20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Διαπρέψας κατά την περίοδον ηγεμονίας του βαθέως ΠΑΣΟΚ εντρυφήσας τας διδαχάς του και αναζητήσας πνευματικάς διεξόδους ιδίως εις την διαχείρισην των υλιστικών επιδιώξεων μέσω των οικοδομικών δραστηριότητων αλλά και των συμπεριφορών του ανθρώπινου είδους διά την επιβίωση του εφωτίσθη τα μάλα. Διαβλέψας δε την φθοράν της ηγεμονίας του βαθέως ΠΑΣΟΚ έστρεψε τας Θαυματουργάς ικανότητας του εις την διάσωσην του γένους των ανθρώπων της νήσου Κω. Ήτο η ημέρα την ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ της απόφασης διάσωσης του περιώνυμου λαού της Κω. Το έτος 2002 εορτάζεται ως σωτήριον πεφωτισμένο έτος αναλήψεως του Θεού μετά τον Θεό.

    • φοβάται το διάλογο, φοβάται να αντιμετωπίσει όχι μόνο τον Γιώργο Κυρίτση και τις άλλες δύο υποψήφιες δημάρχους αλλά κυρίως φοβάται να αντιμετωπίσει τις ερωτήσεις των πολιτών

      κοτοπούλα από τις λίγες

      • παρε και τον ευθυμο κωστουκο, ελα παλικαρι μου, δεν δαγκωνουμε, μην φοβασαι παιδί μου, έλα το καλό μου, θα του παρω καραμέλα, κριμα ειναι και ξεφτίλα να πανε οι γυναικες και συ, ο δηθεν παντελονατος και πολλα βαρυς, να κοφτεις παλι, ελα μου το να το χαρώ το τρωφλοράκι, θα του εχω δίπλα στα μικρόφωνα ενα πηγαδάκι, μην μας χαλας τον χαβαλε, ελα στον διαλογο ωρέ.

    • μονο ενας βλακας θα αρνιοταν. οι αλλοι υποψηφιοι θα οργωσουν το νησι σε ανοιχτες συγεντρωσεις και αυτος θα ειναι απων, δινοντας λαβη να τον λενε εξαφανισμενο και κοψιμιο οι παντες. απο τις συγκεντρωσεις θα οφεληθουν και οι τρεις. ρουφα μακρη κυριτσης. ο νικηταρας εχει χασει και δεν το εχει καταλαβει ακομα.

  2. Στην πολιτική υπάρχουν δύο δρόμοι. Ο ένας είναι της επίθεσης και ο άλλος είναι της άμυνας. Είμαι περίεργος να μάθω τι θα συμβεί την Τετάρτη. Σίγουρα δεν πάνε για να πουν με άλλα λόγια ότι αγαπιούνται. Και μόνον ότι εμμέσως δημόσια μέσα στον Ορφέα τον απεκάλεσε κλέφτη. Και μόνον ότι τον έχει στείλει για απιστία στον Εισαγγελέα πάνω από τρεις περιπτώσεις. Και μόνο ότι οδηγήθηκε η ίδια και οι συνεργάτες της αθώοι όντες πάνω από δέκα φορές στα δικαστήρια. Φανερώνει ότι δεν χωρεί διάλογος. όλα τα υπόλοιπα που θα συμβούν απλά καλύπτουν την ανύπαρκτη ευαισθησία στην δημοκρατία του κυρίου Κυρίτση. Αυτό ας το έχουν υπόψη οι κυρίες όταν αναμετριούνται για το ποιός έκανε τα περισσότερα έργα. Άλλωστε το 70% των πολιτών που είπαν φτάνει πια παρακολουθεί και κρίνει.

  3. Οι προσλήψεις λέει υπόκεινται όχι μόνο από κανόνες αλλά και από περιορισμούς!! Πρωταπριλιά;; Στη Μαρίνα ποιοι ή μάλλον ποιες μπορούν να προσληφθούν…;; Μόνο οι ….κολλητοί;;; Έχει βουίξει ο τόπος…

  4. Βρε απερχόμενε γιε μου από την μαρίνα εσύ εν έκοψες; Από το λιμενικό ταμείο εσύ εν έκοψες;;; Ηντα μας λες.τωρα;

  5. Μεταξύ των άλλων υπαλλήλων που ξέρει όλος ο κόσμος στην Μαρίνα προσλαμβάνονται όλες με κανόνες και περιορισμούς….. χι χι χι

  6. Μεγάλη δημοκρατική κιατάκτηση μας λέει ότι είναι ο διάλογος που γίνεται για πρώτη φορά επί θητείας του. Άντε να δούμε ακόμα την θα ακούσουμε.

  7. Με ρώτησαν τι θα πούνε οι αντίπαλοι την Τετάρτη. Αφού λοιπόν άνοιξα την κοιλιά του κορακιού και μέτρησα τα κόκκαλα τους είπα. ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ

  8. Σας βολεύει να μιλάτε μόνο για το μέλλον και θα σας βόλευε ακόμα περισσότερο να ξεχνουσε ο κόσμος το παρελθόν και το παρών σας. Αυτά που έκαναν αβεβαιο το μέλλον πολλών ανθρώπων και στιγματησαν το παρών τους. Θα σας βόλευε να πιστέψει ο κόσμος ότι θα ξανά αλλάξετε. Σας έχουμε νέα! Πιάστηκε ο πισινος μας να σας βλέπουμε βολεμενους και λέμε να σας ξεβολεψουμε . Με την απίστευτη ΔΎΝΑΜΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΉ που κρυβουμε μέσα μας για να παψετε να πιστεύετε ότι είμαστε όλοι «βολεμενοι » στην ανυπαρξια που μας επιβαλατε. Όσο περισσότερα λέτε, τόσο πιο αποκαλυπτικοι γινεστε για το πόσο βλακες μας περνάτε.

  9. Ο Νικηταράς θα απουσιάζει από επιλογή Κυριτση.Εαυ προτιμάς να βρεθείς μπροστά σε μια κλειστή δημοτική τηλεόραση που οι πολίτες δεν θα έχουν ενημέρωση που θα στήσεις στρατό και η Ρουφα θα λέει μπαρούφες όπως έλεγες…Στη πραγματικότητα.εφυγες.απο την πίσω πόρτα.της μαρίνας.1 Σεπτμβριου να είσαι εκεί να παραδώσεις τα κλειδιά.

  10. Όσο και να προσπαθείτε να δημιουργήσετε το δίπολο Κυρίτσης Νικηταράς λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο.Αυτές οι τακτικές είναι τακτικές που οδήγησαν τον τόπο μας στην σημερινή κατάσταση .Ο κόσμος ξύπνησε ,οι δύο γραμματείς της Νομαρχιακής του βαθύ ΠΑΣΟΚ θα πάνε εκεί έβαλε το ΠΑΣΟΚ ο κόσμος.
    ΣΤΟ ΜΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

  11. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΡΕ ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΑ? ΚΑΙ Η ΝΔ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ, ΚΑΙ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ, ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ. ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ EVER! Η ΚΩΣ ΠΈΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!

  12. Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μοιράστηκαν από τη σημερινή δημοτική αρχή σε λίγες επιχειρήσεις ημετέρων και κολλητών. Στις περισσότερες των περιπτώσεων τα χρήματα, με προκλητικό τρόπο, πήγαιναν είτε σε επιχειρήσεις συμβούλων της δημοτικής αρχής και συγγενών τους, είτε σε άτομα του στενού περιβάλλοντος της ομάδας της Δύναμης Αλλαγής.

  13. ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΝΟ Κ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΥΝ Ο ΔΕ ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΚΑΘΕΤΑΙ Κ ΚΟΛΛΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ

  14. Παλαιοκομματικές λογικές από ανθρώπους του χθες που έτσι έμαθαν και έτσι συνεχίζουν… Σύμβουλος ακινήτων σε τράπεζες, αντιπρόεδρος Νοσοκομείου, συνεταίρος και επιβλέπων με εργολήπτη Δημοσίων έργων βρε κοίτα ποιός μιλάει το βαθύτερο ΠΑΣΟΚ

  15. Για εμάς τους Ασφενδιανους πάντα ήταν απών. Ήταν με τον αείμνηστο Κιαποκα 4 Χρόνια κοινοτικός σύμβουλος και μετά μπήκε στο πηγάδι για 12 Χρόνια Γιατί φοβοταν να κατέβει κόντρα στο ΠΑΣΟΚ. Το τόλμησε ο Μιχάλης Χατζηκαλυμνιος και βγήκε Δήμαρχος Δικαιου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ