ΔΙΟΝΥΣΙΑ (ΣΟΥΛΑ) ΠΑΣΣΑΝΙΚΟΛΑΚΗ-ΔΡΟΣΟΥ: Οφείλουμε να υπηρετούμε τους συνανθρώπους μας με αγάπη και ευαισθησία

7
1048

ΔΙΟΝΥΣΙΑ (ΣΟΥΛΑ) ΠΑΣΣΑΝΙΚΟΛΑΚΗ-ΔΡΟΣΟΥ: “Οφείλουμε να υπηρετούμε τους συνανθρώπους μας με αγάπη και ευαισθησία.”

Την υποψηφιότητα της Διονυσίας (Σούλας) Πασσανικολάκη-Δρόσου ανακοινώνει η Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023 για τις εκλογές του Μαΐου.

Στη δήλωση υποψηφιότητας της αναφέρει:

Η Κως της ανάπτυξης και της προόδου πρέπει να κοιτάζει και τους ανθρώπους της με υπηρεσίες και πραγματική στήριξη στις αδύναμες οικογένειες, στις πολύτεκνες οικογένειες στα ΑΜΕΑ αλλά και σε όποιον έχει πραγματική ανάγκη.

Μπορεί να λέμε ότι ζούμε σε ένα ευλογημένο τόπο, όμως δίπλα μας υπάρχουν άνθρωποι που δυσκολεύονται πραγματικά.

Το Σεπτέμβριο του 2014 ξεκινήσαμε μια μεγάλη προσπάθεια με το Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής στον τομέα της πρόνοιας και της στήριξης των αδύνατων συμπολιτών μας.

Με ευαισθησία και σεβασμό στην προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια όλων.

Εφαρμόσαμε ειδικά τιμολόγια στη ΔΕΥΑΚ, στην Αστική Συγκοινωνία, στα Δημοτικά τέλη.

Στηρίζουμε έμπρακτα και με σεβασμό τους αδύναμους συμπολίτες μας με την τράπεζα ρούχων, την παροχή τροφίμων αλλά και οικονομικών βοηθημάτων.

Οργανώσαμε σε σωστή βάση τις λέσχες των ΚΑΠΗ και δε μείναμε μόνο σε αυτό.

Εκδηλώσεις, όχι μόνο πολιτιστικές, διοργανώνονται για την Τρίτη ηλικία, τα ΑΜΕΑ τους πολύτεκνους και άλλες ομάδες.

Η συμμετοχή μου σε όλα αυτά αλλά και η ιδιότητα μου ως Προέδρου του Συλλόγου Πολυτέκνων, γίνεται με όλη μου την αγάπη για τους συνανθρώπους μου.

Η ευαισθησία του Δημάρχου μας Γιώργου Κυρίτση και η σκέψη μου ότι οφείλουμε να υπηρετούμε τους συνανθρώπους μας με αγάπη και ευαισθησία έκαναν εύκολη την απόφαση μου να είμαι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου με τη Δύναμη Αλλαγής – Κως 2023 και τον Γιώργο Κυρίτση.”

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επί τρεις χρόνους κατά την πρώτη περίοδο της σωτηρίας της Κω ο ατυχήσας δήμαρχος που καθυπέταξε το θεό μετά τον θεό υπέστη τα βάσανα του καθαρτηρίου του ιδίου του θεού μετά τον θεό. Αντί να του υποβάλει την τιμωρία του καζανιού της πίσσας ή την τιμωρία της φωτιάς επί τριανταδύο συναπτάς Παρασκευάς τον απέστελνε διήμερον εις την μακρινήν Ρόδο μετά του δικηγόρου του και των μαρτύρων του ώστε να αποδείξει εις τα δικαστικάς αρχάς ότι δεν είναι ελέφαντας η απατεώνας όπως τεχνηέντως ή διά μέσω του τύπου κατήγγειλαν τα εξαπτέρυγα του. ΤΟ ΘΑΥΜΑ ήδη είχε συντελεστεί. Ο καθυποτάξας τον θεό μετά τον θεό εγκατέλειψε αναγνωρίζοντας το μέγα έγκλημα του

  2. Είναι τόση μεγάλη η ευαισθησία του για τους ανθρώπους που έστειλε καμιά τρακοσαριά στον εισαγγελέα. Έβαλε άλλους εκατό να τρέχουν στα δικαστήρια να βρουν το δίκιο τους. Απέλυσε αδίκως επτά υπαλλήλους. Και άλλους δεκατέσσερις τους εξόντωσε ηθικά και υλικά. Μάλλον μας δουλεύεεις κυρία μου.

    • Φιλε ο Κυριτσης προσταυεει το δημο.Αν υπηρχαν χαρισματικοι διορισμοι επρεπε να κανει και αυτος και αλλους και όλα μια χαρα;Δεν εδιωξε κανεναν απλα αυτοι δεν ηθελαν να δουλεψουν .Δεν στα ειπαν καλα.Ηθελαν απλα να περνουν μισθο χωρις να κανουν τιποτα…δουλεια τους εδωσε.Αλλοι παρακαλαγαν γιαυτες τις δουλειες αλλα οι κυριοι 14 θεωρουν τους εαυτους του ξεχωριστούς.Οσο γιοα του κλεφτες ο κρυμενος Νικηταράς βγηκε κατηγοροντας ..όπως στη Μαρινα και μετα εβαλε την ουρα στα σκελια και το σιωπισε το θεμα.Επιτελους οσοι τρώγατε 40 χροναι πρεπει να καταλάβετε ότι εχουμε αξιοκρατια.Χωνεψτε το δεν μπορειτε να τρωτε πια στη πλατη αλλων.Δεν βολεψατε και τα εγγονια σας τι άλλο θελετε.Ολοι με τον Κυριτση που κρατησε το νησι ορθιο κοντρα σε όλα και εχοντας εξαφανισμένους τους πρωην.

  3. Κάτι δεν πάει καλά. Αν δεν ανακοινώσει πέντε δυνατούς υποψήφιους θα κατέβει κάτω από 30%

  4. Σούλα μου καλή επιτυχία, ήμασταν, ήμαστε και θα ήμαστε για πάντα κοντά σας,στην Δύναμη Αλλαγής.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ