Με την Ιωάννα Ρούφα-Έψιμου και ο Τάκης Κοροπούλης

6
881

Με την Ιωάννα Ρούφα-Έψιμου και ο Τάκης Κοροπούλης

Η εμπειρία του κυρίου Τάκη Κοροπούλη συναντά την νεανική ορμή και την αστείρευτη διάθεση για προσφορά που διαθέτουν οι υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης ΟΡΑΜΑ+ΔΡΑΣΗ.

Ο Τάκης Κοροπούλης έρχεται να συνδράμει με τις γνώσεις και την εμπειρία του στον κατασκευαστικό τομέα και τα δημόσια έργα σε έναν ιδιαίτερα νευραλγικό τομέα που ο Δήμος της Κω έχει ανάγκη.

Από τις μικρές παρεμβάσεις και την οργάνωση της καθημερινότητας μέχρι τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που έχει ανάγκη ο τόπος, η συμβολή του θα είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Στη συζήτηση που είχε με την υποψήφια Δήμαρχο Κω Ιωάννα Ρούφα-Έψιμου ο κος Κοροπούλης επεσήμανε: «θεώρησα χρέος μου να συστρατευτώ με την Ιωάννα γιατί άνθρωποι με το ήθος, την τιμιότητα και τις αρχές της Ιωάννας δεν βρίσκονται κάθε μέρα και όσοι πιστεύουμε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει δεν μπορούμε να μένουμε αμέτοχοι».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΡΑΜΑ+ΔΡΑΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έπρεπε να είχες ασχοληθεί πολλά χρόνια πριν φίλε μου είσαι άνθρωπος με αξίες μας έδωσες ψωμί κ φάγαμε πολλές οικογένειες.. Άξιος, τίμιος και πάνω από όλα εργασιομανής έκανες τα μεγαλύτερα έργα.. Χαίρομαι ειλικρινά έστω και τώρα που θα ασχοληθείς με τα κοινά.. Μαζί σου Κ. Ιωάννα Ρουφα μπράβο για τις επιλογές σου.. Μπράβο κ καλή επιτυχία κ Κοροπουλη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.