25 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΚΟΨΙΜΙΟΣ. ολο το νησι καταλαβε οτι δεν εχεις τα ουμπαλα να σταθεις σαν αρχηγος παραταξης. αντε γεια…….

  • ΔΕΙΛΌΣ, δεν αντέχει στην αντιπαράθεση και στις δύσκολες ερωτήσεις ο καταστροφέας του ΑΣΏΜΑΤΟΥ με τους ΤΡΙΏΡΟΦΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ.

   Κρίμα τα ΕΝΤΑΤΙΚΆ ΜΑΘΉΜΑΤΑ ΘΆΡΡΟΥΣ, κρίμα και τα ποτηράκια που κατέβαζε για να πάρει δύναμη αγκαλιά με την μπεκροπαρέα στο καφενείο της παρακμής… Πάντα θα παραμείνει ο δειλός ΘΕΟΔΌΣΗ που ακόμα και στο λύκειο που ήμασταν συμμαθητές κρυβόταν από πίσω μου για να μην τον σηκώσει ο καθηγητής για μάθημα… Γιαυτό σας επαναλαμβάνω, ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟΝ ΓΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΌΨΕΙ…. ®Νυχτοκαβαλάρης©

   • Βρε καβαλημένε Νυχτοκαβαλάρη, συμμαθητής του κοψιμιού 3flor ΤΕΟΝΤΟΣΗ και του αξέχαστου ΔΧ ήσουνα;

    Τελικά η τάξη σου μόνο αποτυχημένους βγάζει και μερικούς σαν και εσένα που τα σούρνεις δεξιά και αριστερά; Δεν σου έφτανε το ξεκάρφωμα του έγκριτου δημοσιογράφου της ΕΣΗΕΑ και τώρα βάλθηκες να ξεκαρφώσεις και τον άλλο σου συμμαθητή; Θα δείξει ποιον στηρίζεις όταν αναγκαστικά θα βγάλεις την κουκούλα.

  • Δεν τολμά να κάτσει προεκλογικά στο ίδιο τραπέζι με τους άλλους που λόγω απλής αναλογικής θα πρέπει να συνεργαστεί... ΧΑΛΟΥΒΑΣ.

   Μα πόσο δειλός είσαι βρε Τριώφλορε κοψιμιέ ΤΕΟ και πως θα σε εμπιστευτεί ο δημότης όταν αναγκαστικά θα πρέπει να συνεργαστείς με αυτούς που σήμερα βρίζεις και περιφρονείς;

   • ΈΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΘΕΟΔΌΣΗ; ΜΈΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΡΎΒΕΣΑΙ; Τρέμει τον διάλογο ο δειλός Τριώφλορος, ΤΡΈΜΕΙ ΤΗΝ ΡΟΥΦΑ...

    Εάν αρχίσει η ΡΟΥΦΑ τις καταγγελίες και βγάλει στην φόρα αυτά που ξέρει για το δημοτικό παραδάκι που έφαγαν θα κόψουν.

  • Ψηφοδέλτιο Τριώφλορο γιαλατζί, τουρλού, τουρλού, ανάκατα φασιστοαριστεροί με δεξιά δεκανίκια, συνταγή ΣφΥΡΙΖΑ-Καΐσερλη-Καματερού...

   Βρε ΘΕΟΔΟΣΗ, με αυτά τα υπόλοιπα από ξεπούλημα πας για δήμαρχος;;; Άλλαξε μανάβικο Τριώφλορε 3Floor TEO αυτά είναι ΠΑΡΑΓΙΝΩΜΕΝΑ, ΣΑΠΙΑ…. ΔΕΞΙΆ ΔΕΚΑΝΊΚΙΑ ανάκατα ΜΕ ΣΥΝΤΡΌΦΟΥΣ του ΣφΥΡΙΖΑ, ΚΟΨΙΜΙΟΥΣ και ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΆΧΟΥΣ … Η παράγκα του των Μουμιοποιημένων Καραγκιοζοπαιχτών Καΐσερλη-Καματερού-Παυλίδη – ΣΥΡΙΖΑ γέμισε με αποτυχημένους που μαζί με τον δειλό ΘΕΟΔΌΣΗ πιστεύουν ότι η κοινωνία μας έχει ξεχάσει τα καμώματα τους. Ζητά από τους Καραγκιοζοπαίχτες ΚΑΐΣΕΡΛΗ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ και την μπεκροπαρέα της παρακμής να αφήσουν τα ούζα και να βγουν στην τσάρκα να σου μαζέψουν κανένα υποψήφιο της προκοπής… Τάξε, τάξε, τάξε, έχει μπόλικα ακίνητα και μαγαζιά ο Δήμος μας για να μοιραστούν σε όσους έμειναν πιστοί στο σΟύΡΑΜΑ του Καΐσερλη… Τα ΔΕΞΙΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ, ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ-Passion Fruit και του απύθμενου μίσους δεν φτάνουν, η ΡΟΥΦΑ έχει κάνει ποιο σοβαρές επιλογές και θα σε καβαλικέψει…. #Αγαθίας ο Σχολαστικός#

  • ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ο δειλός Τριώφλορος ΘΕΟΔΌΣΗΣ παρά τα εντατικά ΜΑΘΉΜΑΤΑ ΘΆΡΡΟΥΣ δεν έχει τα κότσια για αντιπαράθεση...

   Δεν έχει το κουράγιο, δεν θα εξηγήσει στους δημότες γιατί φοβάται να βρεθεί απέναντι στους Κυρίτση-Ρούφα και ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΦΑΤΣΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ που κάθε τόσο με ευκολία πετάει με το μυστρί της λάσπης από απόσταση ασφαλείας… Η ίδια μέθοδος και από το δεξί του δεκανίκι, από τον ΔΙΚΟΛΑΒΟ Παναγιώτη που το μίσος και τα απωθημένα του και το αντιΚΥΡΊΤΣΗκό του μένος τον κατάντησαν γραφικό διαμαρτυρόμενο λασπολόγο σαν τους συντρόφους του ΣφΥΡΙΖΑ με τους οποίους συνεργάζεται… Αγκαλιά ο Κουμουνιστοφάγος Παναγιώτης με τους ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ του ΣφΥΡΙΖΑ,, τράτζικ,,, ΚΑΤΑΝΤΙΑ… Δεν αντέχει τον διάλογο ο κοψιμιός, ο καταστροφέας του χωριού του που το γέμισε με ΤΡΙΩΡΟΦΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ που σκεπάζουν την εκκλησιά του ΑΣΩΜΑΤΟΥ… Θα βρει χίλιες προφάσεις και δικαιολογίες για αρνηθεί την πολιτική αντιπαράθεση και τις ερωτήσεις των πολιτών… ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ακόμα και εάν του προτείνουν για συντονιστή την ντ@ρτάνα υποψήφια να τον κρατά να μην κόψει… Πάντως του πρότειναν και μεταφερόμενο πηγάδι να κόφτει να κρυφτεί όταν αρχίσουν οι δύσκολες ερωτήσεις… ®Νυχτοκαβαλάρης©

  • Σιγά-σιγά τις βρισιές ρε πληκτροφάγοι, (Νυχτομακαβαλαρηδες-Άγιοι και Πολιτικοί Αναλυτές) θα νομίζει κάποιος που δεν σας ξέρει ότι στην Κω γίνεται το έλα να δεις. Διαβάζουμε για φόβο, για καυτές ερωτήσεις που δεν μπορεί ο ΤΕΟ να απαντήσει. Είδα δυο και τρεις φορές τα βίντεο αλλά το μόνο που φαίνεται είναι στημένες ερωτήσεις, ίσως μάλιστα γραμμένες σε χαρτάκι γιατί κάποιος που ετοιμάζεται για να ρωτήσει φαίνεται σαν κάτι να διαβάζει λίγο πριν την ερώτηση. Το μόνο που φαίνεται ξεκάθαρα είναι ο εκνευρισμός όλων από την απουσία πολιτών. Ιδιαίτερα μάλιστα της Αντιδημάρχου και του συζύγου της. Αν προσέξετε θα δείτε ότι ο σύζυγος όλη την ώρα κοιτά αριστερά-δεξιά και κουνάει απελπισμένος το κεφάλι του, άραγε τι να σκέφτεται? Μήπως ότι χάσαμε ή τι θα ακούσουμε από τον εξοργισμένο?

 2. Σύμφωνα με στοιχεία κατά τη φυγή από την πίσω πόρτα της Μαρίνας έγινε φορώντας κανονικά ρούχα. Δεν είναι το συνηθισμένο για δραπέτη

 3. στον Κυρίτση θα κάνουμε δώρο στις εκλογές τη μαζιαούρα που μας έφτιαξε στην πλατεια για να μας θυμάται

 4. ο κόσμος τους φτύνει γιατί εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μοιράστηκαν από τη σημερινή δημοτική αρχή σε λίγες επιχειρήσεις ημετέρων και κολλητών. Στις περισσότερες των περιπτώσεων τα χρήματα, με προκλητικό τρόπο, πήγαιναν είτε σε επιχειρήσεις συμβούλων της δημοτικής αρχής και συγγενών τους, είτε σε άτομα του στενού περιβάλλοντος της ομάδας της Δύναμης Αλλαγής.

 5. Πραγματοποιήθηκε η πρώτη πράξη ενός διαλόγου που πρότεινε ο κύριος Κυρίτσης. Και φυσικά κερδισμένος είναι ο ίδιος αφού του απονεμήθηκαν τα παράσημα του δημοκράτη!! Κερδισμένη είναι και η κυρία Ρούφα αφού με βάση το παραπάνω αποτέλεσμα αυτός που μειώθηκε είναι ο κύριος Νικηταράς που δεν είναι δημοκράτης αλλά κοψιμιός. Όλα τα υπόλοιπα τα έζησαν στον διάλογο πενήντα υποψήφιοι σύμβουλοι και δέκα παρατρεχάμενοι των συμβούλων. Αυτό ήθελε ο κύριος Κυρίτσης και το πήρε. Αυτό ήθελε και η κυρία Ρούφα και το πήρε. Μάλιστα είπαν και το πρόγραμμα τους. Είπαν και τα έργα που θα κάνουν κατευχαριστημένοι. Εκείνο που δεν είπαν και οι δύο ήταν αυτό που επιζητά το 75% της κοινωνίας μας. Την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Τον σεβασμό. Την ανιδιοτέλεια. Να είστε σίγουροι. Σε κάθε χωριό θα μετρούν πεζοδρόμια. ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ.

 6. Μία χρονική αναδρομή και ανάλυση των προεκλογικών τακτικών των κομμάτων και των παρατάξεων που οφείλει να κάνει ο κάθε επικεφαλής που σέβεται τον εαυτό του και τους συνεργάτες του θα έδειχνε ότι η επιδίωξη της κάθε ομάδας είναι η προσέλκυση του αντιπάλου στο γήπεδο της. Αυτό έκανε ο κύριος Κυρίτσης προτείνοντας τον διάλογο με μοναδικό σκοπό την διαγραφή του πενταετούς και μάλιστα αισχρού μονολόγου του. Ο κύριος Νικηταράς αγνόησε την πρόσκληση και δικαιώθηκε από το φιάσκο του μονολόγου και όχι του διαλόγου. Η κυρία Ρούφα αποδέχτηκε την πρόσκληση γιατί φαντάζονταν την συμμετοχή όλων και νομίζοντας ότι έτσι θα αναδειχθεί ο διμέτωπος αγώνας της. Αλλοίμονο στην παράταξη που αποδέχεται την προεκλογική τακτική του αντιπάλου.

 7. Την εκαψες τη φλαντζα. Οταν αρνιεσαι να συζητησεις με τους ανθυποψηφιους πως θα διοικησεις;
  Οταν αρνιεσαι να καθησεις στο ιδιο τραπεζι με τους αλλους πως απαιτεις ψηφο;
  Πρεπει να το καταλαβεις. Δεν σε θελουν -αυτοι που σε κατεβασαν- γισ να διοικησεις εσυ. Σε θελουν για να διοικουν αυτοι χωρις ευθυνες.
  Δεν σε αφησαν να συμμετασχεις στον διαλογο γιατι ξερουν οτι δεν εχεις την δυνατοτητα να ανταπεξελθεις. Θα τα ###τωνες.

  • Μια εικονα 1000 βουλωμενα στοματα.ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΙ ΡΟΥΦΙΚΟΙ ΔΕΞΙΑ ΟΙ ΚΥΡΙΤΣΗΚΟΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ? ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΟΥς ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ

 8. Τενεκεδομαζωμα και τενεκετζηδες.πολύ θόρυβο κάνουν και ουσία μηδεν. 5 χρόνια χαμενα. Μόνο για τους κολλητούς η κονομα. Ρημαχτηκε το νησι και αυτοί το ρίξανε στην κονομα.

 9. Σιγά-σιγά τις βρισιές ρε πληκτροφάγοι, (Νυχτομακαβαλάρηδες-Άγιοι και Πολιτικοί Αναλυτές) θα νομίζει κάποιος που δεν σας ξέρει ότι στην Κω γίνεται το έλα να δεις. Διαβάζουμε για φόβο, για καυτές ερωτήσεις που δεν μπορεί ο ΤΕΟ να απαντήσει. Είδα δυο και τρεις φορές τα βίντεο αλλά το μόνο που φαίνεται είναι στημένες ερωτήσεις, ίσως μάλιστα γραμμένες σε χαρτάκι γιατί κάποιος που ετοιμάζεται για να ρωτήσει φαίνεται σαν κάτι να διαβάζει λίγο πριν την ερώτηση. Το μόνο που φαίνεται ξεκάθαρα είναι ο εκνευρισμός όλων από την απουσία πολιτών. Ιδιαίτερα μάλιστα της Αντιδημάρχου και του συζύγου της. Αν προσέξετε θα δείτε ότι ο σύζυγος όλη την ώρα κοιτά αριστερά-δεξιά και κουνάει απελπισμένος το κεφάλι του, άραγε τι να σκέφτεται? Μήπως ότι χάσαμε ή τι θα ακούσουμε από τον εξοργισμένο?

 10. Α,καλά! Αν νομίζεις Νικηταρά ότι με το να κοφτεις συνεχώς και επανειλημμένως θα κερδίσεις τις εκλογές είσαι βαθια νυχτωμένος!Γιώργος Κυριτσης στο φουλ και τίποτα άλλο!!!

 11. Κυριτση τελειωσες. Αν έχεις θάρρος πες μας πόσοι καρδαμιωτες ήταν εκεί εκτός των συγγενών των συμβουλων και των κουβαλημενων απο αλλου. Και από αυτούς πιο πολλοί ήταν του θεοδοση. Τετελεσται… τέτοια νιλα ούτε την περιμενες. Και που είσαι ακομα. Θα τρελλαθεις για τα καλα.

 12. Θεοδόση, αν δεν ξεκινήσεις με καρατομήσεις Διευθυντών και Προισταμένων οι οποίοι συμβάλλουν στη μη εξυπηρέτηση του δημότη αλλά και στην ανυπαρξία έργου, τότε και επί θητείας σου θα συνεχίσει να κυβερνά ο Κυρίτσης. Χρησιμοποίησε τα αξιόλογα παροπλισμένα στελέχη να τρέξει ο δήμος, το χρειάζεται η κοινωνία της κω…..

 13. Νικηταρά έχεις σβηστεί από τον χάρτη στον Δήμο της Κω.
  Μάζεψε τα και πήγαινε σπίτι σου.
  Άλλους σαν εσένα και τον ΣΥΡΙΖΑ που σε στηρίζει δεν θέλουμε αρκετά χρόνια τώρα υποφέρουμε από τύπους σαν και του λόγου σου Αρκετά.

 14. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΙΣΧΥΡΕ….ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ….ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ….ΤΙ ΣΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ….ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ…ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΣΟΥΝ ΑΠΩΝ….ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ……ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΒΕΒΑΙΑ….ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ……ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ….ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΝ……ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ….ΣΤΟ ΝΑ ΚΟΦΤΕΙΣ…..ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΣΟΥ….ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ