ΖΑΜΑΓΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ: “Υποψήφιος με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023

16
1911

 

ΖΑΜΑΓΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ : “Υποψήφιος με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023.”

Την υποψηφιότητα του Δικηγόρου Αντώνη Ζαμάγια του Αριστείδη ανακοινώνει η Δύναμη Αλλαγής – Κως 2023.

Ο Αντώνης Αριστείδη Ζαμάγιας, είναι δικηγόρος Κω, απόφοιτος της σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, γραμματέας του αθλητικού σωματείου «Ιππικός Όμιλος Άγιος Γεώργιος», με ενεργή συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα της δημοτικής Ενότητας Δικαίου του Δήμου Κω.

Στη δήλωση υποψηφιότητας του αναφέρει:

Τα οφέλη της συμμετοχής ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, όχι μόνο για εμένα, μα και για άλλους συνομήλικους μου, είναι πολλά και σημαντικά.

Είναι το κίνητρο της παραμονής στον τόπο μας και το ενδιαφέρον για την πρόοδό του.

Είναι η καθημερινή επαφή και συνεργασία με τους συμπατριώτες μου για το καλό όλων μας.

Είναι, τουλάχιστον για εμένα, η υποχρέωση για προσφορά, η κατάθεση της ψυχής και των όποιων δυνάμεων μου στους συμπολίτες και τον τόπο μου, η ανάγκη να δώσω αυτές τις δυνάμεις, σε όλο τους το φάσμα, στον αγώνα για το μέλλον του νησιού μας.

Αυτή η προσπάθεια συμμετοχής και αγώνα για το μέλλον του νησιού μας, προσωπικά είναι διαρκής και κυρίως ανιδιοτελής.

Είναι αυτή η συμμετοχή και η προσπάθεια που θεωρώ ότι μου επιτρέπει στο τέλος κάθε μέρας να νιώθω γεμάτος όμορφα συναισθήματα, πλήρης ως άνθρωπος και πάνω απ΄ όλα ευτυχισμένος.

Η αλήθεια είναι πως όλα αυτά που παρακολουθούμε με τις στείρες αντιπαραθέσεις, σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο, ποτέ δεν με ενδιέφεραν.

Θεωρώ πως αυτός που πραγματικά θέλει να προσφέρει, καλύπτει τη θέληση και την ανάγκη του αυτή μόνο σε τοπικό επίπεδο πέρα από κομματικές πρακτικές και ταυτότητες, μέσα από τους Οργανισμούς της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.

Ποτέ όμως ως επαγγελματίας πολιτικός.

Χωρίς κομματικές εξαρτήσεις που πάντα βάζουν πάνω απ’ όλα το κομματικό πολιτικό κόστος, θυσιάζοντας κατά καιρούς το τοπικό καλό υπέρ του κομματικού καλού, συγκαλύπτοντας ίσως και την αλήθεια αν αυτή δε συμφέρει το κόμμα, ειδικά το εκάστοτε κυβερνών.

Καταθέτοντας την υποψηφιότητα μου με τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023 και τον Γιώργο Κυρίτση, θέλω να σας διαβεβαιώσω πως θα είμαι δίπλα σε κάθε μια και καθένα από τους συμπολίτες μου, με αγάπη και ειλικρίνεια από όποια θέση με τάξουν οι πολίτες της Κω.”

16 ΣΧΟΛΙΑ

  • ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ ΚΥΡΙΤΣΗ.ΚΑΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΚΥΡΙΤΣΗ ΟΥΤΕ 80 ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΙΒΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ.

  • Κακοί άνθρωποι λοιπόν! Αρχικά να ευχηθούμε στον κάθε «Αντωνακη » αυτού του τόπου που προτίθεται να εκτεθεί στα κοινά με αγνες προθέσεις για το καλό όλων, κάθε επιτυχία. Ερώτηση κρίσεως τώρα! ΜΠΟΡΟΎΝ ΚΑΚΟΊ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΚΑΛΈΣ ΠΡΟΘΈΣΕΙΣ? Και φυσικά δεν εννοώ τον Αντωνακη ούτε δικαιούται κανείς να αμφισβητεί τις προθέσεις του μια και δεν έχει «δοκιμαστεί «. Μπορεί όμως να αμφισβητησει την κρίση του αφού έχει αποδειχθεί περιτρανα η κακή και ιδιοτελης πρόθεση έναντι πολλών ανθρώπων, αυτού που υποστηρίζει. Αυτοί λοιπόν οι «πολλοί άνθρωποι » δεν είναι οι κακοί της ιστορίας , είναι αυτοί που θέλουν να ξεριζωσουν από τις ζωές τους όλους όσους είναι ΚΑΚΟΊ ΜΕ ΚΑΛΈΣ ΠΡΟΘΈΣΕΙΣ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.

 1. Διαπρέψας κατά την περίοδον ηγεμονίας του βαθέως ΠΑΣΟΚ εντρυφήσας τας διδαχάς του και αναζητήσας πνευματικάς διεξόδους ιδίως εις την διαχείρισην των υλιστικών επιδιώξεων μέσω των οικοδομικών δραστηριότητων αλλά και των συμπεριφορών του ανθρώπινου είδους διά την επιβίωση του εφωτίσθη τα μάλα. Διαβλέψας δε την φθοράν της ηγεμονίας του βαθέως ΠΑΣΟΚ έστρεψε τας Θαυματουργάς ικανότητας του εις την διάσωσην του γένους των ανθρώπων της νήσου Κω. Ήτο η ημέρα την ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ της απόφασης διάσωσης του περιώνυμου λαού της Κω. Το έτος 2002 εορτάζεται ως σωτήριον πεφωτισμένο έτος αναλήψεως του Θεού μετά τον Θεό.

 2. Αίσχος γιά την Δύναμη Αλλαγής που δεν έχει τίποτα άλλο να πουλήσει και …………………………….

  • ΜΠΑ! ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΟΥΤΕ .

   . ΤΟΥ ΝΕΡΟ. ΕΧΕΙ ΝΕΥΤΙ ΣΤΟΝ …ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.