Γιώργος Αγρέλλης, «Όραμα & Δράση»: Η Ιωάννα Ρούφα μπορεί και πρέπει να διοικήσει το Δήμο

9
805

Γιώργος Αγρέλλης, «Όραμα & Δράση»: Η Ιωάννα Ρούφα μπορεί και πρέπει να διοικήσει το Δήμο

Τη σιγουριά, ότι η επικεφαλής της Παράταξης «Όραμα & Δράση» και υποψήφια Δήμαρχος Κω Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου, μπορεί και πρέπει να διοικήσει το Δήμο, εξέφρασε, μιλώντας στο Ράδιο «Έκφραση 97», ο υποψήφιος με το «Όραμα & Δράση», Γιώργος Αγρέλλης.

Μιλώντας στη δημοσιογράφο Καλλιόπη Δανελάκη, ο Γ. Αγρέλλης, τόνισε ότι η Ιωάννα έχει όλα τα εχέγγυα να φέρει μεγάλες αλλαγές στην τοπική πολιτική σκήνη, προσθέτοντας πως οι πολίτες θέλουν την ανενέωση.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι οι δημότες θα πρέπει να πιστέψουν στην τοπική εξουσία και η νέα Δημοτική Αρχή από την πλευρά της, θα πρέπει να σκύψει στα προβλήματα του πολίτη.

Ο Γ. Αγρέλλης, αναφέρθηκε στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας, χαρακτηρίζοντάς τα, ως πρώτης προτεραιότητας και υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Κι όταν λέω καθημερινότητα, εννοώ, μια λακούβα 20 πόντων, να μην αφήνουμε να γίνει 2 μέτρα για να τη φτιάξουμε».

Κλείνοντας, τόνισε πως το «Όραμα & Δράση» και η επικεφαλής Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου, έχουν την αλήθεια ως το μεγάλο όπλο τους και επεσήμανε πως αυτός είναι και ο λόγος που θα τους επιλέξουν οι δημότες στην κάλπη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Όραμα & Δράση»

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μου ανέθεσαν να ερευνήσω την μέχρι σήμερα σύνθεση των ψηφοδελτίων και τις δυνατότητες παραπέρα συμπλήρωσης τους. Αυτά που εντόπισα είναι τα ακόλουθα. Η νομοθεσία επιτρέπει την κάθοδο ενός συνδυασμού με ελάχιστους υποψήφιους 33 πολίτες και μέγιστο αριθμό 109 εκ των οποίων 40% γυναίκες. Μέχρι σήμερα οι υποψήφιοι του κυρίου Κυρίτση που ανακοινώθηκαν είναι 56. Της κυρίας Ρούφα 50 Του κυρίου Νικηταρά έχουν ανακοινωθεί 82 και της κυρίας Μακρή είναι άγνωστος.. Φυσικά εκείνο που διαφαίνεται είναι η αδυναμία του Κυρίου Κυρίτση να συμπληρώσει τα κενά των μεγάλων αποχωρήσεων σε αντίθεση με την πολυσυλλεκτικότητα της παράταξης του κυρίου Νικηταρά. Θεωρώ ότι η νίκη ανήκει στον κύριο Νικηταρά με το ενδεχόμενο ακόμα και από την πρώτη Κυριακή

    • μεγιστοσ αριθμος 119. η ιωαννα εχει μεχρι τωρα 36. αρα δεν κατεβαζει τοπικα και κατεβαζει λειψα δημοτικα. αποψη μου να γινει συνενωση παραταξεων με θεοδοση. θα σαρωσουν.ξερω οτι οι καλοθελητες του κυριτση θα αρχισουν να βριζουν. δεν με ενδιαφερει ομως.

  2. Πουλητάρια όλοι τους. Από την κορυφή (Νικηταράς + Καίσερλης), μέχρι τα νύχια (Πετρής, Μήτρου, Θεοφιλίδης, Κανταρζή). Μέσα σε μια νύχτα πούλησαν την Ιωάννα επειδή τους έγνεψαν!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ