαρμογή, με πνεύμα συνεργασίας, του θεσμού του χωρικού αντιδημάρχου που θα κατοικοεδρεύει ανά δημοτική ενότητα και θα συνεργάζεται με τα κοινοτικά συμβούλια, τόσο για την καθημερινότητα αλλά και για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα.

«Η Καρδάμαινα για μας», είπε η κ. Ρούφα, «είναι μια πρόκληση. Η υφιστάμενη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει είναι αποτέλεσμα της άναρχης και χωρίς τοπικής συνείδησης και ταυτότητας τουριστικής ανάπτυξης. Οι παρεμβάσεις τύπου ποτίστρες δεν προσέδωσαν. Η εικόνα και του παραλιακού μετώπου αλλά και των παράλληλων οδών σε αυτό χρήζει αναθεώρησης και άμεσης βελτίωσης».

 

Το Γραφείο Τύπου

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν ξερω ποιος την συμβουλευει την κυρια Ρουφα αλλα θα την καψουν με τοσα λουλούδια. Ελεος,σε αφισα λουλούδια,σε εκδηλώσεις λουλούδια,σε περιοδειες λουλούδια. Ακομη και στα φορεματα λουλούδια. Και από τον Κυριτση λουλούδια.

    • Συμφωνώ, αλλά πάλι, είναι παιδί των λουλουδιών η Ρούφα, είναι στο dna της.

  2. Για μια τολμηρή υποψήφια δήμαρχο της Κω, σαν την κυρία Ρούφα,με πολύχρονη αυτοδιοικητική εμπειρία, ισχυρή θέληση για προσφορά στα κοινά του τόπου της και με συγκροτημένες προτάσεις, τα λουλούδια μαζί με την ψήφο των δημοτών αποτελούν την καλύτερη και πλέον ελπιδοφόρα αναγνώριση της ξεχωριστής ικανότητάς της.

  3. Κακομοίρη που θα πιτε έσεις για τιν Ιωάννα ούτε στο δαχτυλάκι τις δεν τιν φτάνετε . Το νησί έχει πιάσει πατώ τι περιμένετε να βουλιάξει μετά θα είναι αργά για όλους μας , η θα αλλάξουμε κ θα ψηφίσουμε αυτών η αυτην που νομίζουμε καλιτερα για το νιση μας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.