ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ (ΒΑΛΑΝΤΩ) ΦΟΥΡΤΟΥΝΗ με Δύναμη Αλλαγής – Κως 2023: “Μόνο με αγώνα και συμμετοχή σε όσα μας αφορούν μπορούμε να πάμε μπροστά”

4
1251

ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ (ΒΑΛΑΝΤΩ) ΦΟΥΡΤΟΥΝΗ: “Μόνο με αγώνα και συμμετοχή σε όσα μας αφορούν μπορούμε να πάμε μπροστά”

Την υποψηφιότητα της Βαλάντως Φουρτούνη, σπουδάστριας του τμήματος Διοίκησης της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Ηρακλείου ανακοινώνει η Δύναμη Αλλαγής – Κως 2023.

Η Βαλάντω Φουρτούνη είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας, μια νέα κοπέλα, που συνδυάζει τον αγώνα για σπουδές με την εργασία της (εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα) επιβεβαιώνει τη θέληση των νέων μας για ένα καλύτερο μέλλον μέσα από τη μόρφωση και τον καθημερινό αγώνα.

Γι’ αυτά τα νέα παιδιά και το μέλλον τους δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις και την ψυχή μας.

Στη δήλωση της αναφέρει:

Από παιδί έμαθα να αγωνίζομαι για την οικογένεια μου, το μέλλον μου και το μέλλον του τόπου μου που τόσο αγαπώ. Ξέρω ότι μόνο με αγώνα και συμμετοχή σε όσα μας αφορούν μπορούμε να πάμε μπροστά. Η πρόσκληση του Γιώργου Κυρίτση και της Δύναμης Αλλαγής – Κως 2023 να συμμετέχω στις εκλογές του Μαΐου, εκτός από τιμητική ήταν για μένα μια πρόκληση. Σε αυτή την πρόσκληση- πρόκληση, ως νέος άνθρωπος δεν μπορώ να απουσιάζω. Μαζί με τον Γιώργο Κυρίτση, τη Δύναμη Αλλαγής- Κως 2023 και τους νέους του νησιού μας θα δώσουμε τη μάχη για το μέλλον μας και το μέλλον του τόπου μας.”

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι σημασία έχει ρε αν είναι γνωστά τα άτομα η όχι? Σημασία έχει ότι είναι νέα παιδιά με όρεξη για δουλειά και προσφορά στον τόπο μας.Τι έπρεπε δηλαδή να κάνει ο άνθρωπος να κατεβάζει δικηγόρους και γιατρούς που τα παίρνουν από παντού ,μονο και μόνο επειδή είναι γνωστοί?Σιγά τα μουσμουλα δηλαδή!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ