Δήλωση Αντιδημάρχου Μιχάλη Χατζηκαλύμνιου για: «ανήθικη απόφαση», «σκάνδαλο», «ντροπή για ότι ψηφίσατε»

14
716

ΘΕΜΑ : “Δήλωση Αντιδημάρχου Προγραμματισμού, Συντονισμού Δημοτικής Περιουσίας, Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Πρωτογενούς Τομέα κ. Μιχάλη Χατζηκαλύμνιου”

Φέρελπις υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ΟΡΑΜΑ Νο2 έκανε δήλωση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στις 28 Μαρτίου 2019 για την πώληση συγκεκριμένου ακινήτου του Δήμου μας που αποφασίστηκε στην συνεδρίαση της 27 Μαρτίου, χρησιμοποιώντας εκφράσεις όπως, «ανήθικη απόφαση», «σκάνδαλο», «ντροπή για ότι ψηφίσατε», «όσοι ψηφίσατε θετικά είσθε λίγοι για την άσκηση δημόσιας εξουσίας» κλπ.

Αυτοαναγορευμένος σε κέρβερο της ηθικής κατά το «τάξης και ηθική» γνωστού τηλεοπτικού «αυτοδιοικητικού» μας «κατακεραυνώνει» με πολλά λόγια, θέλοντας προφανώς να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Επιπρόσθετα είναι αξιοπερίεργο ότι ασχολείται μόνο με την απόφαση πώλησης ενός συγκεκριμένου ακινήτου, όταν στην ίδια συνεδρίαση και την ίδια ώρα αποφασίστηκε η πώληση και δύο άλλων τμημάτων ιδιοκτησίας του Δήμου.

Τα πράγματα είναι ακόμα πιο περίεργα για την σύναξη πικραμένων που αποτελούν την ομάδα του ΟΡΑΜΑΤΟΣ Νο2, καθώς από την συνεδρίαση απουσίαζαν οι 2 νυν ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι που είναι ξανά υποψήφιοι μαζί τους.

Γιατί δεν ήταν εκεί για να μας «κατακεραυνώσουν» και να καταψηφίσουν;

Είναι πιστεύω προφανές ότι το κίνητρο του δεν έχει καμιά σχέση με την ηθική αλλά με την μικροπολιτική εκμετάλλευση και το «χάιδεμα αυτιών» για την άγρα ψήφων αλλά και για να αποκρύψει -έστω και για λίγο- την παντελή έλλειψη θέσεων και προτάσεων για τον Δήμο μας και το νησί μας από το παλιό που θέλουν να μας το παρουσιάσουν ως νέο.

Μιλώντας με κείμενα από την ασφάλεια του γραφείου τους αφού αδυνατούν να σταθούν σε δημόσια αντιπαράθεση, πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα ευελπιστώντας να ισχύσει το «πες, πες κάτι θα μείνει».

Ας δούμε όμως τι αφορούσαν οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου:

Η πρώτη που προκάλεσε και την μήνη του κέρβερου της ηθικής, αφορούσε την πώληση τμήματος της ΚΜ 2008 Γαιών Κεφάλου, επιφάνειας 650,00 τ.μ. αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των αναγκών στάθμευσης της επιχείρησης του αιτούντα συμπατριώτη μας από την Κέφαλο.

Η δεύτερη αφορούσε την πώληση τμήματος ακινήτου με ΚΜ 725Β Γαιών Καρδάμαινας με επιφάνεια 755,00 τ.μ., μετά από αίτηση συνδημότισσάς μας, προκειμένου η δική της όμορη ιδιοκτησία να καταστεί άρτια και οικοδομήσιμη.

Η τρίτη αφορούσε την πώληση τμήματος της ΚΜ 2008 Γαιών Κεφάλου, με επιφάνεια 1.032,90 τ.μ., μετά από αίτημα συμπατριωτών μας από την Κέφαλο, για την επέκταση των εγκαταστάσεων της ξενοδοχειακής τους μονάδας και για την αναβάθμισή της σε κατηγορία τουλάχιστον 4 αστέρων.

Και στα τρία θέματα ψήφισαν θετικά οι 25 από τους 26 παριστάμενους δημοτικούς συμβούλους.

Οι πωλήσεις θα γίνουν με δημοπρασία όπως προβλέπει ο Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων. Ξεκαθαρίζουμε για άλλη μία φορά ότι όλες οι διαδικασίες που ακολουθεί ο Δήμος Κω είναι νόμιμες και όχι νομιμοφανείς, όπως ισχυρίζεται ο φέρελπις υποψήφιος και αυτοανακηρυχθείς φύλακας της ηθικής.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

14 ΣΧΟΛΙΑ

 1. αφού είναι νόμιμες και υγιείς γιατί δεν ανακοινώθηκαν από πριν;

  υπάρχει οικονομική μελέτη αν συμφέρει το Δήμο η πώληση ή ενοικίαση;

 2. Ρε εσείς κοντεύετε να ξεπουλήσετε και την δημαρχία. Έχουμε χάσει τις δουλειές μας. Μας κάνετε μεγάλη αντίπραξη

 3. ΜΙΧΑΛΗ ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΩ .ΤΟΝ ΞΕΓΥΜΝΩΣΕΣ ΤΟΝ ΚΕΜΠΕΛ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΟΠΙΟΝ ΠΑΡΗ Ο ΧΑΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΈΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΌΒΟΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ .ΑΦΟΥ ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΟΥΣ Ν.Δ. ΤΩΡΑ ΚΥΝΗΓΆΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΝΔΎΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ .ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ .Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΓΌΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ .ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΆΤΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΔΏΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ .ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΈΠΕΤΑΙ.

  • Ξεχάσατε τον ναυτικό όμιλο Ξεχάσατε το ακίνητο του συμβουλου σας στην Αντιμαχεια Ξεχάσατε τα ακίνητα στο Μαστιχαρι και τώρα η Κέφαλος.Ολα.προεκλογικα.τωρα που γυρίζει…

 4. Αβριθη…τα στοιχεια σου και στον Εισαγγελαια ,εξαλου δεν θα εχεις εξοδα δικηγορου,αλλιος εισαι μεγαλος …………

 5. Εάν αυτά δεν είναι ρουσφέτια και μάλιστα βαρβάτα. Αλήθεια τι είναι;; ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΥΤΗΛΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ

 6. Προσπαθεί ένας κατά τα άλλα έντιμος δήμαρχος και αντιδήμαρχος να μας πείσει ότι δεν έγινε και δα μεγάλο κακό. όλα ήταν νόμιμα. Ο κύριος αυτός ξεδιάντοπα μας λέει ότι δύο μήνες πριν από τις εκλογές αυτά δεν είναι ρουσφέτια για την εξαγορά ψήφων αλλά νόμιμες πράξεις. Ο κύριοος αυτός επιθυμεί να διδάξει τους νέους ανθρώπους. Ο κύριος αυτός ζητά την ψήφο μας. Και φυσικά εμείς θα του την δώσουμε εάν μας χαρίσει ένα οικοπεδάκι.

 7. Έχετε να ψιφησετε καλύτερο σύμβουλο οι ασφενδιανοι παρά τις αντιθέσεις που μπορεί να εχει κανεις ,μπορεί να αμφισβήτηση την τιμιότητα του το ήθος του ανδρός ,την εκπροσώπηση του χώρου σας ,συγκρίνεται και αποφασίστε ποιος θα σας εκπροσώπηση !

 8. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΉΦΙΣΑΝ 26ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΗΤΑΝ ΒΛΑΚΕΣ .ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ ΠΟΥ ΩΜΟΦΟΝΑ ΑΠΟΦΆΣΙΣΕ ΤΙ ΈΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ.Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΗΡΕΙΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΊΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ .Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΗΘΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΕΝΔΙΑΝΟΥΣ . ΚΆΝΤΕ ΣΎΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΊΤΕ ΕΥΓΕ ΜΙΧΑΛΗ

 9. ΑΣΧΕΤΟΙ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ? ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ? ΜΗΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΒΡΙΘΗΣ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ