Όραμα & Δράση: Ο Niculcea Mihai υποψήφιος με την Ιωάννα Ρούφα-Έψιμου

25
1527

Όραμα & Δράση: Ο Niculcea Mihai υποψήφιος με την Ιωάννα Ρούφα-Έψιμου

Έχοντας κάνει την Κω «πατρίδα» του από επιλογή, ο Niculcea Mihai, δηλώνει εντυπωσιασμένος από τον συνεπή αγώνα της Ιωάννας Ρούφα – Έψιμου όλα αυτά τα χρόνια και γιαυτό αποφάσισε να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ του «Όραμα & Δράση».

Γεννημένος στο Raduati της Ρουμανίας, ο 37χρονος ηλεκτρονικός Niculcea Mihai, ζει στην Κω από το 2003, είναι πατρεμένος και έχει 3 παιδιά.

Επέλεξε την Κω ως τη νέα του πατρίδα γιατί του άρεσαν το κλίμα και οι άνθρωποι και όπως παραδέχεται, η απόφασή του αποδείχτηκε σωστή, γιατί ο τόπος του έδωσε δουλειά, αγάπη και εκτίμηση.

Το Πυλί αποκτά έτσι ακόμα έναν νέο επιστήμονα υποψήφιο με την Παράταξη που ενώνει όλη την Κω!

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ με ΌΡΑΜΑ+ΔΡΑΣΗ για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ της ΚΩ που μας ΕΝΩΝΕΙ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΡΑΜΑ+ΔΡΑΣΗ.

25 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ρουφα σου ειπα νσ πας και στα hot spot να βρεις υποψηφιους βλεπω ζορια. Σου τελειοσανε η πυλιοτες …… Ατε σπιτακι σου και βαλε τιποτα στο τσουκαλι και ασε την πολιτικη καλανε σε………..

 2. Πλάκα πλάκα παιδιά έτσι όπως πάει το θέμα σε λίγο δούμε και ΚΥΤ υποψήφιους αχαχαχαχαχαχαχαχ

 3. Αμάν ρε Ιωάννα καλά είναι μας έχεις στείλει αδιαβαστους.
  Ηρέμησε και κατάλαβε ότι η Κως άλλο θέλει δήμαρχο.

 4. άντε μας ζάλισες με τις υποψηφιότητές σου. Το Πυλί ψηφίζει Κυρίτση ότι κι αν κάνεις

 5. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ ΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΤΗΣ ΛΩΡΑΙΝΗΣ

  • Θα την ψηφίσουμε φίλε εμείς οι αλλόθρησκοι. Άν έχεις πρόβλημα κάθε μέρα στο πλατάνι είμαι έλατε να μας βρείτε!Είμαστε πολλοί αλλόθρησκοι εδώ!

 6. Νέος υποψήφιος με την Ιωάννα Ρουφα ο Αλί πασάς. Ωπ συγγνώμη έχει πεθάνει. Δεν πειράζει θα βρεις άλλους αλλοδαπούς για υποψήφιους τι το έχουμε το χοτ σποτ στο Πυλι. Επίσης είσαι που είσαι αφελής και αδέξια στην επιλογή των υποψηφίων σου μην είσαι και στο λεξιλόγιο. Άνοιξε λεξικό και δες το σημαίνει επιστήμονας μην ευτελιζεις την λέξη για να προκαλείς εντυπώσεις γιατί σε κάποιους πραγματικά επιστήμονες προκαλείς πονοκέφαλο. Άντε καλε συνέχεια Ιωάννα- Μπαλαντερ και οποίος κατάλαβε κατάλαβε.

 7. !!!!!!!!!!!!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΘΑ ΣΕ ΨΥΦΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΩΘΡΗΣΚΟΙ.ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΥΛΙΟΤΕΣ ΚΑΝΑΒΑΛΗΣΤΕΣ!!!!!.ΕΧΑΣΕΣ ΠΟΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ!!!!!!!!!@

 8. ΙΩΑΝΝΑ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΑΚΟΜΑ?ΘΑ ΣΕ ΨΥΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ…….ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΛΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΚΑΝΗΒΑΛΗΣΤΕΣ…….ΕΧΑΣΕΣ ΠΟΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ………………….ΚΟΥΡΑΓΙΟ

  • εχω μια υποψία ότι το παιδί γνωρίζει καλύτερα Ελληνικά απ’ ό,τι εσείς. Αυτογνωσία, αυτοκριτική, αντίληψη ειρωνείας και ντροπής, όλες απούσες. Ιδιώτη.

 9. γιατι ρε παιδια το παλικαρι ειναι πολυ καλο παιδι ασχετα αν δεν ξερει τα κοινα του πυλιου του ειπε η κυρια ρουφα τα δικα της και τον φλομοσε στα ψεματα και το παλικαρι ειπε ναι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ